Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prijateljeva sestra 2

Jutro je svanulo, otišao sam u trgovinu.
Vidio sam da iz trgovine izlazi prijateljeva sestra, iznenadila se kada me je vidjela pitao sam je da li je zaboravila na ono što smo se dogovorili tj seks.
Odgovorila je da nije zaboravila na naš dogovor samo je rekla da trebamo naći mjesto gdje ćemo se poseksati a da nema nikoga.

Zatim se sjetila da će cijela njena obitelj ići kod bake a da će se ona probati izvući tj da neotiđe kod bake ali nije znala koji dan će ići.
To je značilo da smo našli mjesto gdje ćemo se poseksati, rekla mi je da joj ostavim broj mobitela pa da će mi javiti.

Bio sam jako sretan što ću ponovno jebati nju te mi je odmah kroz glavu prošlo kako sam je dva put jebao i kako mi ga je pušila pa se neočekivano zagrcala spermom.
Uvijek je volila na sebi nositi tajice pa i ovaj put vidjevši oslikanu pičku počeo sam je dodirivati rekla je šta radiš vidiš li ljudi samo izlaze ulaze iz trgovine prestao sam ,rekao sam da ne mogu više.

Zatim je rekla da sada kada sam ispred trgovine kupim odmah kondome da kasnije ne zaboravim, ona hoće biti sigurna jer smo se već jebali dva puta i moglo je biti riskantno.
Ona je krenula doma i rekla dogovorili smo se zvat ću te ti idi kupi kondome.Vratio sam se doma i držao mobitel uza se taj dan sam se dosađivao gledao tv ništa posebno oko 22h sam išao spavati i taman kada sam legao stigla mi je poruka od nje rekla je dođi sutra ujutro u 10h i ne zaboravi kondome.
Probudio sam se u 8 h i nestrpljivo čekao da prođu ta dva sata konačno kada je bilo 10 h krenuo sam sa zadovoljstvom došao ispred njenih vrata pokucao rekla je ulazi imamo cijeli dan.

Imao sam strah da će se možda njena obitelj vratiti možda su nešto zaboravili ona je rekla ma neće neboj se i za svaki slučaj zaključala ulazna vrata.
Vidjevši dva njena guza u tajicama kako mrdaju lijevo desno dok je išla zaključavati odmah sam krenuo u akciju, počeo sam ljubiti dva guza i maziti skinuo sam joj tajice, gaćice pomakuno u stranu počeo lizati pičku počela je da stenje jako, govorila je da odemo tamo u dnevni otišli smo tamo sjela je na kauč raširila noge skinuo sam joj gaćice i rekao da neću prestati lizati dok ne svrši. Suludo sam lizao kružio po njezinom klitorisu počela je vrištati znao sam da će svaki čas svršiti bio sam joj žešći a zatim je najjače vrisnula i pošpricala mene po faci a na kauču je bila lokva od nje disala je jako ubrzano.

Zatim je rekla sada sam ja na redu sjeo sam na kauč skino hlače i bokserice počela je stavljati moj kurac usta zatim mi je rekla da joj ovaj put kažem kada ću svršiti da se ne zagrca kao prošli put rekao sam da ću reći.
Prvo je počela lagano mi pušiti a onda je počela brže i žestoko i već mi je došlo da svršim ali rekao sam sebi probat ću izdržati no više nisam mogao opet sam svršio joj usta bila je ljuta na mene što nisam rekao joj ali lako joj je bilo vratit osmijeh na lice ponovno.

Odlučili smo se malo odmoriti te smo otišli u njezinu sobu legli smo na krevet bili smo goli i tako smo zaspali.
Dok sam spavao osjećao sam nešto ugodno probudio sam se naglo i vidio nju kako se smješka i liže mi jaja i kurac govoreći drugačije se nebi probudio.
Rekao sam joj da vidim kako jaše na meni rekla je da nema problema ali zaboravio si nešto rekao sam šta? rekla je pa kondom, otišao sam po kondom u dnevni gdje je i ostao vratio se u sobu dao joj kondom u ruke i rekao jesi sretna sada mi navuci to na kurac, prvo je počela opet lizati kurac jer je bio gotov spasti ali brzo se digao i ona je stavila kondom stavila kurac u pičku i počela jahati.

U početku se namještala na njega a zatim počela jako jahati uhvatio sam je za guzove i počeo pljeskati po njiha bila je još vatrenija dosadila je poza pa sam htio zguza no u tom trenutku zazvonio je telefon to je bila njezina mama pitala je kada se vraćaju sutra rekla je oko podne bio sam sretan što bi značilo da mogu i prespavati kod nje.
Čim je spustila slušalicu naguzila se naslonila na krevet i rekla u smo stali stavio sam ga u toplu i vlažnu pičku zatim počeo najbrže što sam mogao svršio sam žestko i rekla mi eto vidiš zašto kondom služi da ga nisi stavio zatrudnila bi ja sam se nasmijao skinuo kondom i njoj po licu razmazao spermu.
Bilo je kasno rekao sam joj da ću prespavati kod nje rekla je može ali prje podne moraš ići jer će doći njezina obitelj rekao sam Ok.
Obukla se u pidžamu pitao sam je mogu li s njom spavati rekla je može naravno i legli smo i pokrili se rekla je da ćemo se sutra još jednom poseksati pa ću onda morati ići .
Ležala je na boku okrenuta leđima meni ja sam pribio kurac uz njezinu guzicu i čvrsto je zagrlio rekla je da nećemo sada nego ujutro ja sam rekao da mi je hladno pa zato.
Malo smo pričali i tako je ona zaspala ja sam ispod deke lagano joj malo svukao pidžamu prema dole a zatim gaćice pomaknuo na stranu i stavio joj kurac u guzicu ona je u snu stenjala nešto učinilo mi se da će se probudit brzo sam joj navukao pidžamu.

Odlučio sam ga jednostavno istrljati kurac od njenu guzicu i uspio sam nije primjetila a mislio sam valjda ce se do sutra osušit sperma sa njezine pidžame. Probudio sam se kasno oko 11h i pitao joj što me nije ranije probudila kaže da jest ali da se nisam dao probuditijer sam bio u dubokom snu tada sam se sjetio da je ona prije mene davno zaspala a primjetio sam da nije primjetila da sam joj svršio po pidžami.

Rekao sam nemamo vremena moramo još jedanput se pojebati prije nego što ti roditelji dođu rekla pa idemo odmah skinulami je bokserice i opet počela cuclati jaja osjećao sam tako olakšanje u jajima i stavila kurac usta i ovaj put kaže slobodno svrši mi usta ako hoćeš.

Ostao sam u čudu kada je to rekla ovaj put nisam trebao paziti svršio sam joj usta zatim je otvorila usta da vidim spermu a onda progutala i jezikom oblizala usne i rekla eto sada moraš ići, rekao sam dobro ponovit ćemo kad-tad ponovno ona je se nasmješila i rekla jao tebe naravno.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija