Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Priča biseksualca 3

Nakon što sam čuo glas Okrenio sam se i ugledao kako skida sa sebe haljinu otkrivajući svoje prekrasno golo tijelo. Kurac mi se u potpunosti digao pretpostavio sam da se radi o Maji Markovoj supruzi. Bio sam u pravu nakon upoznavanja lagano smo nastavili razgovor. Marko se pohvalio kako sam oženjen te da mi je prvi muškarac s kojim sam se upustio u sex. Maja čitavo vrijeme nije skidala pogled sa mog kurca. Marko je spustio poljubac na moje usne i uvalio jezičinu koju sam prihvatio. Šapnuo mi je na uho Maja voli da gleda vrijeme je da mi pojebeš guzu jer tako ćeš doći do njene pice. Nakon što se naguzio prišao sam mu straga rukom sam namistio glavić na ulaz u guzu i polako počeo ulaziti unutra. Osjetio sam kako mu se guza širi uskoro sam sa jajima dotaknuo guzove Polako sam počeo se kretati naprijed nazad.

Uživao sam svaki put kad bi mi jaja dotaknula njegove guzove. Potpuno sam se prepustio ugodi. Uskoro sam osjetio kako mi miluje guze spuštajući se niže prstima mi je dotaknula jaja. U tom trenutku osjetio sami kako mi jaja podrhtavaju Val ugode preplavio mi je tijelo dok sam uživao u pulsiranju kurca koji je se praznio u Markovoj guzi. Nakon što sam se ispraznio uživao sam u pulsiranju Markove guze oko mog kurca dok sam ga izvlačio polako. Rukom sam mu raširio guzove i spustio poljubac na anus koji je pulsirao Jezikom sam kupio spermu koja je izlazila Maja je usnama obuhvatila moj glavić jezikom čisteći tragove sperme sa njega miješajući mi jaja . Nakon što sam prestao sa lizanjem guze Marko je spustio usne na moje prihvatio sam poljubac istovremeno uživajući kako mi Maja puši kurac Osjetio sam kako mi jaja pulsiraju i veliki pritisak u preponama Rekao sam Maji da prestane jer moram ići mokriti.

Na trenutak me je pogledala baš u trenutku kada više nisam mogao izdržati topli mlaz krenio je iz mene gledao sam kako niz njeno lice curi tekućina spuštajući se niz prekrasne grudi Nakon što je prestala sa pušenjem iznenadila me je sa poljupcem Osjetio sam slanoću na njenom jeziku kojeg mi je uvalila. Nakon toga smo svi troje ušli u more malo zaplivali i po povratku na obalu . Maja je Marku rekla mislim da smo pronašli. Nisam znao o čemu se radi na mom licu vidjela se zbunjenost. Okrenula se prema meni vidim da ti imam objasniti dvije stvari kao prvo znaš ja i muž volimo sexy igrice malo prije sam te testirala i otkrila da te nije strah novog. Tražimo već duže osobu koja bi se pridružila našim igricama. Ako želiš mi smo na godišnjem i pozivamo te u našu vikendicu koja se nalazi sama na otočiću.

Nakon kraćeg razmišljanja pristao sam Ako sam krenuo otkrivati sebe zašto da propustim jednu od svojih maštarija. Nazvao sam firmu i riješio godišnji. Marko me je upitao koliko mi je potrebno da se spremim jer oni mogu odmah Pola sata rekao sam samo da odem doma uzet nešto odjeće iako mi neće biti potrebna. Nakon što smo se na brzinu spakirali i dogovorili se da me odvezu doma po stvari Rekavši adresu svatili smo da živimo u istoj ulici. Doma nisam ništa morao objašnjavati jer i tako sam bio u postupku razvoda. Uskoro sam se našao sa Markom i Majom otišli smo još nešto kupiti a uskoro smo bili na njihovom brodu. Nakon što smo izašli iz lučice skinuli smo se ne treba Vam ni govoriti Moj i Markov kurac bili su potpuno ukručeni Maja je usnama obuhvatila moj glavić i polako krenula sa pušenjem Marko je stajao kraj mene rukom sam mu obuhvatio jaja i lagano usnama mu obuhvatio glavić.

Pušio sam mu kurac u ritmu kako je meni Maja. Uskoro sam osjetio kako Markov kurac pulsira u ustima mi a zatim slankasti okus sperme ispunila su mi usta. Istovremeno sam se praznio u Majinim ustima. Za nekoliko trenutaka Maja se okrenula prema meni i pokazala da je u ustima zadržala spermu što sam i ja isto učinio. Usne su nam se spojile neko vrijeme smo se igrali izmjenjujući sadržaj ustiju a zatim smo polako dopustili da sperma klizi niz naša grla. Marko je čitavo vrijeme gledao našu igru. Ostatak plovidbe razgovarali smo naravno o maštarijama i sexualnim iskustvima a pred sam otok pobacali smo vrše u more. Nakon pristajanja uz obalu čekalo me je još jedno iznenađenje o kojem ću pisati u sljedećoj prići

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija