Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Priča biseksualca 6

Ugodno sam se smjestio na ručnik lagano raširivši noge i polako spustio ruku na mlohavi kurac te prstima polako počeo navlačiti kožicu. Kurac mi se polako počeo dizati uskoro dosegnuvši punu veličinu. Nije mi smetalo baš naprotiv uživao sam što na plaži nisam sam i tako je plaža bila poznata kao okupljalište gey i bi sex populacije Tako da sam se mogao potpuno prepustiti mastrubiranju. Nije mi smetalo ni prolazak drugih nudista koji su lagano prolazili kraj mene igrajući se sa svojim alatkama Neki su čak neko vrijeme stali blizu mene i lagano drkali svoje alatke a ja sam još više raširio noge otkrivajući im pogledu svoja velika jaja i guzu. Polako sam drkao vodeći računa da svaki put nategnem kožicu do kraja zadržavši je u zadnjem položaju tako da mi se glavić u potpunosti vidio.

Da bi zatim par puta brzo uskoro sam svršio Topla sperma lagano mi se cijedila niz prste koje sam obrisao o šumicu. Lagano sam prstima prešo preko šumice lagano se spustio do jaja a zatim vrhom prsta kružio oko čmara. Vidio sam Marka koji mi je signalizirao da pođem za njim Polako sam se ustao i lagano krenio u obližnju borovinu Marko je stajao na maloj uzvisini sa koje se pružao prekrasan pogled na uvalu a opet je pružala zaštitu od pogled i lagano mazio svoj kurac. Došavši do njega rukom sam mu obuhvatio kurac koji je još uvijek bio mekan i lagano krenio sa maženjem Pod mojim dodirima lagano se počeo ukručivati Marko me je milovao po leđims i guzi dajući mi do znanja šta želi. Uskoro sam osjetio da se potpuno ukrutio. Polako sam se najprije spustio na koljena te usnama obuhvatio glavić neko vrijeme sam jezikom kružio po glaviću.

A onda sam kleknuo na ruke okrećući guzu prema njemu. Marko se lagano spustio na koljena te najprije poljubio jednu pa drugu guzu da bi zatim jezikom prešao između njih. Uskoro je i glavićem prešao između njih. Nedugo zatim osjetio sam vrh glavića na svom anusu lagani pritisak te polako kako anus popušta primajući Markov kurac u guzu. Uskoro sam osjetio njegova jaja na mojim guzovima. Lagano je počeo sa pokretima dok je Marko jebao moju guzu vidio sam kako malo dalje od nas goli muškarac drka. Marko se sve brže i brže kretao da bi nakon par trenutaka osjetio kako svršava u mojoj guzi. Nakon što ga je izvukao iz guze glavić je obrisao o moje dupe. Vidjevši da mi je kurac krut Marko me je lagano okrenio te lagano vrh mog glavića namistio sebi na šupak i polako se nabijao Rukom sam mu ponovo obuhvatio kurac i lagano ga milovao.

Uskoro sam osjetio kako mu kurac podrhtava te kako mlaz tople tekućine izlazi iz kurca Nije mi dugo trebalo da svatim kako po prvi put držim kurac koji urinira. Kako sam ga milovao kapljice mokraće padale su po našim nogama. Dok sam lagano potresao njegov kurac od posljednjih kapi urina istovremeno sam svršavao u njegovoj guzi. Sa uzvisine smo vidjeli da Maja dolazi iznenadio sam se jer na sebi imala odjeću. Uskoro mi je postalo jasno zašto kad je skinula haljinu ostajući samo u crnim gaćicama. Sinoć je izvukla ceduljicu sa zadatkom da mora kupiti krafnu i do plaže je nositi u gaćicama. Polako je izvukla iz gaćica i htjela je bacit Rekao sam je da je da meni. Sama pomisao na Manjine sokove dala mi je ideju da je pojedem. Uživao sam u mirisu Majine pice zagrizavši krafnu osjetio sam slankasti okus znoja i picinih sokova.

Nikad sladu krafnu nisam okusio. Svi troje smo ušli u more te lagano isplivali. Nakon što smo se vratili na obalu sunčajući se lagano smo poveli razgovor o pisingu i jedenju hrane sa posebnim dodacima i sa posebnih mjesta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija