Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prihod novega zdravnika

Dolgo nisem bila bolna, zato nisem šla niti k zdravniku, sčasoma pa se je preselila in na njeno mesto je prišel nov zdravnik, ki je prevzel vse svoje paciente, vključno z mano. O vsem tem sem slišala v zgodbah in to me ni zanimalo, dokler nekega dne nisem morala k njej.

Nekega pomladnega dne sem vstal z močno bolečino v trebuhu, vse me je začelo boleti, videl sem, da ni druge poti kot ambulanta družinskega zdravnika. Bilo je malo gneče in čez nekaj časa me je medicinska sestra povabila, naj grem k njej, mi rekla, naj grem do vrat, da me čaka zdravnik.

Ko sem vstopil, se je takoj vprašal, zakaj prej nisem bil bolan. Za mizo je sedela mlada rjavolaska z dvema čudovitima modrima očesoma in rahlo našminkanimi ustnicami. Vpraša me, kaj je, rečem ji, leže in se dotakne mojega trebuha in ugotovi, da imam težave z ledvicami.

Dala mi je zdravila in rekla, da se vidimo čez dva dni. Ta dva dneva sem mislil nanjo, da me boli, ona pa je malo obupala in pozabila. Čez dva dni, takoj zjutraj, sem bil prvi z njo, vstopil sem k njej in ona me je vprašala, kaj je tako hudo, da ste pohiteli, rekel sem ne, ampak da čim prej končam.

Nisem odmaknila pogleda z njenega telesa, saj je komentirala, da se mi zdi, da sem iz nekega razloga še zgodaj. Po pregledu sem šel ven in naj bi se čez dva dni spet vrnil. Tistega dne sem popoldne na kavi, ko je tu moja zdravnica, jo pozdravim in povabim, da se usede, ki jo sprejme.

Začnemo zgodbo in pravi, da je ugotovila, kako sem jo danes opazoval in da sem ves dan ostal v njeni glavi. Skozi zgodbo mi govori, da ni mogoče priti domov, tam vidim svojo priložnost in ji ponudim prevoz, ki ga sprejme. Ko smo prišli do njenega stanovanja, me je povabila, da se mi zahvali za uslugo.

Povzpela sta se do stanovanja, nalila mi je sok in se šla preobleči, le vrnila se je v plašču do kolen, nasmejala se je in me vprašala, zagotovo misliš, kaj je spodaj, malo sem zardela in rekla in me zelo zanima. Pristopila je k meni in me poljubila, jaz pa sem ji vrnil uslugo, nato pa se je začel ogenj.

V trenutku, ko smo bili goli, se je spustila na kolena in mi začela lizati jajca, v hipu pa je pogoltnila celoten kurac. Kako je božansko kadila in ravnala z njim, ko sem rekel, da bom prišel, ga je dala v usta in vse polizala do zadnje kapljice. Nato je leglo razširilo njene noge in sveže obrito muco je nasmejalo, ko sem ga začel lizati, je bilo že mokro od sokov, ki so kapljali z njega.

Lizala sem jo in si z rokami drgnila joške, bili so trda trojka, takšna, kot ji je všeč. Naenkrat se je začela močno krčiti in vzdihovati in v trenutku je končala z obilnim izlivom ljubezenskega napitka. Vstala je in se zvijala in rekla, zdaj me raztrgajte in napolnite do roba, prosto prihajanje v meni.

Najprej ji je z glavo drgnil osramočene ustnice, nato pa so jo začeli nežno črpati globlje in globlje do jajčec. Samo zastokala je in zavzdihnila - uhh aaaa jooj samo še glasneje - zlomili so me, ohh ddaaa. Pospešil sem tempo in jo jebal vse hitreje in hitreje, dokler ni prišla, nato pa sem jo zlomil do konca in zabil globoko v njej.

Vzamem ven in vidim, da se anus razširi in ga takoj rahlo potisnem vanj, zdaj mi pravi, da ga počasi še nikoli nisem imel v rit. Počasi sem ga potiskala noter in ven in tako sem jo postavila vse do njenih jajc, držal je rit, dokler nisem napolnil njene čudovite riti.

Ko sva se tistega dne razšla, je bila že noč, me je končno poljubila in rekla, ne pozabi preveriti. Ko sem prišel do nadzora in vstopil v sobo, je zaklenila vrata in slekla hlače, mi izvlekla kurac in ga začela kaditi, na koncu sem ji moral prihajati na obraz, ker je rekla, da je to dobro za mojo polt.

Preostala terapija, ki jo je rekla, je sledila zvečer, da bi se zamudila, kjer je bila, tisti večer sem šel k njej in prišlo je do ponovitve prejšnjega dne. Počasi sva se vsak dan zbliževala in postala par, zdaj sva zaročena, naš seks pa postaja boljši in bolj igriv.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija