Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

PRIČE JEDNOG AUTO STOPERA 7

Par koji nam je prišao bili su supružnici on 55 godina malo krupnije građe i ona 50 godina nije neka ljepotica naspram Hanne, ali je imala sve ono što treba dobru sisu, dobro dupe, i obrijanu pičku. Svo četvoro ušli smo u jedno od soba i popeli se na veliki krevet koji se nalazio u sobi. Počeli smo lagano da se diramo, a onda je žena rekla kako joj se dopalo ono što je vidjela u kuhinji te kako je njoj i mužu ovo drugi takav događaj na nekom svingerskom partiju.

Rekla je kako ona i muž nakon toliko godina braka žele da iskuse neke nove stvari, a pogotovo njen muž koji želi probati kurac u svojoj guzu. Napomenula je kako ga je ona par puta jebala dildom i kako se to njemu jako dopalo te kako sada želi probati i osjetiti pravi kurac. Zatim je njen muž legao na leđa ja sam došao među njegove noge i počeo mu pušiti kurac koji se postepeno počeo krutiti u mojim ustima, ispod njegovih križa stavio sam jastuk kako bi podigao njegove kukove on je podigao i raširio noge držeći ih svojim rukama ispod koljena, a ja sam sa njegovog kurca kojeg sam drkao jezikom stigao do njegovog čmara koji je bio obrijan i mirišljav bilo je i više nego očito da ga je uredio za ovaj događaj.

Onda sam mu rukama raširio guzove i jezikom počeo da kružim po njegovom otvoru jezikom sam mu počeo širiti čmar i gurati jezik što sam dublje mogao. Zatim sam se vratio na pušenje njegovog kurca i srednjim prstom počeo ulaziti u njegov šupak. Počeo je lagano stenjati i uzdisati, kako sam bio nagužen dok sam ga obrađivao i sada sa dva prsta jebao njegov šupak njegova se žena zavukla između mojih nogu i počela pušiti moj kurac, a Hanna je njoj počela lizati pičku. Nakon pušenja i ukrućivanja moje kite i njegovog pripremljenog šupka došao je red da mu stavim kurac. Navukao sam kondom prislonio glavić na njegov otvor i držeći svoj kurac za korijen i počeo mu ga lagano gurati. Kada je ušao glavić zastao sam i pričekao trenutak pa nastavio ulaziti, kada sam mu ga gurnuo do pola ponovno sam zastao kako bi se privikao, a odmah zatim ga nabio do jaja. Zabivši mu svoj kurac do samih jaja iz njega je izašao krik boli koji je postepeno prelazio u ugodu kako se njegov šupak sve bolje adaptirao na moj kurac.

Jebao sam ga lagano izvlačeći gotovo cijeli kurac, ah ah ja ja ja stenjao je u tempu moga jebanja. Njegova žena ga je prekoračila te su sada bili u pozi 69 on je počeo da joj obrađuje pičku, a ona njegov kurac. Hanna je stajala iza mene ližući mi šupak, a malo kasnije počela da me jebe prstima. Njeni prsti u mojoj guzici bili su kao okidač pa sam počeo sve jače i brže da ga jebem. Prestao je da liže pičku svojoj ženi jer je počeo da jako stenje i uzdiše kao lud i nakon par minuta počeo je svršavati puneći usta svojoj ženi. Izvukao sam kurac iz njegove bulje skinuo kondom i kurac gurnuo u usta njegovoj ženi te ju počeo jebati.
Njen muž kada je malo došao na sebe pridružio joj se pa su počeli oboje da puše, ližu i drkaju moj kurac. Hanna je ležala sa strane do nas raširenih nogu moji prsti bili su u njenoj vlažnoj pički, a moj palac na njenom klitorisu. Nakon pušenja ponovno sam navukao kondom i ispred sebe naguzio njegovu ženu, vrhom kurca sam protrljao kroz njene usmine i potom naglo ušao u njenu pičku.

vadio sam ga i ponovno naglo zabijao nekoliko puta, a onda sam rukama primio za kukove i počeo je silovito navlačiti na kurac, ahhh ja ja ahh izlazilo je iz njenih usta, njen muž bio je među Hanninim nogama i lizao njenu pičku, a nakon toga počeo ju jebati u misionarskoj pozi. Njegova žena je upravo svršavala izvukao sam kurac i onako naguženoj počeo joj lizati pičku i skupljao sokove koje sam razmazivao po njenom šupku ližući je cijelom dužinom sve od vrha klitorisa pa sve do njene rupe na guzi. Počeo sam zatim da joj guram prste najprije srednjak kojim sam širio njen čmar kako bi ga postepeno proširio kako bi napravio mjesta za još koji prst tako da sam na kraju uspio da joj stavim i kažiprst i prstenjak, dok sam prstima druge ruke jebao njenu pičku. Sada ću i tebi da razvalim šupak rekoh joj, da jebi me odgovorila je. Podigao sam se iznad njenog dupeta i zajahao je kao pas kuju, zatim sam namjestio kurac na ulaz i ušao do pola činio sam to nekoliko puta da bi joj ga onda zabio do kraja.

Odmah sam je počeo jebati bez milosti zakucavao sam se u njen šupak kao pneumatski čekić. Bio sam poprilično znojan zbog tempa kojim sam rasturao njenu guzu i šupak. Onda smo promijenili pozu ja sam bio dole, a ona gore okrenuta meni leđima, počela je da skače i da se nabija na moj kurac da bi odjednom zastala pogledao sam što se dešava, njen muž stao je iznad nje i počeo gurati kurac u njenu pičku, ona se rukama oslonila na moja prsa, a Hana ju je prekoračila i počela da trlja svoju pičku po njenim ustima i jeziku. On i ja jebali smo njegovu ženu je stenjala iako je htjela da se dere nije mogla jer joj je Hanna čvrsto držala glavu i prislonjenom pičkom na njenim ustima. Ne znam koliko puta je njegova žena svršila, ali znam da je samo klonula. Zatim je red bio na Hanni da ju karamo obojica, par puta smo on i ja zamijenili njene rupice, a onda sam ja odlučio da njega još jednom izjebem. Nije imao ništa protiv da pače namijetili smo se u vlakić u dogy kombinaciji on je gurnuo kurac u pičku Hanni i čekao mene da mu svoj kurac gurnem u šupak. Ja se nisam pomicao nego samo on pošto je bio u sredini, kada je ulazio u Hannu moj je kurac izlazio iz njegovog šupka, a kada je izlazio van tako se samo nabijao na moj kurac do samih jaja. Nakon nekih desetak minuta počeli smo da svršavamo jedno za drugim, najprije je svršila Hanna pa on puneći kondom u njenoj pički te na kraju ja puneći kondom u njegovoj bulji.

Poslije te jebačine Hanna i ja izašli smo iz sobe ostavljajući ih da uživaju jedno u drugom te otišli tražiti ona svog partnera, a ja Annu. Pronašli smo ih u jednom velikom klupku u dnevnom boravku gdje se odvijala neopisiva orgija u kojoj se nije znalo tko koga jebe. U tom klupku golih tijela pronašli smo i svoje partnere koji uživaju u orgijama, a pogotovo Anna na kojoj su se redala šestorica tipova. Nakon malo odmora i okrjepe tom klupku pridružili smo se Hanna i ja.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija