Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Požuda

Jedva sam dočekao drugi dan da završi u vojarni, te sam svjež i namirisan stigao u kafić sa Igorom. Danijela je radila, a Marijana je sjedila u separeu i pijuckala neki sok. Kurac mi se odmah počeo ukručivati kad sam vidio kako je obučena. Kratka minica nije ostavljala prostora mašti, a niti uska dolčevita koja je isticala njeno bujno poprsje. Igor mi je namignuo i šapnuo:

- Stari moj i ti bi večeras mogao guziti.
- Bez brige, ja sam to već naguzio -rekao sam mu sa msješkom, na šta se on široko nasmješio i lupio me po ramenu.

Sjeli smo u separe, ja uz Marijanu koja se malo pomakla, a ostavila je tek dovoljno mjesta za mene, tako da smo sjedili pripijeni jedno uz drugo. Danijela je došla do nas i donijela nam piće, te se poljubila sa Igorom, na što se Marijana kroz šalu zgražala i rekla im da uzmu sobu, a Danijela joj je mirno odgovorila:

- Hoćemo, bez brige.. -a onda je okrečući se dodala- .. ako prije to ne riješimo u autu.

Mi smo se nasmijali za stolom, a ja sam osjetio Marijaninu ruku između mojih nogu, te kako mi trlja kurac preko hlača. Pogledao sam ju, a ona mi se nsamješila i šapnula na uho:

- Hoćemo li ići nekamo? -pritom mi je tako stisla kurac da sam mislio da će mi ga zgnječiti, pa sam samo kimnuo glavom, a onda smo popili na brzaka.

Platio sam Danijeli, pozdravili nju i Igora, te smo otišli do auta. Kiša je i dalje padala, pa smo bili skoro potpuno mokri dok smo došli do auta. Brzo sam upalio grijanje, pa je ubrzo bilo ugodno u autu. Poljubili smo se i upitao sam ju:

- Kuda?
- Samo vozi.. . bilo kuda, van grada.. -rekla je i zavalila se na sjedalo, a ja sam krenuo i ubrzo smo bili van grada, a onda sam se sjetio šume u blizini vojarne, pa sam krenuo tamo.

Ubrzo smo bili na jednom ne baš blatnom putu usred šume koja još nije izgubila sve lišće usprkos jeseni, pa sam ugasio svjetla i ostavio auto da radi. Dotle je ona i dalje bila zavaljena u sjedalu, pa sam se nagnuo nad nju i počeli smo se ljubiti, a ubrzo je moje ruka bila ispod njene minice i trljala joj picu. Lagano je stenjala i uzdisala kako sam joj sve jače stiskao picu i klit. Zatim mi je rekla:

- Idemo otraga?
- Hajde.. -rekao sam i ugasio auto, osim radia, pa smo se prebacili otraga pomaknuvši prednja sjedala skroz naprijed.

Vani je još padalo, ali nam nije više smetalo. Čim smo ušli ona je povukla najlonke i gaćice niz noge, pa je ostala u lepršavoj minici, te je skinula dolčevitu i prsluk. Sad sam joj prvi put vidio sise i bile su predivne. Bradavice su bile već krute, a ona se sagnula i primila se mog oslobođenog kurca, te ga je usisala u svoja usta. Usisavala ga je i milovala mi jaja, a ja sam joj milovao dugu kosu. Nakon par minuta se uspravila i opkoračila me, te se spustila na moj tvrdi kurac. Uzdahnula je dok joj je ulazio do kraja, a onda se počela vrtiti na njemu i ubrzo je počela ludo jahanje po mom kurcu. Nije dugo trebalo i već je svršavala zabijajući nokte u moja ramena. Malo se smirila, pa onda opet nastavila sa nabijanjem na njega. Nije trebalo dugo i ja sam došao na rub svršavanja, pa sam ju htio maknuti sa sebe, ali se ona nije dala, tako da sam uskoro počeo svršavati duboko u njoj. Ona se opustila na meni i pala mi u zagrljaj, te me počela ljubiti, a onda samo tiho rekla:

- Popila sam pilulu.. dala mi ju je Danijela..
- Aha.. -tiho sam rekao- Već si me prepala..
- Ma daaaajjj.. tako jakog i velikog dečka -rekla je sa smješkom i počela me ljubiti, dok je moj kurac još bio u njenoj pici.

Ona se je opet počela gnijezditi, te stiskati i opuštati svoju picu, pa je moj kurac odmah reagirao iako sam maloprije svršio. Počeo se buditi, na njeno oduševljenje. Ustala je sa mene i sad smo zamjenili mjesta, pa je ona sjedila na sjedalu, a ja sam klečao između njenih nogu, namjestio kurac u njenu mokru picu, te ju primio za bokove i nabio joj ga unutra. Zastenjala je, ali smješak nije silazio sa njenog lica. Počeo sam ju jebati nagnuvši se nad nju, te sam joj počeo ljubiti sise i grickati bradavice. Dok sam joj to radio zabijala mi je nokte u potiljak i vrat, te me privlačila na sebe. S obzirom da u autu nije bilo previše mjesta nisam ga mogao zabijati svom snagom kao jučer, ali sam to radio brzim pokretima, pa je ona uskoro počela dahtati i stenjati, a u jednom trenu se zgrčila i vrisnula počevši svršavati. Dugo se trzala i svršavala, a kako ni meni nije dugo trebalo uskoro sam i ja počeo svršavati i puniti joj picu po drugi put. Grčio sam se i trzao dok sam se praznio u nju, a ona me je grebla po leđima svojim noktima i privlačila nogama na sebe. Ostali smo tako još koju minutu duboko dišući, a onda se razdvojili i sjeli svako na svoj dio sjedala. Gledao sam kako su se stakla zamaglila, a onda sam joj rekao:

- Ovaj vikend bi mogao ostati u vojarni..
- Zbilja? -gledala me oduševljeno- Možeš? To bi bilo super! ! !
- Da mogu. Šta imaš nešto u planu?
- Meni starci za vikend idu na vikendicu, a ja u subotu radim ujutro, a nedjeljom ionako ne radimo, pa možeš kod mene..
- Onda super. Ja ću javiti da ostajem preko vikenda i onda možemo kod tebe poslije posla.

Ljubili smo se još neko vrijeme u autu, a onda sam ju odvezao kući, a tijekom vožnje mi ga je još jedmom izdrkala i svršio sam joj ponovo u usta, na njeno oduševljenje, te sam jedva čekao subotu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija