Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

PRIČE JEDNOG AUTOSTOPERA 3

Berlin je bio grad baš po mojoj mjeri, u Berlinu sam ostao više od mjesec dana. U tom periodu upoznao sam mnogo zanimljivih ljudi što u hostelu što u kojem sam boravio što sa svingerskim parom sa kojim sam proveo ostatak mog boravka u Berlinu, ali krenimo redom.

Prije upoznavanja tog para u hostelu sam upoznao Annu, Čehinju sa kojom sam se zabavljao, jebao i putovao neko vrijeme. Kako u hostelima dijeliš sobu sa drugim ljudima tako da sam ja bio upao u sobu od 4 kreveta gdje je već bilo smješteno troje ljudi, dotična Anna, jedna cura iz Kine imenom Ling i jedan dečko Argentinac imenom Carlos. Svo troje bilo je mlađe od mene Anna 23 godine, Ling Li 19 godina i Carlos 21 godinu. Nije nam trebalo dugo niti puno da se upoznamo i kliknemo si, a pogotovo mi se desio klik sa Annom jer kad smo se pogledali u oči kao da smo jedno drugom čitali i vidjeli misli. Tih nekoliko dana smo se družili i zajedno istraživali grad, a kada je zadnja noć prije odlaska Carlosa i Ling Li odlučili smo da priredimo jedu privatnu zabavu u našoj sobi. U sobu smo prokrijumčarili par boca žeste, a Carlos je još sredio nekakvog Marokanca za lulu mira. Već lagano pripiti i nadimljeni neke barijere, ako ih je i bilo počele su se rušiti poput Berlinskog zida. Nisam se pravo ni snašao, a Anna me zaskočila sjedajući mi u krilo uvaljujući mi jezik u usta. Naravno nisam se bunio već sam joj uzvratio hvatajući je rukama po sisama i dupetu. Anna i ja plazili smo jedno po drugome nimalo ne mareći što su Ling Li i Carlos zajedno sa nama u sobi. Ja sam zavukao ruke ispod Annine majice prebacio grudnjak i počeo joj mijesiti čvrste sise i napete bradavice dok smo se i dalje igrali jezicima, Anna je pomicala kukove i trljala svoju pičku po mom napetom kurcu.

Hajde mi ga puši rekao sam Anni koja je sišla sa mog krila, a ja sam brže bolje skinuo hlače puštajući kurac na slobodu koji je ubrzo završio u Anninim ustima. Anna mi je lizala i pušila kurac tako dobro, sama se žestoko nabijala gutajući ga do samih jaja. Podigao sam pogled prema Carlosu i Ling koji su zapanjeno, a i napaljeno gledali u prizor koji se dešavao ispred njih. Na Carlosovim hlačama lijepo se ocrtavala izbočina da sam počeo zamišljati izgled njegovog kurca koji me je još jače napalilo pumpajući krv u moj kurac kojeg je Anna pušila i drkala. Zatim sam počeo zamišljati o Ling i njenoj pički ponajviše zbog priča kako Azijatkinje imaju uske pičke i kako obožavaju da ih jebe velika kurčina. Pozvao sam Ling da se pridruži Anni i da mi ga puše zajedno, Ling je klečeći dopuzala do Anne koja joj je predala kurackao štafetu te se prebacila na moja jaja. Carlos je i dalje sjedio i gledao u nas samo je sada držao kurac u šaci lagano ga nadrkavajući. Pozvao sam i njega da se pridruži, ustao je počevši nam se približavati.

Stao je tik do Anne čekajući da mu ga počne pušiti, međutim bio je iznenađen kada je osjetio moju ruku na svojim jajima. Nisam gej, drhtavim glasom prozborio je Carlos, nisam ni ja samo sam bi-znatiželjan, a imaš i lijep kurac odgovorim Carlosupa ga lagano primim za kurac i počinjem mu ga milovati najprije po glaviću pa ga primio u šaku i počeo mu ga lagano drkati. Cure su bile u čudu, ali istodobno i napaljene kada su gledale kako drkam Carlosu kurac, a još su ostale iznenađenije kada sam počeo ustima obrađivati njegov kurac. Namjestio sam se u bolji položaj kako bi lakše mogao pušiti Carlosu kurac, najprije sam mu jezikom počeo lizati glavić u kombinaciji sa sisanjem svojim usnama, zatim sam počeo sve više da gutam njegov kurac počevši mu ga pušiti. Pridružila nam se i Anna te počela da mu liže i sisa jaja, osjetio sam ruku na mojoj glavi kao i pomicanje kukova. Carlos se skroz opustio i počeo da me jebe u usta dok se Anna i dalje igrala njegovim jajima. Dok smo Anna i ja obrađivali Carlosa Ling je skinula sve sa sebe, prekoračila me leđima okrenuta meni primila kurac i počela da se spušta centrirajući glavić na ulaz svoje pičkice. Ling je počela da se polako spušta na moj kurac jer je bila jako uska pa je trebalo malo vremena da se spusti do samih jaja. Ling se konačno namjestila na mome kurcu i počela lagan da se nabija na kurac. Carlos je uživao jebajući u usta malo Annu malo mene, mijenjali smo se na njegovom kurcu i jajima. Anna i ja trudili smo se da mi priuštimo pušenje za pamćenje. Na kurcu sam osjetio kako pulsira u mojim ustim spreman za erupciju, stisao sam usta i usne koliko sam god mogao uskladivši ritam sa njegovim pomicanjem kukova sa mojim nabijanjem na njegov kurac čekajući da mi zalije usnu šupljinu svojom spermom. Na svom kurcu sam osjetio kako se i Ling bliži vrhuncu zbog njene uske pičkice koja je sve jače stezala moj kurac, nih dvoje kao da su se dogovorili svršili su skoro zajedno Carlos puneći moja usta, a Ling tresući se od orgazmana mome kurcu nabijena do jaja te uz pomicanje svojih kukova. Anna i ja počeli smo da se žvalimo razmazujući spermu jedno drugom našim jezicima da bi isto tako nastavili da balimo po Carlosovom kurcu koji je i dalje bio napet.

Kada je Ling odradila prvi orgazam ponovno je počela da se nasađuje na moj kurac samo sada sve brže i jače, Carlos je naguzio Annu između naših nogu počevši ju jebati s guza, a Anna je jezikom lizala sve od mojih jaja sve do Linginog klitorisa ja sam joj za to vrijeme lizao vrat i mijesio i štipkao njene male sise i bradavice. Svo četvoro stenjali smo i uživali svako na svome jeziku što je u neku ruku bilo i komično. Ling je ponovno svršila na mome kurcu, zatim je sišla sa mene spustila se do Anne koja je isto svršila kao i Carlos pa su opet počele pušiti kurac i lizale sokove koji su se cijedili preko kurca i jaja. Carlos je stajao i gledao u nas pa sam ga ja upitao želi li da se pridruži curama, odgovorio mi je kako baš i ne bi, ali Anna i Ling Li uhvatile su ga za ruke i povukle ga između njih tako da mu je glava bila ispred moga kurca. Stidljivo je otvarao usta približavajući se mome glaviću, bio je toliko blizu da sam osjetio njegov dah, ali još ga nije primio, položio sam ruku na njegovu glavu pomilovao ga te mu navukao glavu na kurac do pola, skupio je usne i počeo da mi ga puši, a Ling se i dalje igrala mojim jajima.

Ana i ja smo se pogledali i kao da mi je pročitala misli pa krenula iza Carlosa raširila njegove guzove i počela mu lizati čmar, a potom ga širiti prstima željeći mu ga pripremiti za moj kurac, a zaista sam ima želju da izjebem nevinu guzu mladog dečka. Carlos je tiho stenjao punih usta moga kurca mijenjajući se sa Ling počeo sve jače i brže da mi puši kurac. Bio sam pred svršavanje primio sam kurac u ruku i počeo ga drkati ispred njihovih lica te minutu dvije kasnije špricao sam spermu po njima. Zatim smo se malo sredili i okrijepili, ali i dalje goli skupljajući snagu uz cugu jer orgije nisu pravo ni počele.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 3315

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija