Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prepirka s prijateljicom

Bila je to jedna od glupih i bezveznih večeri kada se proljeće počelo prelijevati u ljeto pa su dani bili sve duži i topliji i nisam imao nekih planova. Bezvoljan sam izašao prošetati do najdražeg dijela grada koji je nekad bio dio vojnog kompleksa uz more, a danas zjapi sablasno prazan. lunjao sam bezveze, šutirao odlomljene grančice i bacao kamenčiće u more kad me iznenada zaskočila prijateljica koja je isto tako gubila vrijeme. naravno opet je krenula tužaljka kako je nesretna, neshvaćena.. . kad sam je prekinuo jer nisam više mogao slušati tu priču.

Sjeli smo na jedno mjesto zaklonjeno od pogleda s ceste i dovoljno mirno da ozbiljno možemo razgovarati. Naslonio sam se na zid poluraširenih nogu s cigaretom u ustima i pogledom u daljini da kupim vrijeme kako da prijateljici održim monolog o njenom stavu u životu i tim njenim negativnim osjećajima. Prije nego što sam išta rekao pozvao sam je pa sjedne između mojih nogu, nasloni se na mene i samo u tišini duboko diše. Kad god je htjela nešto reći samo sam joj stavio prst na usta u znak ušutkavanja, i samo joj pričao i pričao na uho dok sam joj mazio trbuščić. Kad sam se umorio od pričanja samo sam je zagrlio, zapalili cigarete i u tišini gledali u daljinu dok sam joj počeo maziti poveće sise. Počela se buniti i ljutiti zbog toga, ali nisam obraćao pažnju na to jer je u zadnje vrijeme stalno bila loše raspoložena. Umjesto toga sam joj samo rekao da se prepusti i uživa za promjenu.

Spustio sam ruku na njene hlačice i počeo joj trljati klit, ljubiti vrat i uživati u mirisu njene svježe oprane kose. Nije mi dugo trebalo da joj ruku uguram u gaćice i počnem se igrati cijelom pičkicom koja je bila dobrahno mokra. Nije joj trebalo dugo da uz prigušeni krik obilno svrši i strese se, pa me pogledala s osmijehom i samo me poljubila u obraz i gurnula ruku iza glave da mi prčka kosu. Iskoristio sam priliku pa sam podignuo njenu majicu i maknuo grudnjak da da napokon uživam u pogledu na njene velike sise. Igrao sam se njima, masirao ih i sisao njezine bradavice kao da mi je to zadnje što ću raditi u životu čime sam je zainteresirao za jedan žestoki seks. Nije dugo trebalo da skine hlačice i počne jahati moj već tvrdi kurac. Kad sam vidio kakvu guzu i bokove ima, kao prava božica samo sam je natjerao da se naguzi i počeo je divljački jebati u guzu. Počela je vrištati od užitka i nije dopuštala predah, samo je htjela svršavati i svršavati dok ne padne od iscrpljenosti. Odjednom sam obilno počeo svršavati u nju i nisam htio da taj orgazam nikad prođe jer je to bio jedan od najljepših ikad u mom životu. Nakon toga smo opet sjedili u zagrljaju, goli, sretni i zadovoljni i dugo je još mazeći po njenim golim sisama i pičkici. Na kraju mi je dopustila da se još sat vremena igram njenom pičkicom i dovodim je do svršavanja dok sam joj masirao klit i gurao tri prsta u pičkicu. Kako je nisam htio pustiti tu večer da se izvuče tako lako, na kraju sam je još satima držao u zagrljaju mazio joj kosu, mirisao je, mazio njenu kožu i igrao se sisama kao da ih nikad prije nisam vidio. Uzimao sam njene sise u ruke prolazio po njima, lagano ih stiskao, mjesio i sisao joj bradavice.

Tad joj se iznenada pojavila sestra i zaprepašteno nas pogledala i nije znala što će reći. U ljutnji je samo sjela do nas i počela plakati jer ju je kao bilo sram da nas netko ne vidi, ali ubrzo smo je smirili i pozvali je da se pridruži pa makar u zagrljaju. Bila je to savršena prilika da i prijateljičinu sestru vidim u golom izdanju jer je imala savršene sise. S onako obje u zagrljaju samo sam uživao u zalasku sunca. Nakon tog dana prijateljica se više nikad nije htjela prepirati sa mnom, nego samo da se zadovoljavamo nas troje uvijek na istom mjestu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija