Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Praznici sa ujnom

Još kao mali uvijek sam gledao svoju zgodnu, jebozovnu, pohotnu ujnu. To je bila mlada udovica od 35 godina. Vitka,dugih nogu. Bijele puti. Duga, crna kosa spuštala joj se do oblih guzova, preko velikih, ali čvrstih grudiju... Imala je napučene, punašne usne, kojima kao da je pozivala na poljubac. Velike, tamne oči,s dugim trepavicama i oštre, zamamne obrve...Ostala je udovica u 33 godini života što je moj stariji brat iskoristio i jebao se redovito s mojom sisatom, seksi ujnom na čemu sam mu bio zavidan i nisam ga smio odati. I tako smo jedne godine ja i moja i obitelj, tu je bila i ujna za zimske praznike otišli na skijanje u Austriju.

Sobe su bile dvosobne pa su me roditelji smjestili sa ujnom na što sam ja pristao bez problema. Jedne večeri nakon iscrpljujućeg dana na snijegu došli smo u sobu, ja sam legao na krevet, a ujna se otišla tuširati. Kad se otuširala došla je gola u sobu i meni se kurac digao do brade. Pitala me jeli mi smeta što je gola, a ja sam otvorenih usta , sav u čuđenju rekao ne. Zatim je primjetila moju dignutu kurčinu i naredila mi da se skinem gol. Ja sam poslušao i skinuo se, a onda je slijedila akcija. Uhvatila me za kurčinu i počela ga je gurati sebi u usta, tako ga je lizala, oblizivala da sam mislio da će mi kurac eksplodirati .

Opustio sam se malo i uhvatio je za guzice, položio na krevet i počeo joj oblizivati obrijanu pičketinu. Stenjala je od užitka, zaorio sam joj jezik što dublje u pičku i dirao sam njezine velike jebozovne sisurine. Rekao sam joj da raširi butine da joj ga uvalim u mokru pičku. Prislonio sam glavić na njenu picu i počeo sam žestoko prodirati u njeno nezasitno grotlo. Ona je vrištala od uzbuđenja i boli pa sam grubo navalio razarati njezinu pičku.Udarao sam trbuhom u njene guzove dok je moj kurac brutalnom oštrinom provaljivao sve dublje. Mmmmmmmh tako nahrani svoju ujnu, navali, trpaj to u mene razvali me- vrišala je. Oh, oh, oh, jebi me dragi moj, jebii, razvali mi pičku, ah, ah, ah. Kakva jebačica. Neumoljivo je zahtijevala još više, više i više.

Ševio sam divljački, a zatim sam ga izvukao i počeo izlijevati svoje vruće, užareno sjeme po njenim sisama i licu i rekao joj da ga puši. Prišla je i stavila ga u usta. Tresao sam se od iscrpljenosti i uzbuđenja dok je sisala spretno i predano ,a kad je završila ja sam iscrpljen i sretan legao u krevet. Ona se naljutila i počela se derati na mene; pa zar si mislio da je to sve ja još nisam svršila. I tako sam je nastavio jebati neumorno, sjela je na mene i jahala ga tako žustro i jako da je vrištala na sav glas. Mješala je guzovima, svoju sam glavu zabio u njene sise i nastavio još jače. Zajedno smo svršili, pička joj je bila puna sokova, ali to nije bilo sve, moja divlja ujna je tražila da ju jebem u čmar. Od toga mi se digao kao nikad ranije. Uzeo sam ga i ugurao ga joj u čmar. Ulazio je polako, s mukom. Njezin anus se širio sporo, cvjetao je oko moga uda, uvlačeći ga milimetar po milimetar, sve dok glavić nije sasvim prodro.

Neljudski je zarežala i trznula dupe natrag,kurac je kliznuo duboko, sve dok mi se jaja nisu priljepila uz njene guzove. Ta je žena bila pravi vrag. Šupak joj se potpuno rascvijetao, jecala je od boli i uzbuđenja, gurala si prste u čmar pokraj moga kurca... Vrtjelo mi se u glavi, sljepoočnice su mi bubnjale, vid mi se maglio. Zvijer od žene. Konačno poskočila je i legla na krevet. Gledao sam kako znojna drhti na krevetu i opet svršio po njenom licu, guzi i sisama. Umirila se i rekla mi da zaspemo goli u krevetu i da se mazimo cijele noći na što sam ja pristao. I tako sam cijele praznike jebao svoju vatrenu ujnu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija