Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Predbožićni seks sa susjedom

Ana, moja žena je, kao što to češće zna, otišla vikend pred Božić, s djecom k svojim roditeljima, a ja sam za taj vikend planirao nasaditi božićno drvce na stalak, postaviti željeznicu za sina i sobu za lutke za kćer. Dok sam nešto od toga nosio iz podruma u stan naletio sam na susjedu Brankicu i malo smo se zapričali na hodniku.
Saznao sam ono što sam već dugo naslućivao, a to je da ju je ostavio muž i odselio, kako je ona rekla, svojoj novoj kurvi. Malo sam se našalio s njom i pokušao ju isprovocirati :“znači da je onda gotovo sa seksom za ovu godinu? “ Nasmijala se i uzvratila:“Pa ne bih se baš složila s tim, ti si trenutno slamnati udovac, pa navrati večeras k meni“. Pravio sam se kao da me to ne zanima, ali sam kad smo se razilazili rekao jednostavno „ onda u osam“.


Napravio sam sve što sam planirao i ostalo mi je vremena za tuširanje friziranje dlaka u intimnom području, uzeo sam i prsten za kurac kojega koristim za zadržavanje erekcije tu i tamo iako sumnjam da će mi trebati za nju, jer se cijelo poslijepodne palim na nju i samo mislim kako ju prčim i „mali“ mi je stalno „veliki“. Iz ormara sam uzeo svoje muške tanga gaćice, jer mi mušku imamo pravo na tange. Stavio sam na halđenje i bocu pjenušca, a kao iznenađenje sam uzeo i kutiju s pralinama, punjenim likerom.


Prvo veliko iznenađenje doživio sam kad mi je otvorila vrata. Brankicu još takvu nisam vidio. Umjesto pulovera s rol kragnom i suknje do gležnja na sebi je imala usko nalijegajuću haljinu u jednom komadu s opasno velikim dekolteom i razrezom od guzice pa do sredine bedara. Imala je moćno poprsje, a i stajni trap je bio lijepo oblikovan, a getriba moćna, punog volumena i lijepo zaobljene. Pozvala me unutra i pokazala mi put. Iznad vrata je objesila imelu (predstavljala je simbol ljubavi, vjenčanja i sreće) no nisam reagirao, ali me je ona upozorila na to. Poljubili smo se, a način na koji smo se poljubili i kako mi je uvalila jezik rekao mi je što me očekuje i osjećao sam se baš napaljeno.


Što se tiče nas muškaraca, budimo realni i priznajmo si da kolikogod sa vlastitom ženom sve štimalo glede seksa i ljubavi iskoristit ćemo svaku priliku koja nam se ovako otvoreno nudi da ga umoćimo drugoj, to je činjenica. Sa svojom Anom sam u braku skoro 20 godina i još uvijek ima super tijelo i „atribute“, dobra je i svega će se odreći ali ne seksa samnom. Samo kako sad odustati, kad u rukama imam ovaj komad super ženske koja me nije prestajala ljubiti dok se nismo srušili na kauč.


Odmah sam prešao na stvar i počeo ju drepati po još upakiranim cicama, da bih ju onda ljubazno upitao:“mogu li raspakirati ove moćne cice i diviti im se i držati u svojim rukama'“ „Da, ali samo ako se svučeš“ odgovorila je. Nisam puno okolišao i brzo sam se svukao jer sam jedva čekao da nju oslobodim njenog oklopa i da ju vidim ispred sebe u svoj njenoj golotinji. Na meni su još ostale samo tanga gaćice i pri skidanju sam se malo okrenuo i zatim se legao k njoj. Ona je upravo svoju haljinu prevlačila preko glave i okrenula mi se leđima da joj otkopčam grudnjak da bi ga zatim jednostavno bacila na pod.


Legla se je na leđa s rukama prekriženim na grudima:“malo sam sramežljiva, iako mi ti daješ hrabrosti“ rekla je. „Sad ćeš vidjeti“ rekao sam i razmaknuo joj ruke i zagnjurio lice među njene grudi. Ljubio sam svaki centimetar kvadratni tih predivnih cica, pogotovo njene krupne bradavice i velikim areolama oko njih, dok je ona počela pojačano i ubrzano disati. S jednom rukom počela je opipavati po mojem međunožju tražeći ono što ja mogu ponuditi i uhvatila me konačno rukom za kurac. “ Ti lupežu, kako uspijevaš da ti stalno raste ? “


Nisam htio u tom trenutku jednoj pristojnoj ženi objšnjavati kako funkcionira preobrazba iz mesnatog kurca u prokrvljeni kurac, jer moj je sada bio prokrvljeni, pa sam se malo podignuo prema njoj da ga vidi cijeloga. Kagano ga je uzekla u ruku i prevukla kožicu preko glavića i palcem protrljala prve kapi koje su se pojavile na otvoru, približavajući mu se svojim ustima i kada ga je obujmila svojim usnama zastenjao sam, “sad vidiš kako reagira na tebe“ promrsio sam kroz zube, a ona je samo nešto prommrljala jer nije mgla govoriti s punim ustima, a ja sam to shvatio kao potvrdu svojih riječi.


Prebacio sam se u navalu i gurnuo ruke u njene štample i tamo me je dočekao grmić, iako moj ukus više voli obrijane, pička je pička i nisam sada htio ni mogao odustati, ona se malo bunila jer je , da bi svukla štrample, morala ispustiti moj kurac iz usta, a to joj se očito nije dopalo. Uprla stopalima o kauč, raširila je noge i ponudila mi krasan i direktan pogled na svoju ljepoticu u koju sam zadivljeno blenuo. Žene vole da ih se hvali i rekao sam joj da ima prelijepu pičkicu. Prstima sam razmaknuo njene crvenkaste dlačice kao bih ugledao njene usmine, onak ovlažene, rumene, nabubrele, uf, prelijepo. “Lijepo ti njegovana, hoćemo li sa malo poigrati? “ upitao sam ju. “Otvori kutiju s pralinama i dodaj mi jednu, a ja ću je utisnuti u tvoju pičku i ti ćeš ju uspjeti slomiti ili ću je ja jezikom izvući iz tebe, ha'“ „U svakom trenutku možeš reći stop, samo onda moraš znati da ću te onda morati jebati“.


Pomalo bijesno je rstrgala omot na pralinama i dodala mi jednu. Samo je skliznula u njenu rupicu i gledao sam kako ju pokušava stisnuti svojim stijenkama i uspijevala je, vjerojatnije je da se od topline čokoladna ovojnica smekšala, a onda sam ja lizao liker iz praline i čokoladu, i tako nekoliko puta, nisam brojao. Njoj je to očito dojadilo, uhvatila me je za kosu, povukla prema sebi i prosiktala mi u lice „daj me jebi već jednom, obećao si“.
Zagrcnuo sam se, jer su mi usta bila puna likera, pljuvačke i njenih sokova, tako da se i ona nasmijala kada mi je vidjela izraz lica, ali čim sam joj ga gurnuo do jaja, pa i dublje, prestala se smijati i počela je uživati u jebanju, držala me rukama za bokove i osjećao sam pritisak i kako me je sve brže navlačila na sebe. Kasnije je opet preuzela komandu u svoje ruke i naređivala mi:„uspori“ ili „ubrzaj, nemoj zastajati“. Volim kada žene za vrijeme jebačine kažu što i kako žele, a ne leže ispod mene kao klade i svejedno im je kako ja guslam po njima. Ovoj nije svejedno, zna što hoće i zna kako to izvući iz mene. Majstorica.


Brankica je, valjda zbog pralina i mog lizanja, bila narajcanija od mene i uskoro sam osjetio kako me njezine noge stišću za bokove, tijelo joj je počelo drhtati, tresti se, grčiti, nabijati me nogama po dupetu, počela je vrištati, da sam se u prvi tren prepao i zastao, što ju nije spriječilo da poviče „tko ti je rekao da prestaneš, jebi me“. “Mislio sam da hoćeš pauzu, ali ako hoćeš nastavit ću dalje dok ne svršim, samo mi reci kamo da svršim, u tebe, na tebe, na cice ili ju želiš okusiti? “odgovorio sam. “Želim ju probati, osjetiti okus, a i ti to voliš, zasigurno“.


Legao sam na leđa i navukao ju na sebe, zajahala me je i jebao sam i ja nju, a i ona mene, a njene cicetine su se klatio gore, dolje, letjele na sve strane, no ipak sam zadržao malo prisebnosti i kad sam osjetio da sperma kreće iz jaja na svoj puta na sunce, zavikao sam „skači“ i izvukao sam ga van i ona je spusnula s mene i otvorenih ustiju čekala mlaz, prvi, drugi, uvukla ga je u sebe i sve progutala da bi ga zatim iscijedila do zadnje kapi i oblizala da je bio čist ko sunce, kako se kaže.


Zatim se okrenula na stranu, a ja sam ležao iza nje, s kurcem uz njen šupak između njenih guzova. „Znaš što je smiješno, sve što se meni na meni ne sviđa, moj mufić i moju guzicu, ti si pohvalio i sviđalo ti se, uopće me ne interesira jesi li to rekao samo da bi me pojebao, a tek ovo s pralinama, to mom bivšem ne bi ni palo na pamet, njemu bi to bilo blesavo, a ti si još i jeo te praline, lizao liker i uživao, a čini mi se da ti kurac opet raste. “ Rekla je. “Znaš dobro si osjetila i znaš da bi ja još, a i ja znam da bi ti još, samo što će sad to biti na drugačije nego što misliš. Imaš li vazelina doma? “ pitao sam ju vrteći prstom po njenom šupkiću, ali o tom u nekoj drugoj priči.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija