Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Priča biseksualac 8

Dok sam tražio mjesto za provest ostatak dana svatio sam da me promatrač prati. Usporio sam korak i uskoro se skroz približio. Vidio sam da mu baš nije ugodno pa sam se prvi predstavio nakon čega se i on predstavio meni Reko je da se zove Marko Nakon par početnih riječi vidio sam da je početna njegova neugoda nestala pa sam ga pozvao da mi se priključi u sunčanju. Pristao je te smo lagano krenuli u potrazi mjesta. Nakon što smo pronašli mjesto malo smo ga uredili te lagano razgovarali svatio sam da je Marko u istoj situaciji kao ja prije dva tjedna. Predložio sam da ga namažem kremom za sunčanje Marko je legao na prsa a ja sam jpočeo lagano od ramena pa lagano niz leđa. Došavši do njegovih guzova potpuno se opustio i još više raširio noge otvarajući mu put do jaja Lagano sam ih milovao da bi se polako vratio na čmar polako sam prstima kružio po njemu osjetivši da je spreman kažiprstom sam polako ušao u njegovu guzu lagano ulazio i izlazio da bi kasnije ugurao i drugi izvadivši mu prst iz guzice lagano sam ga okrenuo kurac mu je bio potpuno krut uzeo sam ga u ruku i lagano krenio sa drkanjem.

Drkajući pokazao sam mu malu uzvisinu poviše nas svatio je i lagano smo ustali Pustio sam ga da krene prvi Došavši do uzvisine lagano smo spustili ruke jednom drugom na kurčeve Spustio sam usne na njegove bez imalo oklijevanja prihvatio je poljubac. Dok smo se ljubili lagano smo jedno drugog milovali po guzovima dok su nam ukručeni kurčevi pritiskali jedno drugog. Polako poljupcima sam se spustio niz njegovo tijelo . Jezikom sam klizio od glavića do jaja a zatim usnama obuhvatio jedno pa drugo jaje te polako se vratio do glavića kojeg sam obuhvatio usnama te lagano krenio sa pušenjem. Marko je uživao od ugode guzove sam mu obuhvatio rukom polako ne prekidqjući pušenje polako sam ga spuštao na sebe Prekinuvši sa pušenjem guzove sam obuhvatio nogama te rukom namistio glavić na ulaz u moju guzu.

Marko je polako ulazio ušavši do kraja počeo je sa svojim pokretima. Uskoro sam osjetio kako svršava. Pustio sam ga da neko vrijeme uživa u osjećaju pražnjenja u muškoj guzi. Nakon čega sam ga zagrlio i naše usne su se ponovno spojile rukama smo klizili po tijelima Rukom sam mu milovao guze da bi prstom prošao između guzova da bi neko vrijeme kružio oko anusa. Marko me je polako spustio na leđa te se polako namjestio rukom je namjestio glavić na ulaz u guzu te je sam diktirao ritam ulaska Uskoro je moj kurac čitavom dužinom bio u njegovoj guzi Marko je neko vrijeme mirovao uživajući u osjećaju kako mu guza pulsira oko mog kurca U tom osječaju uživao sam i ja jer po prvi put sam razdjevječio mušku guzu. Marko je uskoro počeo sa nabijanjem najprije polako a onda sve brže i brže.

Uskoro sam osjetio kako mi kurac pulsira puneći Markovu guzu. Još neko vrijeme smo proveli ljubeći se pri čemu smo jedno drugom razmazivati spermu koja se cijedila iz naših guza. Polako smo se spustili i ušli u more nakon kraćeg vremena izašli smo te legli jedan do drugoga uživajući još neko vrijeme u pulsiranju naših guza. Promatrali smo isto tako što se događa oko nas. Uvalica se polako punila vidili smo da parovi odlaze u šumicu i nakon nekog vremena se vraćaju te ulaze u more. Marko je lagano milovao moj stomak a onda se lagano rukom spustio do mojih jaja kurac mi se polako počeo dizati. Marko ga je obuhvatio prstima i lagano ga počeo drkati kurac mi se potpuno ukrutio. Polako se spustio te ga je polako uzeo u usta lagano je krenuo sa pušenjem. povremeno se jezikom spuštao do jaja da bi se odvažio i jezikom dodirnuo čmar,

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija