Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

PRIJATELJ MOGA SINA 2

Ocjena: 4

Nakon sinovog rođendana i noći kada sam se samozadovoljavala misleći na Deana, ništa više nije bilo isto, sve sam više i češće zamišljala Deana i njegov mladi veliki kurac kako razvaljuje moju pičku. Danima sam lomila u sebi da li da učinim to ili ne, ipak bio je to prijatelj moga sina i sin moje prijateljice. Govorila sam sebi kako to nije normalno i moralno, ali nedostatak sexa i učestala maštanja te snovi sexsa sa Deanom nešto su prelomili u meni i odlučila sam da nešto poduzmem. Prilika mi se ukazala kad je moj sin odlučio da posjeti svoga oca za vikend. Uzela sam njegov mobitel i poslala poruku u njegovo ime da dođe u subtu na druženje jer će biti doma sam. Kad se poruka poslala obrisala sam kako sin ne bi primjetio da sam prčkala po njegovom telefonu. Došla je subota, ljepo sam se sredila, obukla naj sexy haljinu koja je bila stisnuta uz moje tjelo. Na sebi nisam imala ni grudnjaka ni gaćica, tako da su se ispod te haljince ljepo ocrtavale moje sise i napete bradavice. Sva sam bila napeta i napaljena i jedva čekala da se pojavi Dean.

Konačno se začulo zvono na vratima, krenula sam prema vratima, kada sam ih otvorila i ugledala Deana koji je ostao zabezeknut pogledom fokusiranim na moje sise. Počeo je da zamuckuje govorći mi kako je došao do Ivana na njegov poziv. Rekla sam mu kako ga trenutno nema, ali da se ubrzo vraća i pozvala ga da uđe i da ga pričeka u njegovoj sobi. Oišao je u sobu. Nakon nekog vremena ušla sam u sobu noseći mu sok te mu rekla kako sam se čula sa Ivanom i da on neće tako skoro doć, ali da slobodno ostane. Ali ovog puta odlučila sam ostati s njim u sobi i kroz razgovor i šalu provoditi svoj plan. Počela sam razgovor o svemu i svčemu, pitajući ga za njegove, kada sam ga upitala ima li kakvu djevojku malo se zacrvenio rkavši kako još nije našo onu pravu. Položila sam ruku na njegovo koljeno i rekla kako je još mlad i da će sigurno pronaći neku djevojku. Malo se brecnuo kada sam spustila ruku, a ja sam bila sve napetija i napaljenija. Nism znala kako da krenem i onda sam mu rekla kako mi je dužan kupiti nove tangice jer se fleka na njima nije dala skinuti. Na te moje riječi osto je šokiran neznajući šta da mi odgovori, svoju ruku sa koljena povukla sam prema gore i lagano ga uhvatila za njegov kurac, vidno iznenađen mojim potezom samo je pitao, a šta sa Ivanom ako dođe, pa poslo mi je poruku da dođem danas. Ja sam ju poslala priznam mu, njega nema do sutra. Dok sam mu sve to govorila lagano sam mu milovala kurac preko hlača koji je bio sve veći i krući. Bio je sve napaljeniji i tiho uzdisao.. .

Ustala sam i pozvala ga u svoju spavaću sobu, prišli smo do kreveta i počeli da se ljubimo, obgrlio me oko struka spuštajući se prema mojoj guzi i počeo je stiskati i mjesiti, njegovi dodiri su mi jako pasali. Počeli smo se skidati, gurnula sam ga na krevet, spustila se među njegove noge i samo usisala njegovu prekrasnu kurčinu počevši mu luđački pušiti i drkati. Dok sam mu ga obtađivala samo je uzdisao i drhtao, zatim me je podigao na sebe i okerenuo me na leđa, ljubio me spuštajući se do mojih sisa pa sve niže so moje pičke. Počeo je da je liže cjelu sisajući sokove sa nje. Teta Tamara imate tako ljepu pičku, vi ste moj san, koliko sam samo puta drkao na vas govorio je. Samo sam se nasmijala i rekla od sad više nema drkanja, a sad me jebi. Podigao se i svoj kurac namjestio na ulaz moje pičke lagano prodirući u nju sve do kraja. Lagano je klizio van pa nazad unutra, zajedno smo počeli da uzdišemo, gledao me u oči i počeo da ubrzava tempo, jednom rukom uhvatio me za struk, a drugu oko moga vrata i počeo sve jače da se nabija u mene.

Počela sam biti sve glasnija i glasnija uživajući u njegovim rukama i njegovom prekrasnom mladom kurcu, nakon nekog vremena sam svršila tresući se od orgazma, lagano sam dolazila sebi dok me on ljubio ne vadeći ga iz moje pičke. Zatim sam ga polegla na leđa i ponovno mu počela pušiti sisajući svoje sokove. Popela sam se na njega opkoračivši ga i namjestila njegov glavić i lagano se spustila, vrtjela sam kukovima nabijena na njegovom kurcu, zatim sam se rukama uhvatila za njegov vrat, podigla se u čučeći položaj i počela da ga jašem žestoko se nabijati na njegovu kurčinu. Nabija la sam se, a on je počeo sve više da stenje, nakon desetak minuta rekao mi je da će svršiti, nisam se obazirala na to i samo sam se nabijala i nabijala glasno uzdišući. Dejan je samo kriknuo i počeo da svršava duboko u moju unutrašnjost, kada sam osjetila njegov prvi mlaz u mojoj utrobi i stjenkama pičke svršila sam i ja te se samo srušila na njegova prsa dok se on praznio u meni. Ostali smo tako zagrljeni ljubeći se sve dok mu se nije spustio i ispao iz moje pičke. Zajedno smo otišli pod tuš i tamo sam mu ga još jednom popušila gutajući njegovu slatku spermu. Kad smo se sredili otpratila sam ga do vrata poljubila ga i rekla da kada kod budemo imali prilike ovo ćemo ponoviti.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina