Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Preko puta

Radim i živim vanka, smjestio sam se u jedjoj zgradi u jednom malom apartmanu puno vlage. Htio sam pobjeći odmah sutra iz ove rupe ali jebiga moram ostati neko vrijeme jer sam platio unaprijed. Spavao sa sa otvorenim prozorom i zastore pomaknutim da se nebi ugušio u onoj vlagi. Sunce dopire do moga lice rastežem se u krevet, malo pogledam po mobitelu, pogledam koji pornić i počnem ga drkati ispod deke. Preko puta na suprot , na istom katu u zgradi, sjedila je neka djevojka na stolici za radnim stolom.

Nisam ni gledao ispred sebe u početku , sve dok nisam skužio njezinu glavu na prozoru, kako pravo gleda u mene. Ono kako sam ju ja vidio, imala je jako crnu kosu do ramena, recimo 165 cm i možda 60 kila , za godine nisam znao, jer joj lice nisam mogao vidjeti tada. Nisam htio drkati u krevetu da me nebi vidjela. Otišao sam u wc-e i izdrkao ga. Jednog dana vratio sam se iz trgovine , petak je bio i vidio nju kako se češlja , oblači i to otvorenih zastora. Sagnuo sam se ispred prozora da vidim što to radi, bilo mi je totalno čudno da se oblači a da ju drugi gledaju na suprot zgrade, koji su živili na istom katu kao i ona.

Prvo je presvukla jedne hlače pa druge , šminkala se , plesala i cijelo vrijeme bila u grudnjku, mrdala je guzom i okrećela se cijelo vrijeme u ogledalu da vidi svoju guzu. Iskreno umorio sam se, htio sam da vidim nešto više , a onda ponovno skida hlače i vidim je u gaćicama , saginje se i presvlači gaćice, i taman da joj vidim picu je li dlakava ili ne. Pogleda prema meni sagne se ispod prozora i počne mahati mene rukom, o one vidjela me rekao sam a zatim mi još nekoliko puta mahnula i tada sam se uvjerio da me vidjela.

Brzo sam pobjegao sam prozora. Znao sam da ču je vidjeti svakog petka ili subote. Ona je uporno i dalje se presvlačila sa otvorenim zastorima, i još me par puta uhvatila kako ju gledam, kako iz dnevnog tako iz moje sobe. Izgleda da je baš volila izlaziti. Jedne hladne večeri , hodam blizu moje zgrade i vidim nekoliko djevojka pjani. Jedna me uhvati za ruku od njih i kaže s ovim tipom ja večeras spavam. Ostale su kao i ona bile zamantane i stajala cijelo vrijeme. Brzo sam skontao da je to ona što sam ju gledao.

Crna kosa do ramena, ona visina što sam vidio, i na kraju krajeva i odvela me je u svoju sobu. Priznao sam joj da sam ju gledao ali ona izgleda ničeg se nesjeća. S njezinog prozora iz njezine sobe se sve jasno vidi što ja radim , ali nju nije ništa zanimala priča. Gurnula me na krevet, pao sam na leđa, skinula je svoju majicu i tražila od mene da joj skinem grudnjak. Skinuo sam joj grudnjak, i lagano zgrabio za sise i cuclao bradavice , vidio sam da je u grudnjak stavljala nešto da joj izgledaju veće, ovako su bile srednje ali isto slatke.

I tako ližem joj bradavice a ona sjedi na meni u hlačama i trlja guzom od moj kurac. Ustala je sa mene pokušavala da spusti hlače ali nije joj nešto išlo, skinuo sam hlače. Ona je odmah zgrabila moja jaja rukoma a kurac stavila usta i pušila. U jednom trenu pomislio sam da je zaspala , držeći moj kurac ustima, ali brzo sam je razbudio jer sam joj ga nabio do grla, pa onda opet je hvata san a joj opet dva tri puta nabijem a ona izreči oči i zastenje. Izvadim joj ga iz usta a ona se samo okrene na leđa.

Pokušavam joj skinuti hlače, a ona govori skini me dušo skini. Skidam joj hlače i bacam na pod, gaćice crne skidam gdje joj pica počinje. Uhh pogledaj joj pice rekao sam sebi, mokra je bila, rukom rastvorim i jezikom guram što dublje, a onda malo gore dole jezikom, sve tako do nije svršila. Želim tvoj kurac govorila je, želim tvoj kurac , zgrabio sam ju i stavio na sebe. Uvukao kurac u nju i počele je jahati na meni, rukama sam je držao oko struka i nabijao na moj kurac. Brzo sam i svršio , i to nju.

Nije ništa govorila samo se okrenula i nastavila da spava. Kada sam htio poći preko vrata, rekla je hoću kurca a ja sam se vratio i ponovno ju jebo.

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 4008

Autor priče

Ivan
Ivan
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 182 cm
Težina: 75 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Vaga
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija