Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Priča biseksualca 2

Polako sam nanio sredstvo za sunčanje na Markova leda i lagano krenio sa utrljavanjem kreme. Polako sam se počeo spuštati se niz njegova leda Uskoro sam po prvi put dodirivao mušku guzu najprije sam milovao vanjske dijelove guze spuštajući se niz noge da bi kasnije se vratio polako sam raširio mu guzove te prstom prošao kroz sredinu Kažiprstom sam polako počeo kružiti oko analnog otvora uskoro sam prstom dotaknuo sredinu Polako sam pojačao pritisak i prst je bez otpora počeo ulaziti u guzu Uskoro sam prodro potpuno u njegovu guzu i polako sam ga izvadio Iskreno sam se iznenadio kad na prstu nisam vidio nikakve tragove nečistoće. Marko se polako okrenio kurac mu je bio u poludignutom stanju Rukom sam dotaknuo njegova jaja i polako ih miješajući dok sam drugom rukom preko njegove šumice Uskoro sam rukom obuhvatio njegov kurac i lagano krenio sa drkanem Marko me je čitavo vrijeme ohrabrivao i navodio šta da radim.

Polako sam stekao hrabrost i spustio poljubac na njegova jaja a zatim jezikom počeo ih lizati uskoro sam jezikom klizi uz njegov kurac Dotaknuvši glavić polako sam usnama obuhvatio ga Marko je nastavio ohrabrivati Dobro to radiš samo tako nastavi još malo ga stavi u usta nemoj prestajati sa drkanjem. Uskoro sam osjetio kako mu kurac pulsira Znao sam da će uskoro svršiti Odlučio sam da želim da mi svrši u usta Znao sam kakvog okusa je sperma jer sam znao nakon drkanja polizati tragove sperme sa prstiju dlanova. Pogledao sam ga pravo u oči kad sam osjetio prve kapi sperme vidio sam da je ostao iznenađen kada nisam iz ustiju izbacio kurac nego sam dozvolio da svrši u usta. Nakon što sam osjetio da više ne podrhtava a sperma mi počela kliziti niz grlo jezikom sam oblizao mu glavić Usne je spustio na moje i ugurao mi je jezik prihvatio sam poljubac i po prvi put se počeo žvaliti sa muškarcem.

Nakon toga smo nastavili sa sunčanjem Priznao mi je da ostao iznenađen mojim gutanjem sperme Objasnio sam mu na koji način sam otkrio da mi se sviđa sperma i da sa žene kad svršim po njoj jezikom očistim tragove sperme. Priznao sam da mi je godilo kad je prstima dodirivao anus i da bi volio da je prstom ušao unutra. Uskoro smo pričali o sexualnim iskustvima i maštarijama. Polako smo ustali i otišli do mora jedno drugom smo držali kurčeve dok smo mokrili a zatim ih otresli. Ponovno smo malo se okupali Nakon što smo izašli iz mora legao sam na prsa rukom sam raširio guze dajući mu do znanja šta želim Spustio se do mene i polako prstom počeo kružiti po anusu osjetio sam kako mi pulsira Nakon što sam osjetio pritisak prsta osjetio sam kako polako ulazi u moju guzu uskoro sam osjetio da je ušao čitav Primijetivši da mu je kurac dignut rekao sam da želim ga probati primit u guzu Nakon što se on ugodno smjestio a ja ga opkoračio Zamolio sam ga da snimi kako njegov kurac ulazi u guzu Polako sam se spustio rukom sam namistio glavić na ulaz u guzu Lagano sam se počeo spuštati osjetio sam kako mi se anus širi dopuštajući da glavić polako ulazi u moju guzu uskoro sam primio čitav kurac u guzu a zatim sam polako počeo se dizati osjetivši da mi je u guzi ostao glavić još jednom sam se spustio.

I digao sa njega. Rekao sam mu da sad sam spreman da mi izjebe guzu. pomogao mi je da se ugodno namjestim Prišao mi je straga rukom je namjestio glavić na guzu i prvi put polako ušao unutra. A zatim sve brže i brže mogao sam vidjeti kako mu se jaja klate prije nego što mi udru u guzove. Uskoro sam osjetio kako mu kurac pulsira u mojoj guzi te uskoro topli mlaz koji mi je ispunjava Polako ga je izvadio i dok sam još klečao uživajući u curenju sperme niz guzu i jaja. Čuo sam ženski glas pa vi se već zabavljate. A to je druga priča.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija