Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

PRIJATELJI

Svatko od nas ima onu neku osobu uz koju se može potpuno opustiti bez da pita išta ili ponekad nije potreban ni razgovor da se razumijete. Tako sam i ja našao Saru. Bili smo vršnjaci, a nakon 4 godine provedene na faksu zajedno postali smo nerazdvojni frendovi. Iako je sada imala nekog dečka, nije se libila nazvati me u pola tru ujutro da bi me nešto pitala ili bi joj trebao samo netko za razgovor, koji bi ponekad završio pred svitanje.

Bili smo si jako dobri i nije bilo tajni pred nama, a od nedavno nikakvih. Naime, do toga je došlo sasvim slučajno. Došla je kod mene, a kako sam se spremao an rekla je da ja samo obavim šta mislim, a da će se ona sama poslužiti. Slegnuo sam ramenima i pričao sa njom dok sam se spremao pod tuš, a ona nam radila piće. Sa onim šta sam mislio obući otišao sam u kupaonicu.

Nisam zaključao jer nisam ni smatrao da je potrebno, pa sam se uredno skinuo i otišao u tuš kabinu. Imao sam jednu od onih modernih, sa prozirnim staklom na jednoj strani, široku za barem pet odraslih osoba, sa keramikom na podu umjesto klasične kade. Upravo sam se sapunao kad je sara uletila ispričavajući se na wc. Nisam ništa rekao, već sam nastavio sa sapunjanjem, osjećajući se malo kurčevito i nekako sam podsvjesno htio vidjeti njenu reakciju na to da me vidi gologa. Polako sam si sapunao oko jaja i onih dvadeset i jedan centimetar kurca, te sam ispod oka vidio da me netremice promatra iako je po svemu već završila sa pišanjem. Onda se kao trgla, obrisala si pičku papirom, pustila vodu, a ja se baš ispirao dok me promatrala u ogledalu iznad umivaonika, da bi polako obrisala ruke i izašla bez riječi van.

Nacerio sam se sam sebi i morao sam si priznati da sam jebeno uživao u svemu tome, mada nikad nisam razmišljao o tome da Saru odvedem u krevet. Iako bi mi svi rekli da sam blesav i idiot kad tako razmišljam, jer, ruku na srce, Sara je bila tako jebozovna. Sise petica, okrugla guza, mali trbuščić i jače noge, a usta su mamila kurac u njih. Duga kosa boje meda je većinom bila vezana u konjski rep, ali kad bi ju raspustila davala bi joj onaj jedan avodljivi izgled.

Takvih misli od kojih mi se kurac lagano digao izašao sam ispod tuša, te se obrisao, namirisao i odjenuo, pa napokon izašao iz kupaonice. Sara je bila zavaljena u dnevnom gledajući nešto na TV-u, a kad me ugledala samo se široko nasmiješila, pa sam sjeo kraj nje i polako smo ispijali ono piće, mada mi se činilo da je to njoj drugo ili čak treće.

Pričali smo malo o tome kako ima loše sreće sa dečkima i kako je skužila da ju ovaj sadašnji vara sa svojom bivšom, pa nije znala kaj da napravi. Mrtav hladan sam joj rekao da ga napuca i potraži nešto bolje jer i zavrijedila je bolje.

- Hmmm.. mislim da si u pravu.. -nekako je odsutno rekla dok je praznila čašu sa rakijom, a iako sam znao da može podnijeti puno rekao sam joj da malo uspori, na što je odmahnula rukom i samo upitala- Kad si doma?
- Oko 21 sat. Zašto?
- Ništa, vidimo se.. . -rekla je i poljubila me u obraz naknadno obrisavši prstima ruž za usne sa mog lica, pa je otišla.

Ostatak dana proveo sam na nekim sastancima i na nekom after partyu koji je organizirala firma di radim, a kad sam stigao oko pola deset doma, pred vratima je sjedila Sara. Pogledao sam ju i otključao bez riječi, a ona se ustala i prošla kraj mene očešavši me onim sisama po prsima.

Zatvorio sam vrata za nama i skinuo cipele sa nogu osjetivši olakšanje, pa sam otišao za Sarom u dnevni. Zavalila se na trosjed skinuvši cipele i kad sam sjeo samo mi je prebacila svoje gole noge ispod suknje na moje, te se potpuno opustila. One velike sise samo su se malo opustile, jer ih je grudnjak još pridržavao. Bila mi je sva nekako jebozovna, a i kosa je bila raspuštena, pa je dojam bio potpun.

- Otkantala sam ga.. -tiho je promrmljala, a ja sam samo kimnuo glavom, a kako nisam ništa rekao nastavila je- Mislim da sam ja budala..
- Zbog čega? -napokon sam progovorio.
- Zbog toga jer gledam okolo kad mogu dobiti ono što mi treba bez traženja. -tiho je rekla, a na moj upitni pogled, smo je makla noge koje sam dotle milovao i opkoračila me, te mi se sjela u krilo i zagrlila me, te tiho rekla- Želim da me pojebeš, ali ono dobro, da ne mogu hodati..


- Sara.. -tiho sam rekao, a ona mi je spustila svoje usne na moje i osjetio sam uskoro njen jezik kako se probija između mojih usana, pa sam joj uzvratio, a moj macan se počeo buditi.

Ljubili smo se dosta dugo, a kad se odmakla od mene, vidio sam da su joj se bradavice na sisama napele i ja sam krenuo rukama ispod njene suknje, te uz glatku kožu njenih butina do guze i polako sam ju milovao preko gaćica. Ona je za to vrijeme skidala svoju majicu i rješavala se grunjaka. Uskoro su njene bujne sise bile slobodne i bio sam iznenađen njihovom veličinom u živo. Polako sam ih primio i počeo lagano mijesiti, a onda jednu po jednu počeo stavljati sebi u usta. Sisao sam joj i grickao bradavice dok je Sara uzdisala, a onda je njena ruka krenula između nas do mojeg krila i uhvatila moj kurac preko hlača i počela ga stiskati.

Podigao sam ju sa sebe i poveo ju za sobom u spavaću sobu. Polako smo poskidali sve sa sebe i potpuno goli se spustili na krevet. Ljubio sam joj stvarno velike sise i polako se spuštao jezikom preko njenog trbuha, pa malo liznuo pupak, a onda još niže. Kad sam došao do obrijane pičke i liznuo klitoris samo je zajecala, a ja se potpuno prebacio između njenih nogu i primio ju za butine, te joj doslovno počeo jesti pičku. Stenjala je, jecala i uzdisala, a iz pičke je curilo sve jače. Zatim sam se nadnio nad nju i gurnuo joj dva prsta u pičku i počeo ju žestoko trljati. Počela je stenjati i vikati, te mi zabila nokte u ruku da bi u sljedećem trenutku doživjela orgazam i to kakav. Cijela se tresla od orgazma i iz pičke joj je obilno curilo

Pričekao sam nekoliko trenutaka da se malo smiri, dao joj poljubac, a onda joj polako ugurao svoj prenapeti kurac u pičku.

Raširila je samo noge dok sam se ja oslonio na krevet uz njeno tijelo i počeo joj ga zabijati sve dublje i dublje u pičku. Stenjala je i jecala kako joj se kurac zabijao sve dublje u pičku. Bio sam stvarno na rubu i jednostavno sam se nastavio zabijati u nju, te nakon manje od pet minuta potpuno se ispraznio u nju. Usprkostome da je mogla ostati u drugom stanju, nije ništa rekla, već me samo privukla na sebe i sad smo se ljubili na krevetu.

Mirno smo ležali više od pola sata uživajući u dodirima naših tijela, te njenoj ruci koja je kružila od mojih prsa do kurca i natrag, kao i moja koja je išla od njenog ramena preko leđa do guze. Zatim se podigla na lakat, pogledala me i poljubila, a onda usnama krenula preko mojih prsa, trbuha do kurca koji je uskoro nestao između njih.

Ne trebam govoriti da sam uživao u njenom pušenju iako nisam ni vidio svoj kurac od njene duge kose, ali sam osjećao njen jezik i njene zube na njemu. Prsti su milovali jaja, a povremeno bi njeni nokti provjerili čvrstoću istih zabivši se u njih. Nakon nekih desetak minuta mi je pustila kurac pogledavši me bez riječi i lijepo se vidjelo kako je tvrd i spreman, pa se popela na mene i polako spustila niz njega. Ispočetka se samo vrtila na njemu, a onda se počela nabijati, pa su joj sise samo skakale, a ja se trudio uhvatiti ih. Sad kad je bila na meni, sama je kontrolirala sve i polako me dovodila do ludila, ali mi nije dala da svršim, sve do trenutka kad je ona osjetila da njoj dolazi, a onda je ubrzala nabijanje i uskoro smo oboje doživjeli orgazam kakav već dugo nisam sa nikim, a i ona je samo polegla po meni teško dišući, dok se moja sperma cijedila po njenoj pički, a njeni sokovi po mojim jajima.

Bili smo umorni, iscrpljeni fizički i emocionalno, a nakon par minuta smo oboje i zaspali zagrljeni, znojni i sljepljeni od naših sokova.

Ujutro sam nam skuhao kavu, pa smo se oboje otuširali, a ona je naglasila da ovo ne znači da smo sada cura i dečko, već da smo na raspolaganju jedno drugome kad nam zatreba seks. Samo sam se nijemo složio sa time, jer ni sam nisam bio baš za neku vezu. Od tada to traje već godinu dana i skoro svakih desetak dana se nađemo i dobro izjebemo, ali pazimo da joj nisu plodni dani, pošto samnom ne želi da koristi kondom ili neku drugu vrstu kontracepcije, jer misli da nije onda iskrena prema meni, a ni ja prema njoj. Sada već oboje imamo nekoga, ali i dalje smo spremni jedno drugome izaći u susret za dobar seks i smirivanje napetosti. Ja znam šta ona želi, a i ona što ja želim i nema puno priče, osim nakon seksa.

I uživamo u tome.

Ocjena priče

4.2
Broj ocjena: 5
Broj čitanja: 11280

Autor priče

Lejla
Lejla
Ja sam: Žensko
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 165 cm
Težina: 64 kg
Izgled: Vježbam svakodnevno!
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Djevica
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija