Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

PRIJATELJEVA SESTRA MI DALA DAR

Ja i prijatelj Ivan bili smo si jako dobri prijatelji skoro ko brača. Ivan je imo stariju sestru Marinu koja je tada imala 37 god od Ivana je bila starija dvije godine, a od mene devetnaest godina.
Marina nije bila nešto posebno ljepa bila je čak prosječna ženska imala je neke srednje grudi trojkice nešto jačih guzova i bokova.

Radio sam sa Ivanom dosta često pa smo i tako dosta često išli kod Marine na ručak. Nikada ona nije ništa pokazivala nikakve znakove za interes za muški rod možda ako je u svoih 37 imala 3 dečka po mj dana. Ja sam slavio osamnesti pozvao sam Ivana pošto smo radili zajedno. Rođendan je prošo i za par dana mi je zvonio telefon zvala me Marina. Rekla mj je da je čula da mi je bio prije 3 dana i da je jako tužna što ju nisam pozvao, ali da ima za mene jedan dar ali moram doč po njega kod nje u kuču odgovorio sam jo da sam skroz zaboravio na nju i da budem došo sutra dan u 9 sati došao sam ispred njene kuče pozvonio i otvorila mi vrata. Kada sam ušo unutra je sve mirišalo na kolače na stolu je bilo svega što god zamisliš. Sjedni posluži se to je za tebe tako sam sjeo za stoli poslužio se tako smo sjedili i jeli za stolom. Odjednom ustane Marina i kaže ajde dođi zamnom da ti dam poklon ustao sam i pošo ušli smo u njenu sobu. A na krevetu je bio ko neki prežuljK izspod deke ajde digni deku da vidimo što si dobio. Useo sam deku i odignuo ju a ono ispod umjetni cjeli zadnji dio ženske sa povečom guzicom sličnom Marininoj. Sav smapocrvenio i pobljedio jel me bilo malo neugodno ajde isproba tu sad svoj dar da vidišjel je dobra veličina kako je to rekla počeo sam imat problema u gačama kad se moih šesnaest cenitmetara počelo budit. Marina je iz ladice izvadila lubrikant i namazala sve rupice na lutki, a onda se okrenula i u jednom potezu mi skinula gače s trenirkom ajde jebi ju ja sam prže požurio da to probam nije bilo tolko loše tako sam lupo lutku nabijo se u nju rekla je da nesmijem svršit u lutku nego da odem u wc i tatamo svršim i tako sam bio blizu vrhunca i otrčo sam u wc i tamo sam svršio i to obilno dok sam prao ruke čuo sam da je Marina rekla ja idem u duča a ti se slobodno još poigraj čeko sam da čujem kako čes se čut vrata da su se zatvorila jel je to zank da je otišla i požuri sam u sobu a u sobio su me čekale dvije krasne rupice uzeo sam lubrikant i namozo rupice i krenuo sam gorat prvo kurac u pičku od pozadi i tako sam jebo jedno pet minuta bila je rupa nešto uža nego prije i puno toplija i vlažnija odlučio sma da ču sat nabit ga u rupu od šupka.

Namjestio sam kurac na početak šupka i polako ga lagono samo glavič guro onsa sam od jednom se sjurio do jaja svom snagom sam se nabio u rupu čuo sam jaki krik ispod deke otkrio deku a to je Bila Marina se tako naguzila odma sam ga bio izvadio od straha a ona se okrenula i rekla ajde nastavi me jebat jako u mene možeš svršit poslusao sam ju i tako ju jebo dobrih 20 minuta dok joj nisam napunio čmar sa svojom spermom.

Kad sam ga izvadio van okrenula se očistila mi kurac i primila me za ruku odvela u kupaonu i cjelog me opra jezikom prvo a onda vodom, kad je završila rekla je sad si ti na redu primila me za kosu i povukla me da sam moro kleknut i stskala me na svonu pičku vlažnu i svoje butine pune sokova i spreme koji su curili iz nje liži se zaderala i počeo sam lizat sve sam polizo čak ni nije bilo tolko lošeg okusa taman sam polizo sve a ona počela svršavat ope moro sam i to sve polizat na kraju smo se otuširali. odvela me nazat u sobu i pokazala mi svoj ormar, a ormar je bio pun igračka za zadovoljavanje nema čeg nije bilo. Sljedeči put moramo ovo isprobat nadam se da se ne boiš samnom se pigrat. Bio sam zbunjen ali sam odgovorio mozemo probat nasmješila se i rekla ajde pođi sada kuči otpratila me do vrata i na izlasku rekal naš dogovor vrjedi. odgovorio sam da zašto nebi probali nešto novo pozdravio sam ju i otišo kuči. Tako je završio naš prvi seks. Slijedi nastavak.. ..

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija