Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Priče iz ureda

Znam da su koji put priče o uredskim aferama prenapuhane, a i ja sam doživljavao tako neke koje sam čuo dok nisam i ja doživio svoju. Samo.. ja nisam samo sa jednom kolegicom to napravio, već sa njih tri, ali ne istovremeno, jer ne vjerujem da bi to izdržao.

Uglavnom, radio sam u jednoj stranoj firmi, tj njihovom predstavništvu kod nas. Smješteni smo bili u centru grada, u jednom od nekoliko poslovnih visokih zgrada i uredi su nam zauzimali pet katova. Ja sam bio na četvrtom od njih pet, znači blizu vrhu, ali ipak dovoljno daleko od njega da ne brinem previše. Radio sam u pravnom odjelu, pa sam svako jutro bio kod direktora na sastanku, a i na svakom sastanku upravnog odbora. Tako sam prvi put upoznao Sanju, novu šeficu marketinga, ženu u kasnim tridesetima, ali koja je održavala svoju figuru u savršenoj formi. Bila je u braku, sudeći po prstenu na ruci, baš kao i ja, pa smo nekako našli zajedničku temu, osim posla naravno. Par puta smo popili kavu skupa u kafiću koji je bio u prizemlju zgrade, a sve je bilo na čisto kolegijalnoj bazi dok mi jedan dan nije došla u ured.

- Bok Ivor -rekla je kad je ušla u ured, pa sam joj odzdravio i pustio papire koje sam pregledavao, te ju gledao čekajući da kaže šta ju muči, a ona je nastavila- Ne znam kako da ovo kažem..
- Samo reci, pa ako mogu pomoći rado ću to napraviti, a ako ne ostaje između nas -rekao sam i dalje poslovnim tonom uz malu dozu prijateljske naklonosti.
- Nema baš neke veze sa poslom.. -malo je zastala i pogledala me, pa se osmjehnula i nastavila- Iako bi moglo biti.. ali.. trebam nešto privatno od tebe, ali baš privatno..
- Reci -sad sam ustao i sjeo kraj nje u jednu od onih kožnih fotelja za goste.
- Paaa.. da.. mislim.. -gledala me i lomila se, a onda ispalila- Ja bi se htjela pojebati sa tobom..

Ja sam sjedio i šutio osupnut sa onim šta je upravo rekla, a kroz glavu su mi prolazile razne pravne zavrzlame i zapreke, a ono bitno, požuda i želja za seksom nikako. Barem dok me ona nije trgnula, tj njena ruka na mojoj, pa sam ju pogledao i nekako se nasmješio, a kad mi je počela maziti ruku konačno sam osjetio trnce u gaćama, pa sam naglo ustao i otišao do vrata, otvorio ih pogledao van i zatvorio, pa zaključao. Sanja je ustala i krenula mi ususret, pa smo se ubrzo našli u zagrljaju, a moje ruke su bile na njenoj zategnutoj guzi i gnječile ju, dok je ona isto radila sa mojom stražnjicom. Ubrzo je prebacila ruku ispred mene i počela mi trljati kurac preko hlača, a onda ih je počela otkopčavati i ubrzo je moj kurac bio vani, a ona se čućnula i sad ga je obrađivala jezikom i usnama, pa ga je progutala, a onda se zagrcnula jer je bio malo predug i preširok kako je rastao. Zatim sam ju podigao na noge, te joj zadigao suknju preko bokova. Okrenuo sam ju leđima prema sebi i nagnuo na naslon fotelje, te joj odmaknuo gaćice i zabio joj prste u pičku. Malo se lecnula, a ja sam ju dobro protrljao i kad sam zaključio da je dovoljno navlažena namjestio sam svoj kurac na ulaz u njenu pičku i gurnuo ga unutra. Zastenjala je i zajecala, a ja sam ju primio za čvrste bokove i počeo ju jebati. Zabijao sam joj ga do kraja u pičku dok je ona dahtala u skladu sa mojim ubodima u nju. Nije joj trebalo dugo da prvi put svrši, a ja sam ju nastavio dalje jebati dok nisam i ja osjetio da mi se približava svršavanje. Obišao sam fotelju drkajući kurac, te sam došao ispred nje i stavio joj ga u usta, pa ga je popušila do kraja i svršio sam joj u usta. Nije ispustila niti jednu kap sperme, a nakon toga smo se uredili, pa je otišla u svoj ured. Prije toga mi je tiho rekla da joj je jedan kolega rekao koliku kurčinu imam, a da ju je vidio kad sam bio na pisoaru. Svejedno mi nije htjela reći ime kolege.
Nakon toga smo se još par puta pojebali na brzaka u uredu i to je sve. U biti, to je skoro bilo sve, jer mi je jednog dana došla voditeljica računovodstva, Biserka, koja je imala malo poveću guzu, ali velikih sisa i uvijek nasmijana, te mi se direktno obratila:

- Čuj Ivore, ovo je između nas.. -gledao sam ju dok mi se u glavi vračao razgovor sa Sanjom, a kad je nastavila znao sam da se u firmi previše informacija dijeli- .. i voljela bi da tako ostane.. -zastala je i napravila malu pauzu, pa nsatavila- Sanja mi je rekla da imaš kurčinu za bogove, pa bi voljela da mi ju staviš, jer već dugo nisam dobila ništa pošteno.

Kimnuo sam sa smješkom i otišao do vrata i zaključao ih, pa joj se okrenuo, a ona je već ustala, te sam ja počeo otkopčavati hlače i ubrzo sam ih skinuo skupa sa gaćama, pa sam sjeo u fotelju, a ona je kleknula između mojih nogu i ubrzo je podigla moj kurac genijalnim pušenjem. Bila je tako dobra da sam ju skoro pustio da mi ga popuši do kraja, ali htio sam joj ga staviti između onih guzova, pa sam joj rekao da skine hlače. Dok se ona skidala ja sam ga lagano drkao i onda ugledao izbrijanu pičkicu sa mokrim usminama, pa sam ju posjeo na fotelju i raširio noge dok sam ja kleknuo između njenih nogu i odmah joj ga zabio u pičku, bez zadržavanja. Jauknula je kad joj je ušao do kraja, te je nastavila stenjati i dahtati dok sam joj ja zavukao ruku ispod bluze i sad sam joj gnječio i mijesio njene ogromne i mekane sise. Izgleda da joj je to pasalo jer je ubrzo svršila, pa mi je zalila jaja svojim skokovima, a i fotelja ispod nje je bila mokra. Ja sam joj ga nastavio zabijati i onda ga izvadio, te kleknuo na naslone za ruke i stavio joj kurac u usta, pa ga je nastavila pušiti. Nakon Skoro dvije minute sam počeo svršavati i sad sam ga zabijao u njena usta, a i to skoro do grla, ali njoj nije smetalo, već je uživala u tome i gutala je svu moju spermu. Nakon što je spremila svoje sise i obukla se, te počistila fotelju otišla je sva vesela i prpošna, a ja sam se pitao koja je sljedeća.

Narednih mjesec dana se nije dešavalo ništa posebno, osim što bi povremeno izjebao Sanju i Biserku kod sebe u kancelariji. Uto je došlo vrijeme godišnjih, pa je sad pola uprave bilo na godišnjem, a ja sam imao nekoliko poslova i ugovora za riješiti, pa sam otišao kod tajnice od direktora. Znao sam da je on na godišnjem, ali bi Lana, njegova tajnica mogla doći do njega da potpiše ispravljene ugovore. Ušao sam u ured kod Lane koja je razgovarala sa nekim na telefon, pa mi je dala znak da pričekam, te sam zaključio da priča ili sa direktorom ili sa nekim izvana. Ali s obzirom da je pričala na našem zaključio sam da je u pitanju direktor, pa sam sjeo u naslonjač nasuprot nje. Pošto sam prvi put sad sjedio u njemu iznenadio sam se vidjevši da se vidi ispod stola njena stolica, a najbitnije njene noge koje su nestajale ispod kratke suknje. Lana je bila zgodna djevojka od kojih 28 do 30 godina, te nije bila udata, ali je možda imala nekog dečka. Plave kose svezane u rep i prodornih zelenih očiju, te vječitog osmjeha. Bila je visoka skoro kao ja, vitkog i sportskog tjela, sa lijepom guzom i manjim sisama. Kad je završila okrenula mi se i nasmješeno rekla:

- Ohh, izvinite godpodine Ivor na čekanju.
- Ma nema problema Lana -rekao sam i ja sa smješkom, te sam na trenutak vidio njene gaćice dok se okretala prema meni na stolici- Samo sam donio ove ugovore, pa neka ih Vjeko potpiše i pregleda kada stigne.
- Nema problema -rekla je i ustala, pa otišla do vrata i zaključala ih, a onda se okrenula prema meni i nasmješeno rekla- Kad ste već ovdje voljela bih provjeriti nešto..
- Ahhh.. ne valjda i ti? -rekao sam tobože zamorno, mada sam u sebi želio ga staviti u njenu mladu pičkicu.
- Mislite na Sanju i Bibu? -rekla je i nasmijala se, pa nastavila- Žene razgovaraju, ali žele i potvrdu -govorila je i skidala svoju bluzu dok mi je prilazila, pa sam vidio čipkasti grudnjak boje kože kroz koji su se vidjele tamne bradavice, a onda je skinula i suknju, pa je sad stajala u čipkastim gaćicama i grudnjaku ispred mene dok je moj kurac već napinjao hlače.
- Čemu gubiti vrijeme -rekao sam i skinuo svoje hlače i košulju, a ona mi je skinula bokserice, te se uhvatila mog kurca.

Drkala ga je i lizala dok sam joj ja milovao guzu spuštajući ruku niže prema njenoj pičkici. Uskoro mi je ruka ušla ispod njenih gaćica i ušla između njenih guzova, te do mokre pičkice. Ušao sam prstima u nju, a ona je samo zamumljala sa mojim kurcem u ustima. Odmaknuo sam ju od sebe i povukao joj gaćice niz noge, te sam ugledao izbrijanu pičkicu i vrlo mokre usmine. Posjeo sam ju na njen stol i sagnuo se te joj zabio jezik u nju. Lizao sam ju i cuclao joj klit dok je ona stenjala, a onda joj jezik gurnuo u pičku, pa je zajecala i iz nje je procurilo. Lizao sam njene sokove kao lud, jer ovako mladu pičku već jako dugo nisam imao priliku lizati, tj od kada sam u braku. Kad sam joj pokupio sve sokove uspravio sam se i privukao ju bliže rubu stola, te joj ga odmah ubacio u pičku. Stenjala je dok sam ju tesao kao da sam parni stroj, čiji klip ulazi i izlazi bez umora i prekida.
Jebao sa ju žestoko i ovo mi je bio prvi seks koji sam radio sa guštom u firmi. Nakon nekih desetak minuta sam osjetio da bi mogao svršiti, pa sam ga htio izvaditi, a Lana me obuhvatila sa nogama i tiho prošaputala oslonjena na laktove o stol:

- Ne vadi ga.. želim da me napuniš i.. -malo je zastala i oblizala se, pa nastavila- .. ne moraš brinuti..

Malo me opustila i sad sam nastavio sa nabijanjem u njenu pičku, pa sam nakon još minute ili dvije svršio kad i ona, te sam joj punio spermom njenu unutrašnjost. Ostao sam još neko vrijeme sa kurcem u njoj dok nas nije trgnuo telefon na stolu, pa sam se odmaknuo da se javi. Razgovarala je kratko i rekla da neće ići na pauzu jer radi nešto za direktora, pa je poklopila i ustala sa stola, te me povela u njegov ured i tamo me polegla na njegovu kožnu kutnu garnituru, te se popela na mene i odmah se nsajela na kurac koji je još stajao, te se počela vrtiti na njemu. ja sam joj otkopčao onaj grudnjak i sad sam mijesio njene male sise sa tvrdim bradavicama. Kažu da žene sa manjim sisama bolje to osjećaju nego one sa velikima, ali meni je bilo svejedno. Lana se nabijala na moj kurac po cijeloj dužini i naslonila se na moja prsa, pa me počela ljubiti po licu i usnama. Ja sam uživao u njenom tijelu i načinu kako se predavala seksu. Nakon nekoliko minuta uživanja sam ju podigao sa sebe i rekao joj da klekne na garnituru, pa sam joj ga zabio s guza u pičku. Zastenjala je kad joj je ušao do kraja, ali mi je brzo počela ići u susret i nabijala se prema meni, pa sam imao osjećaj da joj tako dublje ulazi. Nekih desetak minuta kasnije opet smo simultano svršili i ponovo sam joj napunio dubinu njene pičke, a ona meni zalila jaja svojim sokovima.

Brzo smo se sredili i ja sam otišao. Od tada sam se rjeđe jebao sa Sanjom i Bibom, a sve češće i češće sa Lanom dok nije ostala u drugom stanju. Tada me šokirala pitanjem da li bi se htio oženiti za nju. Mislim bio sam u braku već dvadeset godina i bilo mi je teško donijeti odluku, ali njen entuzijazam u krevetu i mladost, te dijete koje je čekala, a s obzirom da žena i ja nismo imali djece je presudila, te sam se razveo dok je ona rodila, a vjenčali smo se par mjeseci kasnije, pa je rekla da će znati ako budem šarao, ali da mi Sanju i Bibu može oprostiti.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija