Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prevara

Ovo mi se desilo pre dvanaest godina na usavršavanju u inostranstvu. Tokom usavrsavanja koje je trajalo dva meseca spavao sam sa nekoliko devojaka i žena.

Inače sam oženjen i žena mi je jako zgodna i jebozovna. Radi u inostranoj firmi u kojoj su većina muškarci. Visoka plavuša uskog struka, dugih lepih nogu, velikih sisa, izazovna, a povrh svega toga je u potpunosti svesna. Uvek je obučena skladno, dovoljno seksi, ali ne vulgarno.

Naš seks je u to vreme bio klasičan, ništa specijalno.

Da se vratim mom usavršavanju.

Mešovita grupa mladih ljudi iz sveta. Prvi dan sam primetio jednu Šveđanku, pre bih po izgledu rekao da je sa Karika, jer je bila crnkinja. Zapale su mi za oko njene duge noge i skladna figura.

Još je bilo dosta devojaka ili žena, što u tom momentu nisam znao. Ta Šveđanka je bila u sobi do moje. Prvog petka smo uveče izašli kao grupa, nas desetak. Seli smo u restoran i pričali neobavezno. Šveđanka je sela preko puta mene. Primetio sam da me često gleda. Inače, to veče je bila u uskim farmerkama koje su isticale njenu zgodnu figuru. Gornji deo odeće je bila nekakva ni majica ni košulja koja je prekrivala grudi ali bez bretele. Naslućivao sam da ispod toga ne nosi ništa. U jednom trenutku sam osetio da me dira nogom ispod stola. Iznenadio sam se, ali nije mi bilo mrsko. Izlazi je cipelu i mazila me po nozi. Pogledao sam je A ona se nasmejala. Jedva sam čekao da ustanemo i krenemo u hotel. Očekivao sam seks to veče. Krenuli smo tramvajem do hotela, cela grupa. Ona je stala do mene i celo vreme tražila razlog da me dodiruje. Došli smo u hotel, popeli se do soba. Pitao sam je kod mene ili kod tebe. Uzela me je za ruku i uvela u svoju sobu.

Počeli smo se ljubiti. Njene široke usne su bile fantastično. Jezici su se isprepletali, kao i ruke. Skinuo sam polo majicu. Povukao sam njenu majicu ili košulju i stvarno, njene gole grudi su se pojavile, stojeći uspravno. Mazio sam joj grudi i ljubio ih. Moja davna želja se ostvaruje. Skinuli smo se goli. Rekla je da želi da bude gore. Legao sam a ona je sela i u laganom ritmu se nabijala, dok sam joj mesto sise. U jednom trenutku se okrenula u obrnutu kaubojski i počela lagano da se spušta na mene. To me je dodatno napalilo da sam ubrzao pokrete. Brzo sam svršio. Obukao sam se i rekao da ovo možemo ponoviti i sutra.

Izašao sam iz njene sobe i skoro se sudario Sa Litvankom, rasnom ženom, kasnije ću saznati razvedenog ženom pristojnog izgleda i ogromnih grudi.

Shvatila je gde sam bio i šta sam radio.

Sutra uveče sam ostao u hotelu sa nadom u Šveđanku. Međutim, nije se pojavila. Sišao sam u bar i tu naišao na devojku sa Maldiva, takođe na usavršavanju. Reč po reč, shvatih da je pred udajom. Bila je prelepa, tamne puti, ali biserno plavih očiju, lepotica u malom pakovanju. Na moje pitanje da li su sve žene na Maldivima tako lepe nije odgovorila. Posle dva ili tri Džek Danijelsa sam se osmelio. Sledeće piće-trazila je koktel. Koji pitao sam. Uzela je "Sex on the beacoup". Kad je konobar doneo piće rekla je da joj nedostaje beacoup. Na moje pitanje a šta sa ovim drugim, samo se zakikotala. Te večeri sam završio sa njom u krevetu. Tačna je izreka da se u malim bocama otrov krije. Takvu vatru, seks u raznim pozama, a naročito upečatljiv je bio seks na stojeći. Posle toga sam je polegao na krevet i pružio oralni seks uz njenu vrisku. Doživeo sam višestruko svršavanje male napaljene Maldivke.

Sledeće sedmice radnika danima pauze sam provodio sa obema. Video se međusobni rivalitet. Kako primete opasnost od konkurencije.

Sutra ću pisati šta se još desilo u dva fantastična meseca.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija