Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prekleta soseda in njena hči !!!

Povedal vam bom zgodbo o tem, kako sem isti dan zajebal mamo in hčerko, ne da bi vedeli, da sem jih oba zamajal .. Najprej jih opišem. Martina je mati, Ivana pa hči. Martina je stara 46 let. Sicer prekleta ženska, brutalnega pogleda. Prsi v redu 5 in njene preklete joške so videti, a odlično oblikovane in popolnega videza.

Popolnoma seksi ženska. Kar me vzbudi že s tem, da stojim pred mano. Ivana je podobna svoji mami, le njene joške so 3, v resnici pa so seksi. Rit kot skoraj vsako dekle seksi in manjše samo za prekleti rock. Seksi v vsem. Star je 19 let. Sicer sem visoka, črna, povprečnega telesa niti debela niti tanka.

Nihe, to je zgodba o meni in ne o njih dveh, zato se bom manj osredotočil na to, da bi se opisoval. Z Ivanom sem vsak dan in povsod hodil na kave. Vedno smo kaj zamočili, a nikoli ni kazalo, da se bomo zajebali. Bilo je nekaj poljubljanja in tako smo se tudi lotili. Bila je zajebana, ampak spet sem več razmišljala o njenem starem vragu in se odtrgala do njenega čudovitega telesa.

Medtem ko se je nekega jutra zgodilo, da me je Ivana povabila na kavo. Doma ni imela nikogar. Starci so delali. Ko sem prišel, je skuhala kavo. Sedeli smo na kavču in se pogovarjali. Poljubila sta se kot nekaj in tako naprej. V nekem trenutku je zamenjala temo in rekla, da je pohotena.

Začel je govoriti o tem, kako je pogrešala petelina, ki jo je zlomil, da je kadil do izčrpanosti. Običajno sem, ko sem to slišala in zagledala v spodnjih hlačkah in maminih, vse to vzbudilo. Z roko sem se začel približevati njeni pizdi in se ni pritoževala. Poljubila sva se, ko sem jo pogladila po njenih hlačkah.

Slekel sem spodnje hlačke in ji polizal sveže obrito in mokro muco. Njene roke so mi vse močneje potiskale glavo v mojo pizdo. Po nekaj minutah lizanja me je pobrala in na silo slekla hlače in bokserice ter mi dala petelin v usta. Pokadila ga je zares vestno. Obliznila mi je glavo, mi dala jajca v usta.

Odtrgala jo je in zgnetil sem njene čudovite joške. Vstala je, zašepetala "daj mi jo in me udari kot kurbo, hočem, da me boli kasneje, ko hodim". Vrgel sem jo na kavč in z vso silo prihitel vanjo. Jecljala je. In sem ga zabil, kolikor sem le mogel. Vpila je "deluje zame, močnejša, močnejša, hočem močnejšo".

In šla sem še močnejša. Zgrabil sem njene joške in ji začel razbijati muco. Spremenil sem jo v drug položaj in spet z vso močjo v njeno pizdo. Stokala je tako glasno, da je slišalo celo mesto. Obrnil sem jo in ji dal kurac v rit. Nič lahkega nadeva. Spet z vso močjo zakriči kot zadnja kurba.

Udaril je, udaril brez kakršne koli usmiljenja. Povsod me je samo kričala in praskala. Nekaj trenutkov kasneje me je odrinila. Prilagodila nam je poziranje 69 in mi nataknila mojo muco na glavo, jaz pa sem začel vstopati z jezikom in jo strastno lizal. Petelin ji je porinil v usta in le grgral.

Nisem mogel biti tako dolgo, spet sem ga moral obleči. V dogy slogu smo nadaljevali s polnjenjem. Med seksom je 100-krat končala. Stisnila je mojo muco brez mize, vendar ji je bilo zelo všeč. Ko sem jo hitro vzel ven, sem jo obrnil in ji začel prihajati na obraz. Odtrgala ga je do zadnje kaplje.

Polizala je vse, kar ji je ostalo od kurca. In začela je kupovati s prsti z obraza in pogoltniti. V tistem trenutku je nekdo zaletel vanj in začel trkati. Ivana je zavpila "le malo". Ona se je oblekla jaz. Bila je Martina. Rekla je, "kaj počne ključ v ključavnici?" Ivana je samo jecljala, da je pozabila.

Njena starka me je videla sedeti v dnevni sobi in običajno neumna ženska je ugotovila, za kaj gre. Nisem še dolgo ostal. Odšel sem domov, da se stuširam. Mali se jebe kot pravi. Okoli 19. ure je potrkala na Martinova vrata. Sicer živim sam. Prišla je po sladkor.

Šla je noter in ko sem dajal sladkor v skodelico, je prišla za mano in me objela. Začela me je poljubljati po vratu. Zmedeno sem vprašal: »Kaj počneš?« Rekla mi je: »Najprej se bomo pogovorili o tebi, drugič pa vem, da si zjutraj zajebal mojo hčerko. Presenečen se je obrnil in samo pogledal, ona pa me je začela hudičevo poljubljati.

Nisem se upiral, ampak sem se samo sprostil. Prijela mi je kurac čez trenirko in jo rahlo zgnetla. Slekel sem ji srajco, da sem ji osvobodil velike in lepe joške. Ko so prišli ven, sem jih sprejel z obema rokama in gnetel in gnetel. Malo sem se sklonil in ji dal v usta trde, nabrekle pizde ter rahlo grizljal in lizal.

Postala je na kolena. Slekla mi je trenirko in mi odtrgala kurac. Z jezikom ga je rahlo obliznila. Dala ga je v usta in si do konca napolnila usta. Predobro ga je kadila. Vidi se, da ima izkušnje. Z vso močjo se je z usta zabila v njegov kurac. Prijel sem jo za glavo in zdaj jooj sem začel nabijati kurac v usta.

Dvigala so se začela malo poljubljati, ko smo hodili do kavča. Prišla sta do kavča, ki ga je porinil in se sklonil. Slekel ji je hlače in ji obliznil muco. Mokra prava pizda. Zataknil ji je prste v jezik. Zastokala je in rekla "kaj še čakaš, daj gaaa".

Vstal je in jo dal v njeno pizdo. Jebal, razbijal, udaril. Praskala me je, jamrala in čedalje bolj potiskala vase. Odrinila me je, nato pa potisnila na posteljo, se postavila na kurac in se z vso silo zabila. Držala sem jo za joške in on je začel razbijati, ko se je ona razbila.

Dvojna moč je vedno močnejša. Tako močno sem prišel vanjo, da me je začel boleti kurac. Digla ga je spet dala v usta, da mi ga osveži. Spet je sedla nanj in spet tolkla. Stiskal sem ji pizdo in vedel sem, da je cumming. Stokala je tako močno, da mislim, da takrat še ni.

Uklonila se je in rekla "Hočem, da mi zapolniš vse luknje, daj mi v rit". Ne vem, zakaj, toda posvetno ga je dati v svojo rit. Dvignil ga je, obrnil in si ga porinil v rit. Potisnil sem jo v svojo rit, kolikor sem mogel. Stokala je tako glasno, da sem jo moral še močneje obleči.

Ni trajalo dolgo, moral sem prihajati. Obrnil se je in prišel po njenem obrazu, joških, ustih, povsod. Polizala si je kurac, polizala vse in se ulegla na kavč. Potegnila me je k sebi. Malo sta se poljubila in odločila se je, da se bo stuširala. Skupaj sta se stuširala, ona pa me je objela in mi rekla: "Ponovili bomo to, ampak naslednjič bo dvakrat boljše.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija