Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Pravi užitak

Ocjena: 4

Kad sam ju upoznao nisam znao da ću doživjeti takav užitak, ali Borna mi je to pružila. Inače, ona je živjela vani, u Austriji da budem precizan, a upoznao sam ju kad sam bio na moru. Desilo se da je ljetovala u istom mjestu kao i ja, a kako smo se upoznali na plaži, kasnije sam skužio da ljetuje sa starcima u istoj ulici, dvije kuće niže od naše. Poslije nam je to bilo smiješno, jer smo se mogli već susresti i na ulici, ali eto.

Borna je bila prava slatkica, crne kose sa šiškama i zelenih očiju, stalno nasmijana i uvijek okružena frendicama, pa mi je taj čopor oko nje bio nekako i početni problem kod upoznavanja. Srećom smo se upoznali na šanku kad je došla po piće, pa sam galantno ponudio da joj platim ja, a ona se nasmijala i rekla da nije samo za nju, već još njih pet, na što sam samo uzdahnuo i pristao. Pozvala me za njihov stol, pa sam morao otrpiti upoznavanje sa ostatkom čopora i ono procjenjivanje da li sam 'podoban' za njihovo uzvišeno društvo. Preko volje su me prihvatile, ali nisu baš previše obračale pažnju na mene, a nije me bilo ni briga, moj cilj je bila Borna.

I tako sam ja cijelu noć 'obrađivao' Bornu, a pred jutro smo si već bili OK i dogovorili se za kupanje, tj da se nađemo na plaži. Narednih par dana je tako i prolazilo, plaža, kupanje, slušanje komentara njenog čopora koji me nekako prihvatio, zbog Borne, o frajerima koji su prolazili po plaži ili bili navečer u baru. Uglavnom, bio sam strpljiv i nakon deset dana konačno.. . završio sam tamo gdje sam htio, među njenim nogama. Isplatilo se.

Nakon jedne duge noći u noćnom klubu njen čopor se razišao i nas dvoje smo se vraćali prema našoj ulici kad mi je uhvatila oko struka, a ja ju obgrlio oko ramena i privukao k sebi. Nakon nekih pedesetak metara smo stali i završili u strasnom zagrljaju dok su naši jezici lovili jedan drugoga. Njene ruke su bile stisle moju stražnjicu dok su moje klizile niz njena leđa do njene guze. Trljala se uz mene i izazvala reakciju koja se očitovala u mojim hlačama. Primila me preko hlača za tvrdi kurac i počela ga stiskati, a ja sam mislio da ću svršiti. S obzirom da sam poznavao kvart znao sam za maleni parkić u blizini i povukao ju tamo. Išla je bez po govora, a čim smo se smjestili na jednu klupu u parku brzo me krenula oslobađati hlača, te mi se svih 18 centimetara našlo na slobodi, a ona se odmah bacila na oral. Shvatio sam odmah da joj nisam baš prvi, ali nije me ni bilo briga, želio sam ga samo staviti u nju.
Dok mi je pušila kurac, polako, jezikom od glavića do jaja i onda ga cijelog gutala, skinula si je minijaturne tangice pa je ostala gola ispod minice. Tutnula mi ja tange u usta, pa nastavila sa oralom i uskoro me natjerala da joj ispalim mlazeve vrele sperme u usta i u grlo, jer se nabila skroz kad je shvatila da ću svršavati. Jedino nije bila svjesna koliko će toga biti, jer nisam se olakšao već duže vrijeme, pa se zagrcnula i malo sperme i sline je završilo na mojim jajima. Nije se nimalo bunila, već je samo sve oblizala i rukom uhvatila moj kurac te ga nastavila drkati.

Zatim se podigla i uvalila mi jezik u usta, pa smo se opet malo žvalili, samo što sam sad se i ja dokopao njene pice, pa joj ugurao dva prsta unutra, što je izazvalo prigušeno stenjanje i pogled koji je govorio koliko sam pogodio pravu stvar. Zatim mi se primakla i polako se krenula spuštati uz mene prema mom kurcu usput zadigavši još malo minicu i uskoro sam osjetio njene vrele usmine na mom još tvrdom kurcu. Polako se namještala i osjećao sam kako je prvo par puta glavić ušao i izašao, a onda je njena uska pica progutala cijeli moj kurac. Uz duboki uzdah i njeno duboko disanje uz moje lice, dok me obgrlila, počela se nabijati na moj tvrdi kurac. Obuhvatio sam joj čvrste guzove i pružio joj oslonac kako bi se lakše nabijala na mene. Do njenog orgazma prošlo je svega desetak minuta, ali meni je bilo kao desetak sekundi, a onda smo prekinuti nekom ekipom koja se pojavila blizu parka, pa smo se obukli nabrzaka i krenuli kući. Dogovorili smo se da kasnije dođem do nje i da nastavimo, jer joj starci idu nekuda na izlet. Naravno da sam pristao.

Par sati kasnije ronio sam jezikom po njenoj obrijanoj i svježe okupanoj pici koja je jednostavno curila kao puknuta slavina. Svršila je dva puta prije nego sam se odmaknuo od nje i pustio ju da me zajaše i dozvolio joj da me dovede do vrhunca i da svršim u nju puneći joj vrelu picu svojom spermom. Nije joj bilo važno. Rekla je da me poželila još onu večer u baru, ali nije znala kako ću reagirati. Oboje smo se smijali zbog toga.

Poslije sam joj ga zabijao s guza i prikucao sam ju za krevet dok sam se zabijao kao manijak u njenu picu, a ona je vrištala u jastuk dok je doživljavala još jedan orgazam. Taj dan sam svršio jedno pet puta, a da ni sam nisam bio svjestan da mogu toliko. Na kraju smo se jedva odvukli pod tuš i došli malo k sebi, da bi onda odlučili da idemo ranije van kako bi konačno nešto i pojeli.

Navečer ista rutina sa čoporom, osim dijela da su nanjušile da je bilo seksa i da je morala u detalje objašnjavati kako je bilo. Nakon toga sam i ja bio drugačije tretiran u društvu. Nažalost, ostala je još samo tjedan dana, ali su nam prošli u užitku i neobuzdanom seksu. Na oproštaju sam joj obećao doći u Linz gdje je živjela barem na tjedan dana. Sad radim, skupljam lovu i svakodnevno imam on line sex sa Bornom.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina