Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Priča biseksualac 5

Kao i obično na početku plaže skinuo bi sve sa sebe robu strpao u rusak te pogledao zauzetost uvalica. Kako sam postao redoviti gost divlje plaže koža mi je poprimila uravnoteženu brončanu boju. Polako sam koračao obalom kurac i jaja su mi se njihala u ritmu mog koračanja Jaja su mi bila puna jer par dana zbog poslovnih obveza nisam dolazio. U prvoj uvalici zatekao sam Marka i još jednog muškarca kako lagano jedno drugom drkaju. Stao sam pozdravio Marka a kurac mi se polako počeo dizati. Uskoro se potpuno ukrutio Marko me je predstavio Saši. Izviniši se što sam ih prekinio htio sam otići dalje a Marku sam upitao vidimo li se kasnije. Saša mi je spustio ruku na kurac i rekao vidim da mi Marko nije lagao imaš stvarno lijep kurac. Pogledao sam prema Marku i polako spustio ruku na Sašin kurac koji je bio veći i deblji od moga Uzvratio sam kompliment pa i Vi imate komad.

Marko je dodao vidim da smo svi troje za malo akcije. Odložio sam rusak i polako krenuo za njima. Ušli smo dublje u borovinu točnije malo poviše od mjesta gdje smo ostavili stvari. Mala zgodna čistina na koju je Marko već postavio ručnik. Polako smo počeli jedno drugog milovati rukama po čitavom tijelu lagano izmjenjujući poljupce pri čemu smo lagano rukama milovali mošnje. Marko i Saša su naizmjenično prstima kružili po mom čmaru. Polako sam se spustio na koljena okrenuvši dupe prema Marku istovremeno usnama obuhvativši Sašin glavić lagano ga uvlačeći u usta ć. Marko je polako namistio glavić na moj anus i lagano počeo ulaziti u guzu. Dok sam ja lagano usnama klizio po Sašinom kurcu. Markov kurac se sve brže i brže kretao u meni te sam uskoro osjetio kako mi je puni sa spermom.

Marko je polako izvadio kurac iz moje guze Uskoro sam osjetio podrhtavanje Sašinog kurca znao sam da mu se vrhunac bliži Usnama sam obuhvatio glavić te osjetio prve kapi sperme a kad sam jezikom prešo preko rupice na glaviću iz njega je potekla lavina sperme. Uskoro sam osjetio kako mi lagano klizi niz nepce uživao sam u okusu njegove sperme. Nakon što polako oblizao njegov kurac Saša me je polako okrenio na leđa i rukom je namistio glavić na svoj šupak Sa uživanjem sam gledao kako lagano ulazim u njegovu guzu. Uskoro se počeo nabijat na moj kurac Nakon nekog vremena osjetio sam kako mi kurac podrhtava te sam uskoro svršio duboko u njegovoj guzi. Polako sam izvadio kurac i svi troje spustili smo se u more. Otplivali smo malo dalje od obale skidajući tragove znoja i sperme sa sebe.

Dok smo plivali prema obali jedno drugom smo ronili između nogu Koji prekrasan pogled dok izranjaš a vidiš pogled kako se kurac i jaja njišu u ritmu strujanja mora . Polako smo izašli na obalu Saša mi je prišao sa leđa te mi je lagano rukom milovao jaja i kurac mi se polako počeo dizati Istovremeno sam osjetio kako se Sašin kurac diže pritiskajući mi brazdu na dupetu. Polako sam se okrenio licem prema njemu uvalio mu jezik u usta koji je prihvatio dok sam mu rukom milovao kurac. Rukom mi je milovao guzove te polako prstom kružio po anusu koji je lagano pulsirao Polako sam se spustio na koljena oslonivši se na ruke razmaknuo sam noge Saša je prišao i polako glavićem prelazio između guzova. Uskoro sam osjetio glavić na ulazu u guzu Saša je polako ulazio a ja sam osjetio najprije kako anus se polako širi primajući glavić a zatim kako prima svaki centimetar kurca u guzu Uskoro je ušao čitav neko vrijeme je se zaustavio dopuštajući mi da uživam kako mi guza pulsira oko njegovog kurca a zatim ga je polako počeo vaditi Par puta ga je polako vadio i ulazio u guzu osjetivši da više nema otpora počeo je da se brže kreće Uživo sam kako njegov velika jaja udaraju u moje polutke uskoro sam osjetio kako mu kurac pulsira a zatim kako moju guzu ispunjava topli mlaz sperme Polako ga je izvadio a ja sam se polako ustao uživajući u pulsiranju anusa koji je izbacivao spermu koja je polako klizila niz noge.

Rukom sam lagano drkao te uskoro svršio u trenutku kad je stigla Maja i još jedna djevojka sa njom. Maja je bacila osmijeh i rekla vidim da se već Vi zabavljate te me upoznala sa Anom kojoj sam pružio ruku na kojoj se nalazila sperma. Prihvatila je bez ustručavanja. Ana je cura od Saše sa prekrasnim sisama velikom guzicom te prekrasnim debelim usnama stvorenim za pušenje.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija