Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

PRIJATELJ MOGA SINA

Bok zovem se Tamara, četrdesetidvije su mi godine, priraodna sam crnka povećih grudi i čvrste oble guze. Jako držim do svoga izgleda njegujući svoje tjelo tako da se na meni i ne primjećuju moje godine. Razvedena sam već nekoliko godina i iz toga braka imam prekrasnog sina. Kao i svaka žena i ja imam svoje potrebe. Više nisam željela imati muškarca u svojem životu osim svoga sina, već su to bile povremene avanture sa kolegom s posla koji se bazirao samo na sexu koji i nije bio nešto, ali je zadovoljavao moju potrebu. Međutim sex koji sam doživjela sa sinovim prijateljem i njegovim pozamašnim alatom od dvadeset i koji centimetar bio je nešto najbolje u mom životu, a traje i danas. Dean je prijatelj moga sina od malih nogu, stalno su bili zajedno, stalno su bili jedan kod drugoga i bili su kao dvojica braće.

Kako su se njih dvojica često družili tako smo se Deanova mama i ja počele družiti i svremenom postale dobre frendice vodeći razne razgovore uz kavu. Kako su naši klinci počeli ulaziti u pubertet počela sam sve češće primjećivati kako me Dean gleda. Svemu tome nisam pridonosila veliku pažnju pripisujući to njegovom ulasku u pubertet. Ali to je postalo sve učestalije. Primjetila sam na njemu da se uvjek uzbudi kada se pojavim u malo kraćoj suknjici ili sa povećim dekolteom, krišom sam promatrala kako svojim rukama skriva svoj dignuti kurac, a zatim odlazi u Wc, tada sam shvatila da Dean drka na mene, moram priznati da me to malo i uzbuđivalo iako sam mu mogla biti mama. Kako je vrijeme prolazilo Dejan je postajao sve razvijeniji i ljepši i sve me je više skidao pogledom što je meni sve više počelo goditi.

Kada je slavio osamnaesti rođendan, ja sam već bila rastavljena i sin i ja bili smo pozvani na njegov rođendan. Kako sam već duže vremena bila bez sexa, a Dean je izrastao u prekrasnog mladog muškarca odlučila sam se malo izazovnije odjenuti čisto da vidim njegovu reakciju. Kada smo stigli dala sam mu poklon i jako ga zagrlila, iste sekunde osjetila sam njegov tvrdi kurac u predjelu mojih prepona i to ne kurac vec kurčinu. Privila sam ga uz svoje tjelo kako bi što bolje osjetila njegovu muškost. Odvojila sam se od njega, a on je brže bolje zbrisao u Wc da se olakša. Od te večeri počela sam sve češće misliti o Deanu i njegovom kurcu zamišljajući nas dvoje kako se jebemo i pritom se zadovoljavala i po nekoliko puta zaredom. Sve je ostalo samo na tome jer sam mislila kako od toga ne može biti ništa, ali sam se prevarila.

Sve je počelo nakon jednog tuluma kojeg je organizirao moj sin točnije proslava njegovog rođendana. Sin je pozvao nekolicinu svojih prijatelja i naravno Deana, dok su se oni u sobi uz glazbu i pivu zabavljali ja sam bila u dnevnoj sobi uz tv. Kako nije bilo ništa zanimljivo uzela sam mobitel i počela gledati porno klipove tematike MILF zamišljajući Deana. Počela sam da se napaljujem i lagano se trljati po svojoj već vlažnoj pički. Počela sam lagano uzdisati dolazeći do orgazma, kada odjednom netko pokuca na vrata, brzo izvadim ruku iz moga međunožja popravljajući haljinu. Na vratima se pojavio Dean. Dobro večer teta Tamara, kako ste, evo dobro sam malo odmaram odgovorim mu primjetivši kako njegove oči s mojih sisa klize preko moga tjela do mojih nogu, u tom trenutku osjetila sam vrelinu u svome tjelu i vlažnost među svojim nogama.

Malo smo pričali i ja dam primjetila njegovu izbočinu na njegovim hlačama, i on je to primjetio te se malo zacrvenio i rekao kako ide nazad i pozdravio me. Kada sam primjetila njegovu izbočinu bila sam još više napaljenia i uzbuđenija, nisam više mogla izdržati te sam otišla u Wc. Sjela sam na školjku zadigla suknju i počela da se mazim, počela sam sve jače da se trljm gurajući prste u svoju pičku, sklopljenih očiju počela sam biti sve glasnija, kada sam malo otvorila oči primjetila sam Deana kako viri kroz malo odškrinuta vtata i stišće kurac preko hlača. Nisam reagirala vec sam nastavila sa svojim igrokazom i dobro svršila. Kad su svi već bili otišli krenula sam da se istuširam, kada sam ušla primjetila sam da je koš sa prljavim vešom malo otvoren, zavirila sam unutra i primjetila da su na vrhu moje nošene tangice, uzela sam ih u ruke, na njima sam primjetila frišku spermu.

Znala sam da se Dean koristio sa njima dok je drkao, približila sam ih svome licu i osjetila miris mlade sperme, isplazila sam jezik i polizala njegovu tečnost bila je tako opojna i slatka. Vratila sam ih u košaru istuširala se i krenula spavati, ali san nikako da mi dođe na oči, svršila sam još nekoliko puta zamišljajući Deana i konačno utonula u san.. ..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija