Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Preznojavanje u dvoje

Nikad nisam bio neki ljubitelj preznojavanja u teretani ili trčanja u prirodi. Čak sam i u vojsci to pokušavao izbijeći, što mi je ponekad uspijevalo, rijetko, ali je. Međutim kako život piše scenario, a ne mi, tako sam se nakon jedne prometne morao baciti na fizikalnu terapiju, ako sam mislio uopće hodati. Htio, ne htio, ja sam s vremenom zavolio fizičku aktivnost.

Prvo sam primjetio mišiće na rukama, koji su se razvili jer sam se stalno odizao na ruke, pošto me noge još nisu slušale kako treba. A onda i trbušni, te leđni mišići koji su očvrsnuli usljed svega. Da ne pričam o liniji koju sam sada imao. Izgled su kvarila samo dva ožiljka na nogama, jedan kratki na lijevoj nozi, te drugi od gležnja skroz skoro do prepona. Rezultat operacije nakon prometne, pošto sam polomio skoro sve kosti u desnoj nozi, a u lijevoj bedrenu kost. Sad sam se fino oporavljao i uskoro bih trebao otići sa fizijatrije, te se sam dalje brinuti o svom vježbanju. Fizijatrica je bila jako ljubazna prema meni, iako starija gospođa, jer mi je često njena ruka zalutala na prepone dok me kao provjeravala. Nisam se palio na starije, iako je imala nježnu ruku, ali kurac mi se nije dizao. Inače nisam imao nikakvih problema sa erekcijom, što me u početku nakon nesreće bio strah da će biti problema.
I tako sam sa programom koji sam dobio otišao u obližnju teretanu, te se učlanio. U početku sam se držao programa, a kad sam krenuo sa trčanjem držao sam se samo one trake, jer mi je fizijatrica rekla da barem godinu dana izbjegavam neravan teren za trčanje da se prvo mišići naviknu, a i raznorazne metalne udlage i šipke u mojim nogama. Vježbajući tako iz dana u dan upoznao sam i Rominu, fitnes trenericu koja je radila u teretani. Privuklo ju je moje ponavljanje određenih vježbi, te moja točnost u izvođenju vremenski. Bila je zgodna, možda koju godinu mlađa ili možda istih godina kao i ja. Duga plava kosa je bila svezana u rep, pa se isticalo njeno ovalno lice sa punim usnama i plavim očima. Čvrste trojkice su uvijek bile nekako na juriš u njenom sportskom topiću ispod kojeg nikad nisam vidio grudnjak, a dolje je mijenjala samo boju sportskih tajica, mada je najčešće bila roza, uz obavezne angice ispod njih. Kako je vrijeme išlo tako mi se sve više sviđala i sve sam češće drkao na nju kad bih stigao kući. Znala je za moju nesreću, ali joj do sada još nisam pokazao ožiljke, baš kao što nitko u teretani nije to vidio, jer sam uvijek bio u donjem dijelu trenirke, a i pod tuš sam išao sa njim, pa sam se tamo skidao. Ali sve se jednom otkrije.

Jedan dan sam isto tako vježbao, a Romina je došla i pošto nije bilo nikoga kome je trebala pomoć, vježbala je sad uz mene, pa smo se malo zafrkavali i razgovarali o svemu i svačemu. U jednom trenutku sam osjetio bol u desnoj nozi, pa sam stao. Pretpostavljao sam o čemu se radi, jer mi je fizijatrica napomenula to i rekla je da svako toliko odem na masažu, jer uz napore i jačanje mišića, treba im i opuštanje, a ja, hmmm.. baš i nisam išao na masažu. I tako mi je bolni grč sada prekrio lice, a desna noga se zgrčila. Romina mi je odmah priskočila i pomogla mi ispružiti nogu, pa je malo masirala i istezala ju, dok grč nije popustio. Znao sam da je za danas gotovo sa vježbanjem, te sam joj rekao da bi mi trebala masaža i upitao ju da li zna nekoga tko dobro masira, a ona se samo nasmijala i rekla:

- Mogu te ja izmasirati, hajde dođi.. -rekla je i povela me do drugog dijela teretane gdje je bilo par kabina, a ja do sada nisam znao čemu služe.
- Šta imate i asažu ovdje? -sa čuđenjem sam upitao.
- Da, šta nisi znao? -upitala je dok je zatvarala vrata za nama- Hajde skini trenirku.
- Ovaj.. -počeo sam, pa joj objasnio za ožiljke, a ona je odmahnula rukom i rekla da nema veze.

Skinuo sam donji dio trenirke i ostao u majici i gaćama koje su skrivale moju kurčinu. Inače imam sasvim solidan kurac od 21 centimetar, ali malo većeg glavića. Sad je bio u nekom poludignutom stanju, jer me sama blizina Romine napaljivala. Gledala mi je one ožiljke, pa samo tiho zviznula prokomentiravši da sam imao jako puno sreće, a ja sam se samo iskesio i kimnuo glavom. Polako je krenula sa masažom i uskoro sam se opustio, jer je stvarno dobro masirala. Kako su joj ruke išle sve bliže ojim preponama tako sam osjećao kako mi se stvaraju trnci u gaćama i kako mi je kurac počeo bujati. Nije ništa komentirala dok mi je masirala butine i vrhove onih ožiljaka, ali je stala obrisala ruke i stavila jednu na moj napeti kurac i samo tiho upitala:

- Koliko dugo se nisi pošteno ispraznio? -podigao sam glavu prema njoj i vidio kako su joj bradavice na onom topiću napete, dok joj je ruka milovala moj kurac preko gaća, a ona me netremice gledala.
- Dugo.. osim što.. -počeo sam promuklim glasom, pa nastavio zacrvenivši se kao rajčica- .. što bi ga povremeno sam izdrkao.. ovaj.. hmmm.. -kako mi je bilo napeto u gaćama, ali sam smogao hrabrosti za dalje- .. mislim, mislio sam na tebe..
- Ahaaaaa.. -bilo je sve što je rekla dok je odmicala moje gaćice i oslobađala moj kurac, da bi onda osjetio njene prste na njemu i počela ga lagano drkati, a onda me pogledala i tiho rekla- A sad malo odmori i uživaj.. -da bi se ona sagnula i počela mi lizati kurac od jaja do glavića i natrag i onda ga samo počela gutati.

Osjećao sam njen jezik i onu kuglicu od piercinga koju je imala na jeziku kako kruže oko mog glavića, pa kako glavić dolazi do njenog grla i opet jezik na glaviću. Lagano sam pomaknuo ruku i sad mi je njena sisa bila na mom dlanu i lagano sam ju počeo milovati. Nije se odmakla, već se samo sagnula više pa sam mogao i do druge. Obje sam sad milovao dok sam osjećao kako napetost u kurcu sve više raste, a ja sam krenuo rukom uz njen bok prema guzi koju je primakla bliže, pa sam ju sad lagano milovao. Uskoro više nisam mogao držati spermu u svojim jajima i eksplodirao sam u njena usta. Trgnula se jer nije očekivala da ću tako brzo svršiti, pa je treći mlaz završio na njenom licu, ali se nije bunila, već se spustila natrag i ostalo je završilo u njenim ustima. Ja sam samo prošaptao da mi je žao, a ona se nasmješila i samo rekla:

- Nadam se da imaš vremena?
- Imam, zašto?
- Idemo kod mene, jer ovdje nemamo baš privatnosti za nešto ozbiljnije.. -rekla je i onda se sagnula do mog uha i šapnula- Volim biti glasna..

Obukli smo se i uskoro se vozili do njenog stana. Nakon nekih desetak minuta smo stigli i brzo liftom došli na treći kat, dok sam joj u liftu masirao guzu u onim tajicama, pošto je ostalo strpala u torbu, a na sebe navukla samo gornji dio jakne sa kapuljačom. Čim smo ušli skinula je jaknu i topić pokazavši mi svoje čvrste sise sa roza bradavicama, a onda skinula tenisisce i tajice skupa sa gaćicama, pa sam ugledao njenu picu sa urednom trakicom plavih dlačica na brežuljku iznad pice. Ja sam se isto brzo riješio odjeće i sad me vodila u svoju sobu, pa se izvalila na krevet raširivši noge pozvavši me prstom i pokazala na picu koja se sjajila od sokova na njenim usminama. Smjestio sam se na krevet sa glavom između njenih nogu počeo ju lizati. Odmah sam čuo glasne uzdahe, a kad sam joj počeo grickati usmine i klit i jecaje. Zabio sam joj prst u picu dok sam joj cuclao klit, a ona se trzala nogama i uszdisala glasno, pa sam pretpostavio da njeni susjedi uvijek znaju kad je ona doma. Nastavio sam sa lizanjem dok ju nisam doveo do vrhunca, a onda vodoskok iz njene pice. Kombinacija njenih sokova i urina, a ja sam jedva izmaknuo svoje lice, dok je ona namočila pokrivač ispod sebe. Malo se odmarala, a onda me bacila na leđa na krevet i iz ladice ormarića kraj kreveta izvukla kondom, otvorila ga uz pomož zubi i samo se nacerila:

- Nikad ne zna.. -pa mi je namignula i sagnula se počevši mi ponovo pušiti kurac.

Nakon minute ili dvije stavila je kondom u usta i spustila se ponovo na moj kurac i navukla ga njima na glavić i dio kurca, pa ga rukama razvukla do kraja, a onda se popela na mene i namjestila se iznad mog kurca i rukom ga usmjerila u svoju picu, te se polako počela spuštati niz njega, podignuvši se par puta dok joj cijeli nije ušao u picu. Zatim se oslonila na moja prsa i počela nabijati svoju picu na moj kurac. Stvarno je bila u formi jer je to radila tako brzo kao da se još žuri nekamo nakon što odradi mene. Privukao sam ju i počeo joj ljubiti sise, a to ju je malo usporilo. Zatim sam ja nju okrenuo na leđa, a da kurac nisam izvukao iz njene pice, pa sam ga sad ja počeo zabijati u nju. Stenjala je glasno, a njeni nokti su bili zabijeni u moja leđa i grebli me, ali sam nastavio sa jebanjem. Nakon nekih desetak minuta intenzivnog jebanja oboje smo počeli svršavati, a ona je vrisnula dok sam se ja tiho praznio u onaj kondom na svom kurcu. Trzao sam se i dok mi je znoj klizio niz leđa gledao sam u njeno lice koje je bilo u svojevrsnoj ekstazi. Sagnuo sam se i poljubio ju u usta, a ona me je zagrlila i uzvratila mi poljubac. Još smo neko vrijeme ležali tako, a onda sam rekao da bih ipak trebao kući, pa smo se sredili i odvezla me kući.

Na rastanku je rekla da bi me i sutra voljela izmasirati, a ja sam se nasmješio i rekao da mi prije podne nema nikoga doma, pa ako je slobodna da dođe. Nasmijala se i rekla da će doći, te donijeti svoje ulje za masažu, a ja sam rekao da jedva čekam.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija