Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prijateljeva mama

Hladno je, zima je , s prijateljem šetam i razgledavam Dusseldorf.
Grad u kojem ču početi raditi i živjeti.
Za početak smjestio sam se u jedan hostel, a u tome hostelu od moga prijatelja majka radi kao menadžer toga hostela.
Ušli smo u hostel a njegova me majka srdačno pozdravila sa smješkom, zračila je nekakvom pozitivom kao da je jedva čekala da ja dođem.

Smjestio sam se u svoju sobu , ali imali smo običaj biti u jednoj sobi gdje ona spava tamo jesti i gledati TV i družiti se, soba je bila malo veča.
Opis : Imala je dosta šminke na sebi, nosila je uvijek neke suknje ili bi bila utegnuta u farmerice imala je liniju poput neke cure od šesnest godina a sise ajmo reci trica ma šta da vam kažem poput neke milfare sa porniča.
Sutradan prijatelja je zvao neki njegov kolega ujedno i prijatelj s kojim se on često družio.
Pozvao me da i ja odem s njima na piće ali sam odbio jer ne znam toga lika , kada je prijatelj otišao, njegova majka razgrtala je robu na sušilici za robu bila je leđima okrenuta .

Ja sam uživao gledajuči njezinu guzu još kada bi se sagnula da lavora eh to je bilo nešto najbolje uletio bi joj među guzove samo tako, mazio sam se preko hlača.
Okrenula se i rekla mi možeš li molim te ovu sušilicu za robu prenjeti u drugu vamo prostoriju moram iči na vrata netko mi zvoni , odgovorio sam naravno može.
Na sušilici sam vidio puno tangica svakakve boje i grudnjaka.
Kako sam prenosio jedne tangice su pale sa sušilice , i to sam vidio tek kada sam se vraćao prema sobi gdje se bio i nalazila ta sušilica.
Uzeo sam a zatim čuo sam nju da dolazi sa nekom curom i brzo spremio u džep nekako nagurao , eh da te upoznam ovo je Martina neka cura što je došla u hostel isto iz Hrvatske upoznao sam je a zatim odmah odletio do svoje sobe .
Treba mi malo privatnosti mislio sam se stavio na kurac njezine tangice i počeo drkati svršavao sam po tangicama i svojoj ruci oh koje samo olakšanje .
A onda se čuje kuc kuc po vratima, otvorio sam to je bila ona .
Rekla mi je večera je ajde dođi da jedeš ma nije valjda da spavaš? odgovorih ma nije eto me za dvi minute. Ok ajde požuri odgovorih ona.
Dok smo ručali ona je prva završila sa jelom , a zatim se stalno nešto motala oko štirka u drugoj prostoriji.

Martina ju je pitala što je bilo a ona je odgovorila a mora da mi je ostalo još robe u mašini.
Mislio sam se ma nije valjda da je primjetila da joj nedostaju one tangice od sve robe sa sušilice da to prmijeti a zatim ode do mašine i izvadi ostatak robe uff srce mi je stalo.
Malo sam se zajebao a i to dobro dok smo mi i dalje ručali ona je radila ona ima rezerne ključeve od svake sobe, i ona sprema sobe mjenja posteljinu i jastučnice.
Poslije ručka otišao sam u sobu vidio spremljen krevet a sa strane na komodi su stjale njene gačice.

Sada sigurno zna sve a još gačice su bile natopljene spermom .
Od tada nekako bila je hladna prema meni drugačije se ponašala jednostavno ljuta na mene ali nije ništa mi govorila .
Rekao bi da me izbjegavla koliko je mogla , a onda se dogodilo ovo jedne večeri pošao sam se tuširati ona je čistila baš taj tuš gdje sam se mislio istuširati.
Vrata su bila odškrinuta uvije tako stoje ali unutra sam vidio nju kako čisti rekao sam joj oprosti a ona odgovara evo ja sma več gotova možeš ti ovdje.
Dok je izlazila rekao sam joj vidila si! a ona u čudu šta? kao da nisam bi ja to što sam govorio.

Uđi rekao sam da nas nitko nečuje i zatvori vrata to je i napravila .
Gledali smo se ravno u oči zar te tako pale moje tangice , pališ me cijela .
Približio sam se i počeli smo se ljubakati i trljati pičkom i kurcem .
Skinuli smo se pustili smo vodu i dalje smo se hvatali i ljubakali , imala je malo dlakaviju picu rukom sam je prstačio .

Okrenuo sam je i stavio pičku njezinu usku držao je rukama za guzove, guzovi su bili jako sklizavi ali bi je pljesnuo tu i tamo da se fino crveni.
Počeo sam uzdistai šta je ona upitla me je zar si več gotov, izvadio sam ga i pošpicao je po leđima nasmijla se te reče aj jesam te napalila tako jako .
Idi sada pazi da te neteko ne vidi kada budeš izlazio .
Otišao sam u sobu za druženje ili njezinu sobu i nastavio se družiti a iza mene dolazi ona lijepa ko slika nasmješena i kao da se ništa nije dogodilo i nastavili smo sa druženjem.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija