Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prevarila sam muža sa rođakom od mog druga!

Moja priča se dogodila prošle godine na jednoj zabavi kod mog dobrog prijatelja. Inače volim jako da odlazim na žurke iako sam moglo bi se reći žena već u godinama. Imama preko trideset i pet godina. Udata sam i živim sa mužem u braku punih petnaest godina. Do sada ga nisam nikad prevarila. Naš seksualni život u poslednje vrijeme je bio jako loš pošto je muž skoro stalno bio na poslovnim putovanjima. Mnogo je radio i ono kada bi došao kući nebi me primjećivao nego bi samo odmarao. Počela sam da budem jako nezadovoljna.

Radila sam u jednoj našoj velikoj kompaniji. Uvijek na posao bi dolazila seksi i izazovno obučena. Iako sam imala trideset i pet godina izgledala sam još uvijek jako seksi. Odlazila sam redovno na aerobik tako da sam imala jako zategnutu guzu, dok su moje sise idalje bile čvrste jer nisam imala djece. Moje grudi su bile jako velike, uvijek bi uzimala jedan broj manji brus da bi dolazile još više do izražaja. Kad bi prošla hodnikom tvrtke a bogami i ulicom mamila mi uzdahe mladih momaka. To mi je jako prijalo jer sam se time osjećala još više ženstveno. Moj dobro drug je pravio zabavu i pozvao me da dođem.

Naravno da sam pristala. Obukla sam neke uske pantalone na kojima se jasno ocrtala moja zategnuta guza a gore providnu svilenu košulju sa nekoliko otkopčanih dugmadi da bi se jasno mogle videti moje prelijepe sise. Došla sam na žurku. Odmah sam primijetila na sebi nekoliko muških pogleda. Uzela sam piće i počela i ja da razgledam. Za oko mi je zapao jedna prelijepi mladić kratke crne kose, visok. Po mojoj proceni imao je oko dvadeset godina. Počela sam lagano da plešem u ritmu muzike.

Nakon nekih sat vremena prišao mi je taj mladić i zamolio me za ples. Popila sam bila već nekoliko pića i počela je da me hvata. Počeli smo da plešemo. Udijelio mi je par komplimenata na moj izgled, na šta sam mu odgovorila blagim osmjehom. Uhvatio me je oko struka i privukao na sebe cijelu. Tada sam počela da osjećam njegovu mladu kurčinu kako raste u hlačama. Jako sam se bila napalila. Moja pica je počela da vlaži. Počela sam sve više izazovnije da plešem i mojoj tvrdom guzom se češem od njegov kurac.

Mislim da je i on bio napaljen jako. Bojala sam se da ne svrši tu. Jasno sam ga osjećala, bio je kao tvrd i već me bockao po stomaku. Tada mi je šapnuo na uvo da bi bilo dobro da se negde sklonimo. Uzeo me je za ruku i polako poveo put toaleta. Pratila sam ga bez pogovora. Ušli smo u kabinu koji je zaključao. Toliko sam bila napaljena da sam odmah skinula hlače a gaćice promakla malo u stranu i izbacila guzu prema njemu tražeći da me tuca. Već u sledećem trenutku bio je u mojoj vlažnoj pici. Imao je jakog dobar kurac, negdje oko osamnaest centimetara i jako debeo.

Uhvatio me je za kukove i počeo jakog tucati. Moja pica je bila uska za njega, jer se dugo nisam tucala, ali zato sam bila jako vlažna. Osjećala sam kako me puni do kraja. Njegova jaja su udarala u moju picu. I on je kao i ja bio jako napaljen. Tražila sam od njega da me jebe najjače što može
Da se prema meni ophodi kao prema nekoj kurvici. Ovaj osjećaj nisam dugo doživjela i nisam htjela da prestane. Rukama mi je otkopčao košulju i skinuo brus. Moje sise su izletile napolje. Dok me je tucao otpozadi držao me je za sise.

Bradavice su mi bile jako tvrde i krute da sam mislila da će mi otpasti kada mi ih je uvrtao i štipao. Stenjala sam dok me je tucao jako glasno. U tak mah počela sam prvi put da svršavam. Nakon toga je sjeo na wc šolju a ja njemu u krilo. Počela sam da se nabijam na njegovo mlado meso. Uživala sam dok je njegov moćni kurac širio unutrašnjost moje pice. Već dugo vremena nije bila tucana. Mazio bi i mijesio sise dok sam skakala na njemu. Potom ih je stavljao u usta i cuclio kao mala beba.

Tucao me je sigurno dobrih pola sata. Molila sam ga da svrši. Tražila sam to od njega i hrabrila ga. Moja priča je urodila plodom pa je počeo da puni moju picu toplom spermom. Istresao se u nju do poslednjem kapi. Ostali smo još nekoliko trenutaka unutra da dođemo malo sebi. Nakon što smo se obukli prva sam izašla ja a posle on da nebi privukli pažnju drugih. Nastavila sam avanturu i poslije toga sa mojim mladim ljibavnikom. Moj seksualni život je sada bio potpun.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija