Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

PRIČE JEDNOG AUTOSTOPERA 4

Svo četvoro goli smo sjedili za stolom sa bocom u sredini, Anna je izmislila igru izazova. Onaj tko ne želi izvršiti izazov mora popiti čašicu žeste, naravno izazovi su bili erotske tematike iako smo uredno riješavali izazove boca se svejedno praznila. Prvi izazov imao sam ja, Ling me izazvala da ponovno pušim Carlosu jer joj se to malo čas jako sviđalo. Prišao sam Carlosu odvojio ga od stola on se namjestio otvarajući mi svoj kurac i jaja, kleknuo sam na koljena primio kurac u ruku potegao mu kožicu preko glavića i počeo mu ga lizati jezikom i šarati usnama po glaviću i cijelom kurcu ujedno sam pljuvao slinu te je drkajući razmazivao po kurcu. Oblizivao sam mu ga cijelog, pušio mu ga, drkao pružao sam mu pušenje kao najbolje porno glumice. Počeo se grčiti stežući šakama rub stolice kao i samo pulsiranje njegovog kurca, bližio se još jednoj erupciji koja je uz njegov krik špricala po mome licu, kosi, ustima i bradi, uredno sam mu posisao spermu pa ga zažvalio neka osjeti malo sperme u svojim ustima.

Isprao sam grlo pićem i sada je bio na meni red. Pogledao sam Annu i izazvao je da liže i jebe prstima Carlosu šupak 10 minuta. Znala je zašto sam je to tražio jer kada je završila ona je sada izazvala Carlosa rekavši mu kako ga izaziva da mi da da ga jebem u šupak. Mislio sam da će se opirati, ali alkohol i napaljenost učinili su svoje Carlos mi se samo naguzio lijepo savinut u leđima. Prišao sam mu prislonio glavić na njegov čmar i počeo lagano da ga probijam. Anna je dobro pripremila Carlosov šupak, ali krenuo sam polako, prvo mu je ušao glavić, zastao sam kada se zgrčio stišćući mi kurac, čekao sam da se malo privikne i opusti, lagano je počeo da se opušta, a ja sam ulazio sve dublje, na licu mu se vidjela bol i nelagoda kada sam konačno ušao cijeli samo je uzdahnuo ponovno sam pričekao da se navikne. Imao je baš uski nevini šupak kojeg sam razdjevičio. Cure su svojom slinom slinile moj kurac te sam počeo lagano da ga izvlačim do pola pa ga ponovno lagano gurnuo do kraja. Carlos se sve više opuštao i prepuštao ugodi, a njegov šupak se skroz prilagodio na moj kurac. Carlos je počeo da stenje i dahće počevši da se sad već i sam da se nabija na kurac. Počeo sam da ga guzim brže i jače, a njegov šupak tako je ugodno prijao mome kurcu da sam počeo osjećati kako mi nailazi svršavanje pa sam ga malo čvršće uhvatio za bokove i još pojačao ritam.

Obojica smo bili u ekstazi te par sekundi prije svršavanja izvadio sam kurac i počeo špricati po njegovom šupku i jajima. Anna je počela da čisti moju spermu koja se cijedila sa njegovog šupka, a Ling je čistila ostatke sa mog kurca. Nakon kratkog predaha Carlos je izazvao Ling da pojebe Annu. Ma zajebi izazove hajmo da se jebemo cijelu noć rekla je Anna i privukla Ling te je počela žvaliti, Ling je prihvatila i njih dvije započele su igru jezicima kao i rukama kojima su šarale po sisama i guzicama, a Carlos i ja cugali smo i promatrali njih dvije. Carlosa je odnos njih dvije toliko uzbudio da mu se kurac ponovno ukrutio. Približio sam se pa spustio ruku na njegov kurac zgrabio ga u šaku i počeo mu ga drkati, a isto je on uhvatio i mog pa smo sad drkali jedan drugome. Ljubio sam ga po vratu, spuštao se prema njegovim prsima pa mu počeo lizati i sisati bradavice, Carlos me milovao po glavi i vratu onda sam se opet spustio na koljena i ustima primio kurac pa mu ga počeo pušiti. Carlos me primio za kosu i počeo nabijati na svoj kurac, gutao sam mu ga cijelog jebao me tako u usta nekoliko minuta, a onda me pustio da mu ga pušim svojim tempom.

Onda sam opet počeli da drkamo jedan drugome. Cure su imale svoju briju, Ling je ležala raširena na stolu, a Anna je lizala i prstima obrađivala njenu pičku. Carlos i ja smo ustali i pršli stolu svatko sa jedne strane prema glavi od Ling, približili smo kurčeve njenim ustima primila je svakoga u jednu ruku te dok je jednom drkala drugom je pušila, Carlos i ja rukama smo šarali po njenim sisama i pičkici. Ling je počela da uvija kukovima jer ju je Anna dovodila do orgazma. Onda su njih dvije zamijenile mjesta i sada je Anna bila na stolu, Ling joj je lizala pičku, a Anna je naizmjence pušila i drkala Carlosu i meni, cijelo to vrijeme Carlos i ja neprestano smo se žvalili.

Kada je i Anna svršila Ling i ona spustile su se da nam puše kurac Anna meni, a Ling Carlosu. Zatim su se naguzile, podigle jednu nogu na stol oslonjene koljenom te smo Carlos i ja počeli da ih jebemo svako malo se mijenjajući pičke, njih dvije su se žvalile i jedna drugoj gurale prste u šupak te prstima trljale klitoris. Onda smo se Anna i ja spustili na pod Anna me zajahala i počela se žestoko nabijati na kurac oslonjena rukama na moja bedra. Kada se umorila legla je na mene, a ja sam počeo da nabijam odižući se od poda. Onda su nam se pridružili Carlos i Ling Anna je počela pušiti Carlosu, a Ling je Anni lizala sise i prstima je jebala u šupak dok sam se ja i dalje zakucavao u Annu koja je ubrzo počela da se trese od orgazma.

Ostala je na meni i lagano pomicala kukove, htjela je još jedan orgazam samo ovaj put sa još jednim kurcem u svojoj guzi. Ann se bolje namjestila prčeći svoj čmar prema Carlosu, Ling je držala njene guzove raširenima, a Carlos je počeo ulaziti u Annu. Ja sam čekao da ga Carlos stavi cijeloga brzo smo uhvatili ritam i počeli obojica žestoko jebati Annu, Ling me prekoračila i spustila svoju pičku na moja usta i jezik koju sam ja odmah počeo lizati. Nakon nekog vremena Carlos i ja smo se zamijenili, a Anna ne da je još jednom svršila nego su joj se orgazmi redali jedan za drugim. nakon Anne i Ling je željela obojicu. Kako je bila malena i lagana Carlos i ja namjestili smo je između nas dok smo stajali na nogama, Ling se držala za moj vrat nas dvojica držali smo je na rukama nasađujući je ja u pičku, a Carlos u šupak.

Ling je bila lagana kao perce pa smo je mogli okretati u zraku i mijenjati njene rupe i dok smo se mi tako mijenjali, a Ling svršavala u nizovima Anna je prstima jebala naše čmarove. nakon zadnjeg Linginog svršavanje skinuli smo je sa naših kita puštajući je da dođe k sebi. I sada još jedino ja nisam bio jeben, posjeo sam Carlosa prekoračio ga i šupkom sjeo na njegov kurac. Počeo sam žestoko da ga jašem i nabijam se na njegov kurac, a cure su počele naizmjence da mi puše i drkaju. nakon nekoliko minuta Carlos je počeo da puni moj šupak, a ja curama svršavati po licu i ustima. Nakon nekoliko sati naših orgija konačno smo odlučili da se smirimo Anna i ja na jednom krevetu, a Carlos i Ling na drugom krevetu. Drugo jutro poprilično mamurni, ali zadovoljni i zadovoljeni pozdravili smo se i rastali od Carlosa i Ling Lite smo sad sami Anna i ja krenuli u Berlinsku avanturu

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija