Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prekrasan san postao je stvarnost

Prošlo je nekoliko mjeseci od mojeg strastvenog susreta sa Reom i odonda se nismo čuli. U onoj noći toliko je bila prisutna strast da smo jednostavno zaboravili izmijeniti brojeve telefona. Na moju veliku žalost Rea se više nije pojavljivala na našoj web stranici gdje smo se i upoznali. Bio sam siguran , da, što se može, sve što je lijepo prekratko traje…. ili sam sve ono sanjao ????... ma nisam, bilo je toliko stvarno.
Moj posao odveo me na nekoliko dana specijalizacije u jedan grad u Istri. Dolaskom u hotel ostavio sam stvari u sobi, oduševila me soba, izgled, sve, u kupaoni jacuzzi, ma mrak. Spustio sam se u predvorje hotela da se prijavim za seminare, bilo je tu dosta ljudi i očito više različitih specijalizacija jer su se sve tri kongresne dvorane počele polako puniti. Obavio sam prijavu, krenuo prema dvorani kad, doslovno me skoro strefio infarkt, ugledah nju, Reu, kako ulazi u drugu dvoranu. Zatrčao sam se preko prepunog prostora, sudarao sa ljudima, došao do ulaza u dvoranu i shvatio da sam izgubio Reu iz vida.

Sumanuto sam pretraživao pogledom dvoranu ne bih li ju uočio, kad konačno ju ugledah. Došao sam u nevjerici do nje, šokirala se pozitivno sa osmjehom na licu kad me vidjela i upitala:
- Marko !!! što ti radiš ovdje ?????
- Rea, jesi li to ti – upitah ju pomalo nespretno ??
- Naravno da sam ja, ludice, što radiš ovdje ?? – ponovno me upitala Rea
Od buke sam joj jedva uspio objasniti zašto sam ovdje te smo se dogovorili da se nađemo pod pauzom u restoranu na kavici. Jedva dočekavši pauzu doslovce sam otrčao u hotelski restoran, već je bila tamo, mahnula mi je, a i kava me je čekala. Raspričali smo se, objasnila mi je da je bila bolesna, bila čak u bolnici, sad je dobro. Vrijeme je brzo prolazilo, dogovorili smo se da se nakon ručka nađemo kod mene u sobi, ja ću nabaviti vino.

Nakon ručka, koji sam naravno obavio sa Reom, doslovce sam otrčao u sobu, istuširao se, pripremio vino i čaše i čekao. Nakon otprilike sat vremena netko je pokucao na vrata sobe. Otvorio sam vrata i ponovno me oduševila svojom ljepotom. Stajala je pred vratima prekrasna žena, Rea, ležerno obučena u trenirci i majici ispod koje očito nije ništa imala jer su joj se lijepo nazirale bradavice na grudima.

Očito sam blenuo u nju jer me trgnulo njezino pitanje
- Hej Marko, pustiš me unutra ??
- Ah, da oprosti, evo uđi – odgovorio sam
Smjestila se ugodno, pijuckali smo vino, razgovarali kad sam primijetio da si stalno masira vrat. Objasnila mi je da je to mala posljedica bolesti, ali proći će. Ne znam otkuda mi ta ideja, sam sebe sam čuo kako mi riječi prelaze preko jezika.

- Čuj imam ovdje jacuzzi u kupaoni, ako želiš mogu ga napuniti vodom da se opustiš????
Ne znam kakav sam odgovor očekivao, ali njezin me oduševio.
- Može, što se čeka, puni ga vodom
- Evo odmah krećem, dok se puni vodom ti možeš otići po svoj badić – odgovorio sam joj.

Pogledala me upitno, sa smiješkom mi odgovorila:
- A što će mi, da nismo postali sramežljivi ??
- Tko, ja ??? Neee, pokušao sam ispasti frajer
Nakon desetak minuta otišla je u kupaonu, ostavila vrata malo odškrinuta, čuo sam ju dok je ušla u vodu, a bogme i njezino pitanje: - A da mi se pridružiš ????
Ušao sam u kupaonu, imao sam što i vidjet.

Rea je ležala u jacuzzi-ju, njezine prekrasne grudi izvirivale su iz vode tek toliko da se vide ukrućene bradavice, nogu malo raširenih. Brže bolje zbacio sam odjeću sa sebe i ušao u vodu. Bila je ugodno topla, meni je postajalo dosta vruće. Rekla mi je:
- Hajde Marko, opusti me, znaš, poželila sam te se.
Nježno sam joj poljubio bradavicu, samo je uzdahnula i zabacila glavu i sklopila oči. Gricnuo sam ju zubima, čuo sam još glasniji uzdah. Mislio sam si , e sad ću te izludit. Počeo sam ples jezikom po grudima, bradavicama, samo je stenjala i izvijala se. Podignuo sam joj guzu, raširila je noge još jače i pred mojim očima je bljesnula glatka izbrijana mačkica.

Liznuo sam vrh klitorisa, glasno je uzdahnula i gotovo uzviknula:
- Daj izludi me, liži i grizi moju pohotnu pičku !!!!
Lizao sam i grickao kao sumanut, čuo sam je kako uzdiše.
- Ohhhh, ohhhhh bože……nemoj stati…… o moj bože……ahhhhhh jebi me jezikom…. aaaahhhhhhh

Nabijao sam jezik u njenu mačkicu, počeo grickat klitoris, bacala se na sve strane u jacizzi-ju, postajala je sve glasnija:
- Ohhhhh, ohhhhhh……. još malo……. . aaahhhhh, moj bože, svršit ću……nemoj prestat…. aaahhhhh

Stisla mi je glavu rukama na svoju mačkicu, tresla se sva, ja nisam prestao lizat njezinu mačkicu, opet je počela uzdisat:
- Oh moj bože……. . opet ću…. . ahhhhhhh……jače, jače, grizi moju pičku…. tako se bacala i ponovno svršavala da je skoro pola vode izletjelo iz jacuzzi-ja.

Ostala je ležat jedno vrijeme sklopljenih očiju i rekla:
- Ovo mi je trebalo, hvala ti, sad ćeš ti uživat
Sjeo sam na rub jacuzzi-ja, počela mi je drkat kurac i lagano ga par puta liznula po glaviću. Gurnula je glavu prema naprijed i skoro cijeli kurac mi je završio u njezinim ustima.

Pomicala je glavu naprijed natrag, rukom ga drkala, tako naizmjence, bio sam previše uzbuđen, osjetila je to, čvrsto mi stisnula jaja i počela ga još žešće drkat.
- Aaaaahhhhhhh……uzdahnuo sam i počeo joj svršavat po grudima, licu, kosi…
Trebalo mi je malo vremena da dođem k sebi, malo smo još ležali u vodi kad sam osjetio da mi ponovno drka kurac.

Nije trebalo puno da mi kurac ponovno nabrekne, raširila je noge i rekla mi :
- Hajde, izjebi me žestoko, svrši mi u pičku…. . ajde, gotovo je vrisnula
Uletio sam u njenu vruću pičku svom snagom i nabijao se u nju najjače što sam mogao, trljala si je klitoris svom snagom, stiskao sam joj i grickao bradavice i nabijao se u nju, to je trajalo jedno vrijeme, počela je još jače uzdisat, mislio sam da će nam sobarica lupat na vrata da prestanemo

- Ohhh jebi me, jebi me, ………aaahhhhhh, ……. . moj bože……. ahhhhhhhhh…. nemoj prestat…. . još malo…. . AAAAAAAAAhhhhhhhhhhh……. sad ću, aaaaahhhhhh….
Tako se jako trznula u svršavanju da je moj kurac izletio iz njene mačkice, tresla se i grčila, vratio sam kurac u njenu mačkicu i počeo svršavat u mlazovima puneći njezinu vruću unutrašnjost.

Ležali smo u skoro praznom jacuzzi-ju ni sam ne znam koliko dugo, trznulo me Rein glas:
- Marko, a naša specijalizacija i seminari ?????
Nasmijali smo se, pa potpuno smo zaboravili na to. S obzirom da smo oboje još bili u istom hotelu par dana bilo je vremena i za seminare, ali i za našu „specijalizaciju“. O tome neki drugi put.

I da, konačno smo uspjeli izmijeniti telefonske brojeve. Naša veza ide u nekom smjeru. Kojem ???
Budućnost će pokazati.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija