Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Priča biseksualca 4

Na malom pristaništu bio je privezan još jedan brod. Cimu broda uhvatio je goli muškarac. Maja mi je rekla da je to Robi i da je tu sa Anom Oni su njihovi kumovi. Nakon upoznavanja polako smo se smjestili. Posebno mi se svidio prizemlje kuće velika prostorija sa par trosjeda i velikim okruglim krevetom u jednom kraju prostorije velika prozirna tuš kabina. a na drugom kuhinja i trpezarija. Na katu je bilo još par soba ali sam pretpostavio da ćemo većinu vremena provodi u prizemlju. Maja je servirala uz kavu i neke kolače. Ugodno smo se smjestili i lagano poveli razgovor Dogovorili smo se da nećemo koristiti kondome Maja i Ana su rekli da bez straha možemo svršavati i u njihovim picama. Sex svako sa svakim nema ograničenja pošto smo svi bi orijentacije. Marko i Robi su polako počeli igru sa Anom.

Maja i ja smo otišli pod tuš. Lagano smo jedno drugom sapunali tijela pogotovo spolovila. Vrativši se u predsoblje zatekli smo prizor Ana je neizmjenično pušila Marku i Robiju. Ja i ona smo se spustili do njih polako sam ušao u njenu macu a onda sam se sve brže i brže kretao. Uskoro sam svršio. Marko i Robi svršavali su po Ani. Nakon što su se momci makli Ana i Maja su se počeli strastveno ljubiti Uskoro su se namjestili u 69 Gledao sam kako Majin jezik kliže po Aninoj pici spuštajući se do guze. Uživao sam u pogledu Marko je predložio idemo na tuširanje Svi petoro otišli smo pod tuš jedno drugom smo nanosili kupku pogotovo na intimna područja. Osjetio sam kako mi prst ulazi u guzu Robi mi je šapnuo u uho želim Te. Otišli smo svi na spavanje umoran od puta brzo sam zaspa.

Ujutro sam se prvi probudio polako sam izišao iz sobe prolazeći kraj sobe svojih domaćina stao sam i neko vrijeme promatrao. Majine grudi polako su nadizale u ritmu disanja velike bradavice mamile su pogled Šumica je bila uredno oblikovana. Markov kurac je bio u poludignutom stanju. Intimno područje kao i mošnje bez ijedne dlačice. Zavirio sam i u drugu sobu Ana je imala manje sise venerin brežuljak bez ijedne dlačice Robi je ležao na leđima Gledao sam njegovu guzu i kurac mi se polako počeo dizati Prstima sam prelazio preko svojih stidnih dlaka. Robi se lagano okrenio Gledao sam u njegov uzdignuti kurac i velike obrijane mošnje Polako sam otišao u kupatilo te nanio pjenu za brijanje na šumicu i mošnje taman sam krenio sa brijanjem kada je ušao Robi. Uzeo je brijač iz mojih ruku i polako nastavio sa brijanjem Završivši sa brijanjem sa police je uzeo kremu i nježno mi je nanio po intimnom području Osjetio sam najprije toplinu a onda hladnoću koje je uzrokovalo da mi se kurac potpuno digao.

Robi je otišao pod tuš gledao sam kako nanosi sapunicu po tijelu uživao sam u pogledu kako pažljivo uklanja sapunicu sa kurca jaja posebno posvećujući pozornost guzi. Ne znam na koji način ali sam uspio da odem u kuhinju i stavim kuhati kavu. U dobar trenutak jer su svi probudili. Uskoro smo svi bili za stolom i uživali u jutarnjoj kavi. Marko i Maja su ostali u kući i rekli da će spremiti doručak za nas. Nas troje otišli smo na kupanje i na još bolje upoznavanje. Ana je čitavo vrijeme hodala ispred nas vrteći prekrasnim guzama moj i Robijev kurac bili su u polu dignutom položaju. Lagano smo malo otplivali i ugodno se namjestili za sunčanje. Razgovarali smo naravno o sexualnim maštarijama. Uskoro su nam se priključili Marko i Maja. Maja je izvukla iz košare karte i rekla vrijeme da se poigramo Igra se sastojala ko kockicama dobije veći broj izvlači kartu sa sexualnim zadatkom.

Dobio sam najveći broj i polako izvukao kartu. na njoj je pisalo grupni sex sa dva muškarca. Ana i Maja su se izmakle Nas troje smo se primakli jedno drugom i polako počeli dodirivati se Robert je spustio usne na moje prihvatio sam poljubac te usnama se počeo spuštati niz njegovo tijelo uskoro sam usnama obuhvatio njegov glavić i lagano krenio sa pušenjem Istovremeno Marko je pušio moj kurac te povremeno jezikom se spuštajući do mog anusa. Isto sam to Robiju radio dajući mu do znanja da ga želim jebat u guzu. Dajući Robiju da se ugodno smjestiti na trenutak sam ustima obuhvatio Markov kurac obilato slineći ga. Uskoro sam rukom namistio glavić na Robijev anus i lagano ulazio u guzu Uskoro sam ušao u potpunosti istovremeno sam osjetio kako se pojačava pritisak na moj anus Uživao sam u osiječaju kako Robijeva guza pulsira oko mog kurca i širenju moje guze koja je primala Markov kurac Uskoro smo ja i Marko uskladiti pokrete te kroz malo vremena osjetio sam pulsiranje kurca u mojoj guzi te mlaz tople tekućine Punjenje moje guze potaknuo me je da i ja svršim Nakon što smo naše kurčeve izvukli iz guza ja i Marko naizmjenično smo pušili Robiju kurac a onda je Marko namistio anus na Robijev kurac koji je uskoro svršio .

Uživao sam u osječaju curenja sperme iz moje guze po jajima. Prva igra završena

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija