Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pravi užitak

Kad sam ju upoznao nisam znao da ću doživjeti takav užitak, ali Borna mi je to pružila. Inače, ona je živjela vani, u Austriji da budem precizan, a upoznao sam ju kad sam bio na moru. Desilo se da je ljetovala u istom mjestu kao i ja, a kako smo se upoznali na plaži, kasnije sam skužio da ljetuje sa starcima u istoj ulici, dvije kuće niže od naše. Poslije nam je to bilo smiješno, jer smo se mogli već susresti i na ulici, ali eto.

Borna je bila prava slatkica, crne kose sa šiškama i zelenih očiju, stalno nasmijana i uvijek okružena frendicama, pa mi je taj čopor oko nje bio nekako i početni problem kod upoznavanja. Srećom smo se upoznali na šanku kad je došla po piće, pa sam galantno ponudio da joj platim ja, a ona se nasmijala i rekla da nije samo za nju, već još njih pet, na što sam samo uzdahnuo i pristao. Pozvala me za njihov stol, pa sam morao otrpiti upoznavanje sa ostatkom čopora i ono procjenjivanje da li sam 'podoban' za njihovo uzvišeno društvo. Preko volje su me prihvatile, ali nisu baš previše obračale pažnju na mene, a nije me bilo ni briga, moj cilj je bila Borna.

I tako sam ja cijelu noć 'obrađivao' Bornu, a pred jutro smo si već bili OK i dogovorili se za kupanje, tj da se nađemo na plaži. Narednih par dana je tako i prolazilo, plaža, kupanje, slušanje komentara njenog čopora koji me nekako prihvatio, zbog Borne, o frajerima koji su prolazili po plaži ili bili navečer u baru. Uglavnom, bio sam strpljiv i nakon deset dana konačno.. . završio sam tamo gdje sam htio, među njenim nogama. Isplatilo se.

Nakon jedne duge noći u noćnom klubu njen čopor se razišao i nas dvoje smo se vraćali prema našoj ulici kad mi je uhvatila oko struka, a ja ju obgrlio oko ramena i privukao k sebi. Nakon nekih pedesetak metara smo stali i završili u strasnom zagrljaju dok su naši jezici lovili jedan drugoga. Njene ruke su bile stisle moju stražnjicu dok su moje klizile niz njena leđa do njene guze. Trljala se uz mene i izazvala reakciju koja se očitovala u mojim hlačama. Primila me preko hlača za tvrdi kurac i počela ga stiskati, a ja sam mislio da ću svršiti. S obzirom da sam poznavao kvart znao sam za maleni parkić u blizini i povukao ju tamo. Išla je bez po govora, a čim smo se smjestili na jednu klupu u parku brzo me krenula oslobađati hlača, te mi se svih 18 centimetara našlo na slobodi, a ona se odmah bacila na oral. Shvatio sam odmah da joj nisam baš prvi, ali nije me ni bilo briga, želio sam ga samo staviti u nju.
Dok mi je pušila kurac, polako, jezikom od glavića do jaja i onda ga cijelog gutala, skinula si je minijaturne tangice pa je ostala gola ispod minice. Tutnula mi ja tange u usta, pa nastavila sa oralom i uskoro me natjerala da joj ispalim mlazeve vrele sperme u usta i u grlo, jer se nabila skroz kad je shvatila da ću svršavati. Jedino nije bila svjesna koliko će toga biti, jer nisam se olakšao već duže vrijeme, pa se zagrcnula i malo sperme i sline je završilo na mojim jajima. Nije se nimalo bunila, već je samo sve oblizala i rukom uhvatila moj kurac te ga nastavila drkati.

Zatim se podigla i uvalila mi jezik u usta, pa smo se opet malo žvalili, samo što sam sad se i ja dokopao njene pice, pa joj ugurao dva prsta unutra, što je izazvalo prigušeno stenjanje i pogled koji je govorio koliko sam pogodio pravu stvar. Zatim mi se primakla i polako se krenula spuštati uz mene prema mom kurcu usput zadigavši još malo minicu i uskoro sam osjetio njene vrele usmine na mom još tvrdom kurcu. Polako se namještala i osjećao sam kako je prvo par puta glavić ušao i izašao, a onda je njena uska pica progutala cijeli moj kurac. Uz duboki uzdah i njeno duboko disanje uz moje lice, dok me obgrlila, počela se nabijati na moj tvrdi kurac. Obuhvatio sam joj čvrste guzove i pružio joj oslonac kako bi se lakše nabijala na mene. Do njenog orgazma prošlo je svega desetak minuta, ali meni je bilo kao desetak sekundi, a onda smo prekinuti nekom ekipom koja se pojavila blizu parka, pa smo se obukli nabrzaka i krenuli kući. Dogovorili smo se da kasnije dođem do nje i da nastavimo, jer joj starci idu nekuda na izlet. Naravno da sam pristao.

Par sati kasnije ronio sam jezikom po njenoj obrijanoj i svježe okupanoj pici koja je jednostavno curila kao puknuta slavina. Svršila je dva puta prije nego sam se odmaknuo od nje i pustio ju da me zajaše i dozvolio joj da me dovede do vrhunca i da svršim u nju puneći joj vrelu picu svojom spermom. Nije joj bilo važno. Rekla je da me poželila još onu večer u baru, ali nije znala kako ću reagirati. Oboje smo se smijali zbog toga.

Poslije sam joj ga zabijao s guza i prikucao sam ju za krevet dok sam se zabijao kao manijak u njenu picu, a ona je vrištala u jastuk dok je doživljavala još jedan orgazam. Taj dan sam svršio jedno pet puta, a da ni sam nisam bio svjestan da mogu toliko. Na kraju smo se jedva odvukli pod tuš i došli malo k sebi, da bi onda odlučili da idemo ranije van kako bi konačno nešto i pojeli.

Navečer ista rutina sa čoporom, osim dijela da su nanjušile da je bilo seksa i da je morala u detalje objašnjavati kako je bilo. Nakon toga sam i ja bio drugačije tretiran u društvu. Nažalost, ostala je još samo tjedan dana, ali su nam prošli u užitku i neobuzdanom seksu. Na oproštaju sam joj obećao doći u Linz gdje je živjela barem na tjedan dana. Sad radim, skupljam lovu i svakodnevno imam on line sex sa Bornom.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija