Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prijateljeva supruga

Žena mog dobrog prijatelja je bila komad. I to kakav...duga smeđa kosa, zelene oči, tijelo kao isklesano sa oblinama na pravim mjestima, a uz to i jako pametna i inteligentna.
Kad god sam ju vidio imao sam osjećaj da će mi se kurac isti tren ukrutiti i odati me. O razgovoru preko telefona da ni ne pričam. Uglavnom, koji put sam morao ga izdrkati kad bi ju vidio ili ćuo, ali to je bilo sve. Nikad nisam bio napravio ništa više. Ustalom njen muž i ja smo bili jako dobri prijatelji još od srednje škole, a i ja sam bio oženjen i moja supruga i Silvija su se znale, tako da nisam ništa ni pokušavao.

Nismo se bili vidjeli i čuli skoro pet mjeseci, kad me je Silvija nazvala na mob. Bio sam se malo iznenadio, ali kad je rekla šta me treba nije bilo problema. Ona i Edi su tražili nekakav teren da bi pokrenula nekakvo malo poljoprivredno imanje, ono održivi rast i slično, a onda sam se sjetio da mi je Edi pričao o tome, pa smo razvezli priču. Uskoro smo sa poljoprivredno tehničkih tema skrenuli na osobne teme, a pošto sam bio kod kuće i još k tome sam, lagano sam ga izvukao iz gaća i počeo ga lagano drkati zamišljajući njene usne oko njega. Glas joj je bio tako ugodan preko telefona da sam se potpuno opustio. Kao što već rekoh, jako je inteligentna, te me njeno pitanje zamalo nije ni iznenadilo...

- Šta ti radiš tamo???
- Maa...ništa, ništa.. -brzo sam promucao i zacrvenio se kao rajčica.
- Hmmm...učinilo mi se da ga drkaš dok razgovaramo, jel? -to nije bilo pitanje već konstatacija činjeničnih stvari.
- Paaa..nee...nisam... Od kuda ti to??? -sad sam ja malo krenuo u obranu.
- Paa...ubrzano disanje, isprekidan govor, a kao da je nešto strugalo i malo šljapkalo... I? Jesam li u pravu? -upitala je tako jebozovnim glasom da sam mislio da ću odmah svršiti, a što nije bilo daleko od ostvarenja.
- Khmmm..jel... -zamuckivao sam- aa...mislim...šta ako si u pravu?
- Hahahahahahahahahha -njen smijeh je odjekivao kroz slušalicu
- Vidim da ti je to smiješno... -rekoh pokunjeno.
- Oprosti, ali nisam se mogla suzdržat.. -i dalje se osjećao smijeh u glasu- ali to je tako slatko i....sexy. -sad se osjetila mala promuklost u glasu.
- Misliš? -upitao sam pomalo nesigurno.
- Daaaa...prvi put imam telefonski sex...ili tako nešto. -rekla je i nastavila pitanjem- A koliki ti je? Ako nije tajna...
- Hmmm...ima ga dosta -rekoh sa ponosom- mogu ti poslat sliku ako želiš?
- Stvarno???? Hajde...

I napravih ja snimak svog kurca u punoj veličini, te joj ga pošaljem. Nije bilo nikakvog odgovora skoro pola sata, a onda je stigla poruka. Slika njene pice i tekst 'Da li možeš doći do mene za pola sata?'
Bio sam malo šokiran, ali sam pogledao još jednom sliku njene pice i poslao odgovor 'Da'.
Na brzinu sam se spremio, tj otuširao i namirisao kao ružica, obukao čisti donji veš i sjeo u auto, te krenuo kod nje.
Kad sam stigao, nisam stigao ni pozvoniti a ona je otvorila vrata.

- Uđi, brzo... -rekla je i povukla me u stan- odi u dnevni.

Dok sam se smjestio ona je zaključala vrata i došla u dnevni. Imala je kratku haljinicu na sebi i koliko sam vidio samostojeće najlonke. U glavi sam imao sliku njene pice i zamišljao ju između tih divnih nogu. Sjela je uz mene i nalonila se sa svojim grudima na moju ruku, te potražila svojim usnama moje. Počeli smo se ljubiti dok su nam ruke istraživale tijela. Moja jedna je bila na njenim leđima i milovala ih, a druga je milovala čvrste grudi koje nije sputavao nikakav grudnjak, tako da su se njene bradavice uskoro ocrtavale kroz tanku haljinu i postajale sve tvrđe, tako da sam ih počeo stiskati prstima preko haljine na što je ona par puta uzdahnula i počela ubrzano disati.
Njena ruka se je spustila do mojih hlača i počela mi milovati kurac preko njih, a onda me je prestala ljubiti i sa obje ruke oslobodila me hlača i gaća, te je moj kurac ugledao svjetlo dana. Primila ga je sa obje ruke i počela ga lagano drkati, a onda se sagnula i uzela ga u usta te ga počela usisavati i lizati. Nabijala se glavom i ustima na njega, a on je bujao sve više i više.
S obzirom da sam bio napaljen od prije nije mi dugo trebalo da svršim, te sam joj počeo zalijevati usta, a ona se odmaknula tako da je dio sperme završio i na njenom licu. Ona je samo prstima pokupila spermu sa lica i polizala ju, a zatim polizala i ostatke sa mog kurca koji je još uvijek bio uspravan.

Ustala je i zadigla haljinu preko fantastičnih bokova, te mi se ukazala njena svježe obrijana pica koja je mirisala na kremu i njene sokove. Primio sam ju za bokove i primakao ju k sebi. Počeo sam joj lizati i ljubiti picu, dok je ona pritiskala moju glavu uz nju. Već u sljedećem ju je odmaknula, opkoračila me je i spustila se sa picom do mog kurca, te ga narihtala na ulaz u njenu vruću i mokru rupicu. Lagano se spuštala i dizala sa njega dok se nije do kraja spustila uz duboki uzdah...

- Velik ti je...velik...Edijev je manji i...mmmmmm...uži...ahhhhh -tiho je govorila dok je vrtila bokovima na mom kurcu.

Ubrzo je počela ubrzavati ritam i odizati se na kurcu, a da joj pomognem povukao sam joj haljinu preko glave, tako da su dvije kurupne i čvrste sise bile dostupne mom jeziku i usnama, a guzu sam joj primio rukama i pomogao joj da se nabija na moj kurac.
Nije dugo prošlo da se počela tresti i uz grčenje je obilno svršila, te mi svojim sokovima zalila jaja i butine. Ubrzo je došla k sebi, te sam ju podigao sa sebe i polegao na trosjed. Dignuo sam se i skinuo majicu sa sebe, te sam kleknuo i zabio svoj jezik u njenu picu i počeo joj lizati usmine i klitoris, a prst sam joj stavio u šupčić i počeo ga uguravati sve dublje i dublje, te sam vidio da uživa u tome. Njeno uživanje me dodatno napalilo te sam usne i jezik odlučio zamjeniti kurcem. Stavio sam ga na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo, a ona je rekla:

- Jače...samo ga jako guraj...

Nisam ju htio iznevjeriti, pa sam ga počeo nabijati do kraja i sve brže i brže. Ona me obujmila nogama i pomagala mi nabijati ga u njenu pohotnu rupicu. Kad sam osjetio da ću svršiti htio sam ga izvaditi, ali mi ona nije dopustila. Stisla me je nogama i rekla:

- Ne vadi ga...ne vadi....mmmmmmmm...daj mi ga, daj....želim ju osjetiti....

Pošto više nisam mogao držati, zabio sam ga još par puta do kraja i obilno joj zalio zalio unutrašnjost pice. Ona je samo tiho ciknula od ugode i zabila mi nokte u leđa, te sam shvatio da je i ona svršila isto kad i ja. Ostali smo tako nekoliko trenutaka, a onda pomalo umorno sjeli jedno kraj drugoga na trosjedu. Ja sam ju zagrlio, a ona se naslonila na mene i milovala mi moj sad opušteni kurac.

- Ovo je bilo...paaa...nevjerojatno -rekao sam sa smješkom.
- Da -rekla je mazno- da sam znala da ti je takav i da se pališ tako na mene već bi mi to odavno riješili.
- A da? A kako? -upitao sam kroz smijeh.
- Paaa...na onim silnim roštiljanjima i druženjima bi roštiljali nešto drugo, a ja volim velike kobasice -rekla je i počela mi ga drkati sve jače.
- Hmmm...primjetio sam da ga voliš dobiti u guzu...
- Da...ali Edijev je puno uži, a ne znam da li bi ovaj tvoj stao unutra...ali..možemo probati -rekavši to sagnula se i počela ga pušiti da bi uskoro ponovo bio spreman.

Ustala je i otišla do sobe, te se ubrzo vratila sa tubom lubrikanta i namazala mi kurac, te mi okrenula stražnjicu i nagnula se kako bi ja njoj namazao šupčić. Dok sam ju mazao uspio sam ugurati dva prsta i malo ga proširiti. Digao sam se, a ona je legla na trosjed postavivši dva jastuka ispod kukova kako bi joj guza bila u zraku i rukama je raširila guzove, a ja sam ga namjestio na ulaz u guzu i počeo ga polako uguravati. Ona je cvilila i dahtala i još više raširila guzove. Uspio sam ga ugurati do pola, te sam istisnuo jo lubrikanta na kurac i u guzu, te je nakon još dva moja uboda kliznuo skoro do kraja, a ona je zabila glavu u trosjed i čuo sam prigušeni vrisak, ali sad nisam više stajao te sam ju počeo jebati sve jače i jače. Uskoro je i ona prestala cviliti te je počela samo dahtati, a na svojim jajima sam osjetio sokove iz njene pice, te sam znao da uživa. Kako je bilo usko u njenoj guzi uskoro mi je došlo da svršim, te sam joj napunio guzu spermom i ostao tako ležati na njoj dok mi se kurac nije spustio i sam ispao iz njene guze, a nakon njega je izašla i sperma i cijedila joj se niz nogu.

Ustali smo i zajednički otišli pod tuš kako bi se malo osvježili. ispričavala mi se za tragove noktiju na leđima, ali sam rekao da nema veze, jer je vrijedilo. Ponovo smo se poljubili, te sam se ja obukao, a ona je onako gola ostala pospremiti trosjed. Kad se nagnula nisam mogao odoljeti da ju ne pomazim po guzi. Samo se nasmijala i rekla:

- Drugi put...ali bi voljela to negdje u prirodi, šta kažeš?
- Naravno...dogovorit ćemo se -rekoh uz osmijeh, te sam otišao.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija