Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prijateljeva majka

Prijatelj me je pozvao kod sebe u kuću , rekao da ga sačekam u hodniku da će on za sekund doći otišao ja na drugi kat nešto da uzme sebi.
Stajao sam u hodniku i čekao njega vidio sam da su od dnevnog boravka odškrinuta vrata povirio sam i vidio njegovu mamu kako se mazi po pici .
Kurac mi se odmah nadigao i počeo sam ga lagano maziti kroz hlače, pica je bila preslatka i obrijana.

Čuo sam prijatelja kako silazi niz stepenice jaknom sam kurac sakrio da ne vidi da mi se nadigao i već smo morali krenuti.
Taj dan popili smo piće malo razgovarali jer se nismo dugo vidjeli pa smo se dogovorili odmah kada ćemo se slijedeći put naći dogovorili smo u subotu jer tada njemu i meni odgovara.
Kada sam došao doma tri puta sam ga izdrkao na njegovu majku i onda sam počeo svaki dan po tri puta na dan na njegovu mamu drkati.
Nikako nisam mogao izbiti iz glave ono što sam vidio a ni nebi jer bilo baš lijepo što sam vidio slatku picu.
Došla je subota došao sam na njegova vrata pokucao otvorila mi je njegova majka i rekla da je on otišao da če brzo doći da ga sačekam unutra.
Dok je to govorila gledao sam u njezine grudi koje su kipile iz dekoltea i zamišljao da mi ga drka onako onim sisama i da joj svršavam po sisama.

Ušao sam u dnevni sjeo na kauč kurac je bio kao štap nisam mogao sakriti primjetila je to i sve sve više primicala do mene gledajući me uz našu priču onako droljasto.
Pribila se skroz uz mene izbacila mi sise do moga nosa uhvatio sam je rukama za sise, i mazio je i ljubio po onim sisama koje je moja ruka mogla jedva obuhvatit.
Lagano ona je meni preko hlača počela drkati a zatim mi je skinula hlače i bokserice uhvatila za jaja i počela pušiti žestoko uhvatio sam je čvrsto za kosu i nabijao joj ga usta ubrzo sam joj svršavao usta izpljunila je spermu po svojim sisama i razmazala.
Uzela je moj mlitavi kurac i polizala spermu za glavića i počela ga opet obrađivati dok ga je ona meni obrađivala ja sam joj mazio macu i lickao bila je baš vruća i glatka iz nje su se sokovi cijedili.

Onda se ustala i sjela na kurac i počela jahati nisam znao koliko ču moći izdržati rekla je da pije pilule da ne brinem , dok je jahala bila je okrenuta prema meni sise su skakale i ravno meni u lice udarao sam je po guzi a onda svršavanje u pičku bilo je odlično to mi je bilo prvi put sam svršavao u pičku.
Bilo je neopisivo dobar osječaj malo je guzicom pomrdala a onda ga izvadila iz pičke sjela je i raširila pičku gdje se sperma cjedila po crnom kožnom kauču .
Jezikom je spermu pokupila i oblizala kurac moj koji je bio sav ljepljiv od sperme volila je spermu bila je luda za njom .
Rekla je još češ jedanput svršiti ima još sperme u jajima želim da ih isprazniš prije nego što mi sin dođe.
Opet mi ga je počela pušiti i obrađivati ja sam cuclao sisu i drkao joj mokru pičku i ona je svršila smokrila je kauč a zatim kleknula je ispred mene i drkala ga sisama nekoliko puta je udarila mojim kurcem po njezinim sisama da vidi koliko je tvrd a zatim je rekla može doggy.

Naguzila i naslonila na kauč ja sam ga stavio u guzu inače guza joj je bila malo poveća ali dobro počeo sam je tucati guza je bila topla zabio sam ga do jaja žestoko guza se tresla pljesno bi koji put po guzi a zatim je došlo svršavanje čvrsto sam je uhvatio za struk i jako se pribio uz guzu izvadio sam ga onako mlitavog iz guze se cjedila sperma rekla je da se brzo obučemo da će doči sada njezin sin.
Znala je koliko nam je bilo potrebno vrijeme rekla je da ćemo ovo ponovit i da ćemo isprobati sve što ja dosada nisam probao.

Došao je prijatelj mi smo se pravili kao da se ništa nije dogodilo ispričao se što se zadržao rekao sam nemam problema a onako si mislim mogao si se zadržati malo duže te pogledao prema njegovoj majci i nasmijao se .
Prijatelj i ja otišli smo iz njegove kuće ja sav sretan praznih jaja rado ču opet otiči kod njegove majke da mi prazni jaja

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija