Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pri ginekologu

Sem ženska, stara 36 let. Z vami bi rad delil eno zelo drago zgodbo. Imel sem kar nekaj dogodivščin, ki so mi všeč, seks na nenavadnih in nevarnih krajih, četudi so nekateri moški zavrnili seks z mano na takšnih krajih. Namreč, šla sem zasebno k ginekologu na pregled, naročena sem bila točno opoldne, ko grem k ginekologu, mačko vedno obrijem, tako je bilo tudi tisti dan, nekako čutim, da gre za urejenost ženske.

In ravno zadnjih nekaj tednov, ko sem se razšla s fantom, v zvezi nisem imela niti seksa, kaj šele zunaj. Tiste dni sem bil kar nekako pohoten. Prispel sem ob dogovorjenem času. Znotraj med. medicinska sestra me je prijazno pozdravila, izmenjali smo nekaj besed in rekli, naj grem v kabino, da vzletim, da me čaka zdravnik.

Ko sem se slekel, sem vstopil v pisarno čudovitega gospoda. približno 40 let mogoče malo več, le prijeten in čeden moški. Poslovili smo se. Rekel sem, zakaj se zdaj nisem opravičil, se je nasmehnil in rekel, da brez težav sedi na stolu. Dvignem noge do tistih stojal ob stolu in čakam, mine 5 minut.

nič Dr. dr. sedi nekaj piše v računalnik. Malo zaprem oči in počakam in si nekaj časa predstavljam, kako pride zdravnik in začne delati na moji muci, tako sem pohoten, da se mi je roka premaknila proti muci. Ko je v tistem trenutku prišel zdravnik, je nekaj rekel, malo sem začela in nisem ničesar razumela, ker sem bila polna pohote.

Pregled se je začel, bil je zelo nežen, ti dotiki so se me dotaknili, med trajanjem pregleda sem spet zaprl oči in ne vem, kaj se mi je v tistem trenutku zgodilo, sproščal sem lahki ton aahhh. Zdravnik me je pogledal in odstranil roko z moje muce, ki se je kmalu končala, jaz pa sem ga pogledala tako zmedeno.

Rekel mi je, naj ga pustim za svojimi štirimi stenami in se osredotočim na pregled. Rekla sem mu, da mi je žal, da ne vem, kaj se mi je zgodilo, le malo se je zasmejal in rekel, da je v redu. Nisem sramežljiv, ampak nekako sem bil v zadregi, ampak to je operacija in resne stvari.

Nadaljeval je s pregledom in v nekem trenutku se mi je, ko sem spet zaškril, zdelo, da se bolj zadržuje okoli klitorisa in ga vse bolj draži s svojimi dotiki. Bil sem miren, vendar mi je bilo vseeno, rekla si je, da to ni več pregled, boža mojo muco in hoče, da prihajam.

Naglo sem odprla oči in on me je opazoval, ko mi je s prsti širil muco in vanjo potisnil prst. S pogledom sem mu dal vedeti, da mi ustreza, spet sem rahlo pustil aahh. Spustil je glavo med moje noge in začel noro lizati mojo muco, ko sem užival. Ni mi trajalo dolgo, da sem začel cumming, ko so se nenadoma odprla vrata pisarne.

Skočil sem kot bedak in začel zbirati noge, niti ne vem reakcije, ko je sestra, ki me je pričakala na vratih, ko sem prišel. Rekla je uuu oprosti, če se trudim in se nasmehnila, nekaj časa te potrebujem zdravnik, a me je pogledala, bila je čudovita in lepa ženska.

Takoj sem se spomnil srednje šole, imel sem ljubezensko izkušnjo z žensko, ki mi ni bila tuja. Zdravnik jo je prijel za roko, jo poklical k sebi, se obrnil, prijel mojo nogo, dvignjeno na stojalu, nato pa smo drugi spet vsi molčali, moja muca je bila pripravljena na vse pohotne.

Zdravnik me je pogledal in rekel uživaj, mlada dama in spet začel lizati noro pico in vanjo trpati prste. Stala je nad njim in ga božala po laseh in ga gledala, kako mi noro liže mojo pico. Zdaj sem zastokal nekoliko glasneje, me pogledal v oči in se nasmehnil ter se maščeval.

Z eno roko je pobožala plašč po prsih. Prišla je iz moje desnice in me pobožala po laseh, položila roko na moje prsi in jih začela gneteti. Poljubila me je v usta. Imela je nekoliko bolj polne ustnice, mehke in nežne. Potem je dvignila srajco in pristala na mojih bradavicah, ki so bile že trde kot kamen in jih z ustnicami in jezikom začela obdelovati.

Z roko sem segel in segel po njeni muci, takoj sem ji razdelil spodnjice in vanjo zataknil prst, je zavzdihnila. Bilo je tako vroče in mokro. Zdravnik mi je jezik zataknil v pizdo. Nisem mogel več. Končal sem kot še nikoli v življenju. Zdravnik mi ni prenehal lizati sokov, želel sem si še.

Zdravnik je prišel do medicinske sestre, vzel sem ji prst iz muce in ga obliznil. Zdravnik jo je poljubil, ona pa mu je vzela kurac iz hlač in ga začela dražiti. Gledal sem in še bolj me je peklo. Potem je bila v trenutku med mojimi nogami in delala na moji razpoki te ustnice in jezika.

Zdravnik mi je dal kurac pred usta. Bil je srednje velik lep kos. Najprej sem ga obliznil, nato pa pogoltnil do konca. Pokadil sem ga tako močno, kot je zdravil mojo muco, ki jo zdaj zdravi moja sestra, začutil sem, kako je moja sestra z jezikom ravnala z mojo ritjo in nežno potiskala prst vanjo, in ko je s prstom zabila v rit, je klitoris zanič ko sem sesal zdravnikov kurac.

Nenadoma mu je zdravnik vzel kurac iz ust in dvignil sestro iz moje muce. Naslonil se je na pohotno muco, ki je hrepenela po njegovem kurcu, in začel se jebati, pet minut ni stal, prišel sem po kdo ve kolikokrat. Sestra ga je pobožala po prsih in poljubila sta se. Vzel je kurac iz njene muce, ki se je malo obrnil na stran, medicinska sestra je pokleknila in mu začela kaditi kurac.

Vse to sem gledal med nogami, ki so bile še vedno razprte in me je to obnorelo. Zdravnik je začel jamrati in se tresti. Začel je prihajati v njenih ustih, jaz pa sem zataknil dva prsta v njeno muco in spet cummed. Po tem se nisva veliko pogovarjala, pravkar sem ugotovila, da sta oba mož in žena in da ju partner za izmenjavo prižge, da imata rada gugalnico.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija