Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Priče sa jedrenjaka IV

Dakle, gdje smo ono stali? Ah da, pa u prošloj priči sa jedrenjaka sam izjebao 2 rasne švabice i sad se trenutno pripremam izjebati švabicu u šupčinu po prvi put u životu.. . ležimo na gornjem krevetu u mojoj majušnoj ali najdražoj kabini pretvorenu u ljubavno gnijezdo!
Na donjem krevetu je moja švabica, izjebana i umorna, koja trenutno spava.. ..

Njezina prijateljica mi je dozvolila da je kresnem u dupe i ja sam jednostavno procvjetao od same pomisli na to.. . opet mi se kurac vrlo brzo oporavio od ševe sa dvije švabice i svršavanja po prijateljičinim sisama.. .

Švabica je uzela kremu da malo namaže šupčić, a ja san se grčevito borio da stavim kondom na kurac koji je bio malo mlitav.. . moram priznati da me je ova ševa preuzbudila.. . to je švabica primjetila i prišla mi i zažvalila me da me smiri.. . rukom je počela drkati moj kurac.. .. pričala mi je utiho na uho neke njemačke stvari kao "nicht problem", "relax", još nešto koje nisam ni razumio ali je sexy zvučalo.. . inače normalnu komunikaciju smo imali na engleskom koji smo svi odlično pričali, tako da nije bilo problema, ali me je palilo kad su mi govorile na tom sexy njemačkom jeziku.. .
Kurčina mi se nakon nekog vremena drkanja pretvorio u "bušilicu za jebanje".. .
Švabica je kontrolirala igru i vješto stavila kondom u usta i uvukla kurac jednim potezom u grlo i cijeloga ga progutala.. . vilica joj se proširila kao u zmije kad guta jaje ( to sam vidio na National Geographicu, hehe ).. . polako ga je izvadila iz usta i gle čuda.. kondom je već stavljen na moj kurac.. . još ga je malo popravila rukama i namazala sve tom kremom i kurčina je bila spremna za jeb u guzu.. .
Pridigla je noge i namjestila šupćić u misionarskoj.. . kurcem sam došao ispred ulaza.. . "pokucao" sam jer je to red, ispleskao sam joj šupčinu 3-4 puta.. . gurnio sam kurčinu polako do pola dužine , tako mi je i rekla za početak da je najbolje.. .
Uživali smo.. . zabijao sam ga sve jače ali samo do pola i čekao znak švabice da ga uguram do kraja.. . počela je stenjati sve jače ali još nije dala znak da ga gurnem kako treba.. .
Onda se dogodilo nešto neočekivano.. . izgleda da smo probudili stenjanjem i uzdasima moju švabicu sa donjeg kreveta, koja je prišla svojoj prijateljici i životinjski je zažvalila.. . nešto su potom razmjenile riječi na njemačkom i moja švabica u trenu zgrabi moje guzove i gurne ih tako da sam nabio cijelu kurčinu u šupak njezine prijateljice.. .
Kriknula je a ja sam je uz pomoć moje švabice nastavijo nabijati do kraja! Uf kako je to bilo dobro.. . šupćić joj je bio uzak kao 18-godišnja pičkica.. .
Moja švabica je to sve promatrala i asistirala nam.. . meni bi povremeno stiskala jajca, a njoj mazila i zadovoljavala pičkicu.. .. gladila je i moje guzove.. ..
Prišla mi je i počela me ljubit.. . sise su joj dodirivale moja ledja.. . stiskala je moje guze kao da su od spužve i u jednom trenu opet se dogodilo nešto što sam prvi put osjetio u životu.. . počela dodirivati moj šupčić! Uf kako je to bilo jebeno dobro.. .. guzim švabicu u uski šupak, a druga švabica mi podražava prstima moju guzu i šupak! ! ! ! Prepustijo sam se tim dvima švabicama jer su bile "profesorice" sexa za mene koji je tek počeo ševiti žene.. .. uživali smo.. .
Bilo je vrijeme za promjeniti pozu i švabica je klekla i isprčila guzu.. . zario sam kurčinu do kraja u njezin šupak i nastavijo guziti.. . bilo je predobro! ! !
Moja švabica je opet to promatrala i koliko sam uspio razaznati samozadovoljavala je prstima svoj klitoris, a drugi joj je klizio u šupak.. .
Opet mi se pojavila slika tih guzova koje sam već izjebao u pičku, sad mi se želja stvorila da ih šupčim zajedno.. .
Ščepao sam svoju švabicu za kosu malo grublje, ona je prepoznala moju igru i prepustila mi se.. . gurnijo sam je do švabice koju sam guzio i sad sam opet imao dva isprčena guza da ševim u šupak! Odma san izvadijo kurčinu iz šupčene njemice i gurnio ga do kraja svojoj švabici.. . ona je imala malo širi šupak i kurčina je prodrla bez problema! Nastavijo sam izmjenjivati te dvije šupčene švabice i osjetio sam kako jajca neizdrživo ključaju spermom.. . izvadio sam ga iz šupka moje švabice, skinuo prezervativ i isprskao guzove obje švabice koje su se tresle izbezumljene od orgazama.. . kako su samo one uživale!

Iz mene je bio izvučen zadnji atom snage i bacio sam se izmedju njih dvije koje su me još malo lizale po vratu i milovale mi kosu.. . zagrljen sa njih dvije, utonuo sam u najljepsi san koji sam mogao poželiti!

*lovesex*

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija