Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

PRIČE JEDNOG AUTOSTOPERA

Jednoga dana pukao mi je film, bilo mi je pun kufer posla, ljudi, normi koje postavlja ovo sjebano društvo kao i mojih staraca koji su me tlačili pričama o djeci, braku i ostalim pizdarijama. Odlučio sam da odjebem sve i putujem svijetom. Dao sam otkaz u firmi u kojoj sam zarađivao dobar novac, prodao sve što sam posjedovao auto, komp, P. S. , doslovno sve što se moglo prodati skupio sam svu lovu, natrpao ruksak i krenuo u nepoznato. To moje lutanje trajalo je 5-6 godina dok se konačno skrasio u Amsterdamu gdje je društvo ipak kud i kamo liberalnije. Na tom putovanju događale su mi se razne stvari i one dobre i one manje dobre. Novac koji sam imao koristio sam samo u krajnjoj nuždi, a ako sam htio zaraditi neki ekstra novac za dnevne potrebe snalazio sam se na razne načine. Nekada sam znao spavati pod vedrim nebom, nekada u skvotovima, radio sam kao najamni radnik za novac, a koji puta sam radio za smještaj i hranu na raznim farmama. Sve u svemu mogu reći da mi je to bilo najbolje iskustvo u životu proputujući gotovo cijelu zemaljsku kuglu. Na tom putovanju svijetom bilo je i sexa, jebo sam i bio jeban, da napomenem inače sam bi sex iako više volim sex sa ženama povremeno volim da osjetim i muško meso kao i guzu. Jedno od prvih sexualnih iskustava na tome putu bilo je sa jednim starijim bračnim parom iz Austrije, imaena sam zaboravio pa ću ih za ovu priliku zvati Hans i Greta. Hans je imao 68, a Greta 66 godina, oboje obrazovani ljudi iako u godinama dobro su se nosili, a pogotovo Greta koja je sa svojim godinama izgledala poprilično očuvana.

A sve je krenulo sasvim spontano i neočekivano.
Stajao sam na izlazu odmorišta na autoputu negdje kod Ljubljane, imao sam kartonu napisan smjer Austrijai sa podignutim palcem čekao i molio u sebi da mi netko stane. nakon nekih sat vremena stopiranja konačno mi je netko stao bili su to njih dvoje ušao sam na zadnje sjedište. pitali su me kuda idem u Austriji, odgovorio sam im kako mi je svejedno bitno da samo uđem u Austriju, a za dalje ćemo vidjeti. Tada mi je Greta rekla kako oni idu doma za Beč te kako mogu sa njima ako želim. OK može odgovorio sam i srdačno se zahvalio. Putem su me ispitivali od kud sam, zašto putujem , gdje idem. Kada sam im odgovorio na sva njihova pitanja i rekao kako sam iz Hrvatske počeli su da nas Hrvate i našu zemlju hvale na sva usta. Naime njih dvoje već godinama ljetuju u Hrvatskoj i svake su godine na drugom mjestu. Rekli su da se upravo vraćaju sa godišnjeg odmora kojeg su dvije sedmice proveli na otoku Braču. Naravno cijelo vrijeme pričali smo na engleskom jeziku iako sam ja razumio i dosta njemačkog jezika tako da sam uspio pohvatati njihov razgovor pogotovo Gretin koja je Hansu govorila kako sam zgodan povremeno me gledajući na malom ogledalu koji se nalazio na sjenilu za sunce. Slušao sam njihov razgovor praveći se da ništa ne razumijem sve dok Hans nije pitao Gretu da li bi iskoristila bonus da se pojebe sa mnom na što mu je Greta odgovorila da bi vrlo rado samo da ju je malo sram pitati.

Po razgovoru sam shvatio da je Hans negdje umočio sa strane, a ona mu je to oprostila uz uvjet da se i ona pojebe sa nekim kako bi izravnala račun. Taman kada je Hans rekao da će me to pitati, a ja sam ga preduhitrio nagnuvši se napred obraćajući se Greti kako bi volio da je jebem te sam joj počeo milovati njeno lijevo rame i ruku.

Zatim sam položio i svoju drugu ruku na Gretu pa je počeo milovati, milovao sam je po vratu spuštajući se preko ramena sve do njenih sisa koje sam počeo mijesiti preko njene majice koju je nosila da bi joj je zatim podigao prema gore ruke zavukao u košarice grudnjaka vadeći njene sise te ih počeo mijesiti zajedno sa bradavicama. Greta je počela duboko disati i tiho stenjati, dok sam joj ja tako milovao i mijesio sise Greta je počela Hansu rukom stiskati kurac preko hlača. Zatim je Greta spustila sjedalo ja sam se namjestio da joj mogu lizati bradavice i jednom rukom mijesiti sise dok sam drugu ruku položio na njenu nogu i sa unutarnje strane njenog bedra povlačio ruku prema njenom međunožju. Greta je raširila noge otvarajući mi pristup svojoj pički, a ja sam prste zavukao ispod njenih gaćica pomaknuo ih u stranu i počeo joj milovati pičku i klitoris. Ah ja ja das ist shone izdahnula je i izgovorila Greta. Greta je podigla suknju do kukova i skinula svoje gaćice podigla noge na vjetrobransko staklo, a ja sam počeo da joj guram prst po prst sve dok nisam zaposlio svu petoricu, Mali prst i prstenjak gurnuo sam u njen šupak, srednjak i kažiprst u vlažnu pičku, a palcem sam joj masirao klitoris, ah ja ja shone ja ja stenjala je Greta, a ja sam počeo sve brže da je jebem prstima. Hans je jedva održavao pravac vožnje jer mu je pogled svako malo bježao prema Greti. Srećom brzo je stizalo odmorište tako da je Hans jedva čekao skrenuti na to odmaralište kako bi se pridružio Greti i meni.

Hans je uspio skrenuti na odmorište, a Greta je svršavala natapajući moju šaku. Hans je našao idealno mjesto pri samom kraju odmorišta između dvije parkirane kamionske prikolice. Spustio je svoje sjedalo i počeo da se skida, a Greta je počela skidati mene kada mi je skinula bokse ispred očiju joj je kao opruga iskočio moj napeti kurac. Nice dick rekla je Greta i bio je solidnih 18cm. i dobrog obujma. Primila ga je u svoju ruku povukla kožicu preko glavića pa ga počela lizati. Lagano ga je drkala i oblizivala od glavića do korijena, a onda ga je strpala u usta i počela da ga puši. Hans je klečao na svome sisu i drkao svoj kurac kojeg je pokušavao nekako ukrutiti. Htio sam mu pomoći i odužiti se kada je dao svoju ženu i vožnju do Beča, položio sam mu ruku na butinu i krenuo prema njegovom kurcu gledajući ga u oči. Malo je bio zaprepašten, its ok rekao sam i počeo mu se lagano igrati njegovim mudima koje sam lagano mijesio i stiskao u svojoj šaci. Zatim sam mu uhvatio kurac i počeo mu ga drkati, pozvao sam ga da mi priđe dovukao se do moje glave i ja sam primio njegov polu dignuti kurčić u svoja usta temu ga počeo pušiti. Greta kada je vidjela kako pušim kurac njenom mužu kojem se počeo polako krutiti u mojim ustima htjela je nešto reći, ali ja sam ščepao za kosu i nabio joj kurac u usta kojeg je ona nastavila pušiti. Počeo sam da uz pušenje Hansova kurca jednom rukom ga drkam, a srednjim prstom milujem njegov šupak polako mu ga gurajući sve dublje.

Zabivši mu prst do kraja počeo sam da mu stimuliram prostatu, te je tada počeo uživati i njegov kurac uspio se ukrutiti do kraja. Hans i Greta skroz su mi se prepustili pa sam ja počeo voditi igru. Greti sam rekao za me zajaše pičkom na kurac, a Hansu da me prekorači i svoj šupak stavi na moja usta i jezik te rukama raširi guzove. Kada me je Greta zajahala rekao sam joj da puši Hansu kurac, a ja sam Gretu ulovio za guzove i počeo podizati kukove te se žestoko zabijati u njenu pičku. Nakon par minuta Greta je počela da svršava onda smo promijenili pozu. Greta i ja smo se namjestili u pozu 69, Greta je bila dolje, a ja gore Hansu sam rekao da mi najprije poliže šupak, a nakon toga da gurne kurac te me počeo jebati. Nakon Hansove pripreme počeo je gurati kurac u moj šupak, ušao je bez problema jer je moj šupak bio naviknut i na veće primjerke. Hans je počeo da me jebe, a Greta i ja smo u 69-etki jedno drugo oralno zadovoljavali, ja sam joj lizao pičku i šupak jebajući je prstima, a kurac sam joj zabijao u grlo svaki puta kada bi mi Hans nabio svoj kurac. Nakon par minuta Hans je počeo svršavati puneći moj šupak i Greta je ponovno dolazila do svog orgazma, ali nisam je doveo do njega nego sam izvukao kurac i namjestio se u čučanj i rekao imam da mi posišu spermu koju sam počeo istiskivati iz svog šupka. Kada su mi počistili šupak ponovno sam im rekao da mi puše kurac, Hans se protivio, ali ga je Greta opomenula da će se time skroz iskupiti za svoju nevjeru te sam ga ja rukama uhvatio za vrat i tjeme i gurnuo mu kurac u usta i počeo ga jebati. Brzo je popustio te ga je sada sam počeo usisavati, a Greta mi je lizala jaja. Nakon toga počeli su da mi ga pušei ližu jaja.
Kada su mi ga dobro popušili rekao sam im da mi se naguze, Hans je izbečio oči kada je skužio da ću da ga jebem svojom kurčinom, rekao sam da se ne brine i da ću biti nježan, Greta se nasmijala i izvadila kremu za ruke rekavši kako će ovo pomoći pa je počela da maže kremom Hansov šupak i moj kurac. Došao sam iza Hansa namjestio glavić na njegov nevini čmar i počeo gurati dok sam prodirao sve dublje u njegovu guzicu Greta je kremom mazala i svoj šupak znajući da neće biti pošteđena.

Hans je uvelike patio kada sam došao do pola dužine kurca više mi se nije dalo čekati te sam naglo trznuo i zabio mu ga do jaja. Hans je za urlikao kao da su ga žigosali, mene nije bilo puno briga za to već sam samo počeo da ga jebem u njegov nevini šupak. Greta se podvukla ispod njega pa mu počela pušiti i drkati kurac koji se ponovno ukrutio, a njegov šupak kao i onj navikli su se na moj kurac. Nakon nekoliko minuta razvaljivanja Hansove guzice Hans je počeo da uživa da bi ubrzo počeo svršavati u Gretina usta. Nakon Hansa naguzio sam Gretu te i njoj razvalio šupak. Konačno poslije poduže jebačine došlo je i meni da konačno ispraznim jaja što sam učinio svršavajući po njihovim licima. Poslje toga trebalo nam je 15b minuta da se sredimo, pa smo izmijenili dojmove za koje su oni rekli kako im je ovo najbolji godišnji odmor i da nikada nisu se tako super osjećali. nastavili smo put prema Beču, a Greta i Hans pozvali su me da nekoliko dana ostanem kod njih što sam ja i prihvatio i u tih par dana živio s njima te ih oboje karao.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija