Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Priča biseksualac 1

Kako većina nas preko ljeta volim kupanje i . U mladosti sam uživao na plažama prepunim ljudima no što sam postajao stariji sve manje mi je godila prenatrpanost. Uskoro sam počeo tražiti osamljenija mjesta. Otkrivajući tzv divlje plaže polako sam počeo otkrivati samoga sebe. I to doslovce osim Uživao u miru i tišini otkrio sam draž povratka prirodi. Skinuo sam sa sebe sve krpice i svoje nago tijelo prepustio suncu moru toplom vjetru a i kojem pogledu. Poseban osjećaj je užitak u slobodi tijela dok plivaš a penis i jaja slobodno se lelujaju. Izaći vani iz mora i uživati u toplom zraku. Isto tako sam otkrio posebne čari divljih plaži koje za razliku od nudističkih daju veću sexualnu slobodu. Sve je počelo kad mi je dosadila natrpanost plaže na kojoj sam se redovito kupao Odlučio sam sljedeći dan otići na kameniti dio koji se nalazio u produžetku plaže.

Sutradan sam stigao prvim autobusom u obližnjem dućanu uzeo sam nešto za popit i pojesti. Nakon što sam prešao plažu i prekoračio oboreno stablo u maloj uvalici vodio sam tri starije gospođe i gospodina kako potpuno nagi se spremaju za ulazak u more. Produžio sam dalje pronašao sam mjesto za kupanje. U more sam ušao u kupačim gaćicama i otplivao malo dalje. Pogled mi se otvorio na uvalu, Vidio sam da uvalica ispred par kupača kao dvije uvalice dalje a u uvalici do mene neko lovi ribu sa štapovima. Primijetio sam da svi su goli Skinuo sam sa sebe kupaći i po prvi put osjetio ugođaj lelujanja jaja i kurca u moru. Polako sam doplivao do obale izišao i uživao u osjećaju strujanja toplog zraka po mom tijelu. Sunčeve zrake koje su milovale jaja i kurac te zbog ugode koja se širila tijelo izazvalo je reakciju.

Kurac mi se polako počeo dizati Zbog početnog srama legao sam na leđa izloživši guzu Sunčevim zrakama i utonio u razmišljanje Uskoro sam čuo glas koji me pozdravlja polako sam se okrenuo vodeći računa da ostanem pokriven. Malo dalje od mene sjedio je gledajući u vrhove štapova ribolovac Uzvratio sam pozdrav predstavio se rekavši da se zove Marko Nakon upoznavanja počeo je govoriti vidim da si ovdje novi i da možda po prvi put se nudiraš ako želiš potpuno uživati isključi strah od tuđih pogleda. Ovdje smo svi koji vole slobodu tijela i nema te biti strah od pogleda Polako sam maknuo ručnik sa polu ukručenog kurca i spustio pogled Ostao sam iznenađen kad sam vidio da Marko lagano miluje svoja jaja i kurac Vidjevši moju alatku samo je komentirao pa Ti se dobro obdaren i neka Ti ne bude neugodno kad vidiš da neko mazi svoju alatku na trenutak je prekinio jer jedan od štapova mu se povinio Zbog radoznalosti ustao sam da vidim Jeli šta ulovio nakon što je ponovo namistio štap.

Sjeo na kamen na koji sam se naslonio te spustio ruku na svoja jaja. Na ovoj plaži je sve dopušteno vidjeti ćeš dosta toga samo se opusti i uživaj ništa što ne želiš neće se dogoditi. Ovdje ćeš upoznati svoje tijelo. Osjetio sam kako mi se kurac diže istiktivno sam stavio ruku da prekrije erekciju. Pogledavši prema dole vidio sam da Marko lagano drka ugodno se namjestio pogled mu je bio usmjeren na moje međunožje Istiktivno sam polako počeo lagano da natežem kožicu pogledao sam prema Marku pogledi su nam se sreli rekao je samo se prepustiti. Polako sam se još bolje namjestio Nastavio sam drkati gledajući kako Marko drka Nisam se bunio kad je prebacio svoju nogu preko moje a drugom rukom mi počeo milovati unutrašnju stranu bedara. Osjetio sam kako mi se bliži vrhunac uskoro sam svršio u isti trenutak kao i Marko.

Spustili smo se do mora i oprali tragove sperme sa kurčeva i ruku. Nastavio je pričati ne srami se drkanje je normalna pojava a to što si izdrkao u prisutnosti druge osobe samo ćeš ojačati svoju osobnost. Zajedno smo ušli u more plivajući jedno kraj drugog nastavili smo sa razgovorom I jedno i drugo smo oženjeni on i žena su bisexualni par i da će mu žena popodne pridružiti. Otvoreno me je pitao dali sam ikad imao sex u troje i imao maštanje da me zadovolji muškarac Priznao sam da nisam a da sam znao pogledati bi filmove pri čemu sam znao izdrkati. Danas je tvoj sretan dan samo se opusti i tvoje maštarije će Ti se ostvariti. Izavši iz mora rekao je prebaci se u moju uvalicu. Nakon što sam prebacio svoje stvari i on skupio štape pokazao mi je da sjednem do njega Samo se opusti i uživaj u suncu Ispružili smo se jedno blizu drugog legavši na prsa izloživši svoje guze suncu Pričali smo o svemu i svačemu nakon nekog vremena zatvorio sam oči i uživao u toplom vjetru.

Osjetio sam kako prstima klizu niz moja leđa nanoseći kremu za sunčanje. Izvodio je to nježno od ramena preko leđa spustio se do guza nogu ponovno se vrativši se na guzove Obadvijama rukama je mjesio polutke polako je raširio ih. Nisam se pobunio kad je prstom prošao sredinom I kad sam osjetio prst na analnom otvoru Polako je kružio oko njega da bi dotaknuvši sredinu pokušao ući unutra no osjetivši otpor lagano me je okrenio na leda. Moj kurac je stršio u punoj veličini Usnama se spustio na moje sise jezikom je kružio po bradavici polako se spuštajući se niz tijelo Uskoro sam osjetio kako mi ljubi jaja a zatim gledao kako usnama obuhvaća glavić Uživao sam kako vješto oralno me zadovoljava te za koji trenutak osjetio sam kako mi kurac podrhtava u njegovim ustima Svršio sam po njegovim licu a on je nakon što sam prestao špricati još jednom polako stavio glavić u usta skidajući posljednje kapi sperme.

Dok sam polako došao sebi od doživljenoga vrhunca on je otišao do mora i oprao se i kasnije sjeo do mene. Vidiš da nema ništa čudno. A sad je tvoj red da mi razmeš kremu za sunčanje . A to je druga priča kako sam po prvi put popušio kurac.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija