Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Priča napaljenog uma

Pozz, ja sam čiča Tomo i imam svakakvih maštarija, koje želim podijeliti s vama. Živio sam i radio u Njemačkoj dugi niz godina, i sada sam u zasluženoj mirovini. Imam dobru mirovinu i dosta ušteđenih para, tako da lagodno živim. Nisam se nikada ženio, ali mi, hvala bogu, žena nikada nije falilo.

Ova priča počinje ovako, Pošto sam imao dosta slobodnog vremena, volio sam da se družim s ljudima iz mojeg susjedstva, tako da smo se često nalazili na kavi jedni kod drugih. i tako jednog dana moja zgodna susjeda, 46 godina, sise dobra trojka, čvrste guze, došla je kod mene na kavu. Bila je vidno neraspoložena, ali ju nisam želio odmah salijetati, nego sam pristavio kavu. Kada je kava bila gotova, pitao sam je šta je muči. Malo se je nećkala, ali mi na kraju ipak reče, ti znaš da je moj muž na terenu, pa evo ovaj mjesec još nije poslao plaću, a dobila sam opomenu za struju, pa me brine da mi neće isključiti struju. Malo sam se zamislio, a pošto mi je bila privlačna, a nisam već neko vrijeme bio sa ženom, odlučih se nešto joj predložiti.
Čuj, susjeda, imam jedan prijedlog, ali ne bi želio da se naljutiš i da pokvarimo naše prijateljstvo. ona reče, ma samo reci, nema ljutnje. Vidi, ja imam para i nije mi problem da ti posudim, nisam stigao ni završiti, a ona mi uskače u riječ. Ma to bi bilo super, sve sam nekako i mislila da bi te mogla pitati. Ma nema problema, rekoh ja, ali ima jedna mala caka. Znaš da sam ja samac i da nemam nikoga, a ti si zgodna žena, pa eto volio bi te vidjeti golu i malo pomaziti ili što se već dogovorimo, pa eto ti razmisli.
Vidio sam da se još više uozbiljila, pa ne želeći ju ipak odbiti od sebe, rekoh joj:Ipak dat ću ti pare i ne moraš mi ništa odmah odgovoriti niti te to obavezuje na bilo što, samo razmisli o tome. Nije trebala, mnogo, 500 kuna i to sam joj dao. Popili smo kavu do kraja, ali nije baš bilo nekog razgovora, te je ona otišla kući, a ja sam mislio da sam ju izgubio kao prijatelja.
Sutradan me je pozvala na kavu, a ja sam bio sretan što mi ipak nije zamjerila. Kavica je bila već skuhana, sjeli smo za stol i ona mi reče:Čuj razmislila sam o onome što si me pitao i mislim da je to u redu, ali za prvi puta mogu ti samo pušiti, ako ti to odgovara. Naravno da mi odgovara, bojao sam se samo da se ne naljutiš i da nećeš htjeti razgovarati samnom, a ugodno mi je u tvojemu društvu.
Zaključala je vrata i pita me što želiš prvo. Prvo bi te želio gledati golu. dobro, kaže ona i krene se polagano svlačiti, skinula je majicu i hlače i ostala u donjem rublju, a moj alat se odmah počeo buditi. Kako ti se sviša, pita me. Prelijepo odgovaram i krenem si maziti macana preko hlača. Skinula je grudnjak i pred očima su mi se pokazale njene čvrste grudi, dođla je bliže meni i lagano ih mjesila. Meni je kurac već jako pulsirao u gaćama i želio na slobodu. Sklonio sam njene ruke i krenio sam ja milovati i gnječiti njene sise. Kada sam joj prstima stisnuo bradavice, lagano je uzdahnula i rukom mi počela gnječiti kurac preko hlača. Oho, nekome se sviđa što vidi, reče ona i otkopča mi kajiš, Ustani kaže mi pa mi onda svuče hlače i gaće zajedno. moj se macan ponosno uspravi, a ja joj jednom rukom stisnem čvrstu guzu. Ona se malo odmakne od mene i skine svoje gaćice, te mi se ukaže njena čupavica, na kojoj su se već sjajili ljubavni sokovi. Pita me kako mi se sviđa, ostao sam bez riječi jer obožavam neobrijanu pičku, a usto nisam se ni nadao da će i nju to napaliti. Lagano sam ju rukom pomilovao, na što se ona malo ukrutila, te sam prešao milovati guzu i sise, kao i po cijelom tijelu da se lakše opusti. Kada sam osjetio da se opušta, ponovo sam joj pomilovao pičku, te sada nije uzmaknula i počela mi je nadrkavati kurac.

Nakon nekog vremena međusobnog nadrkavanja, gurnila me je na stolicu i počela pušiti kurac. Prvo ga je lagano polizala cijelom dužinom pa se počela igrati s rupicom na vrhu i sokom koji curi odatle. onda je lagano usisala glavić te počela lagano da ga puši. Krenula je lagano, pa sve brže i brže, meni se sve zacrnilo pred očima kako je dobro pušila. To, još malo, svršit ću. Izvadila ga je iz usta i nastavila drkati, pa sam joj uz uzvik svršio po sisama. Nastavila ga je i dalje maziti dok se nije skroz spustio , pa se ustala i obrisala spermu sa sebe.
Zahvalio sam joj i pitao da li želi da ju sada malo liže. reče da bi joj to odgovaralo i da bi voljela to pošto je i ona napaljena, Ali to će mo ostaviti za neku drugu priču.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija