Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prijatelji ili ne

Živim u skladnom ali otvorenom braku. Supruga i ja smo zaposleni i imamo dobra primanja.

Ja imam četrdeset, A ona četrdesetdve godine. Iako je rodila dvoje djece još uvijek izgleda veoma izazovno. Srednje je visine, manjih grudi, uskog struka, dugonoga i veoma ljepe i zategnute guze. Oblači se elegantno. Svojom pojavom pleni gdje god se pojavi. I da, nije plavuša, već brineta koje zna izvući plave pramenove. Nosi naočale, što dodatno doprinosi njenom seksepila. Plavih je očiju.
Način odjevanja prilagođen je njenoj figuri. Kad smo u društvu naših prijatelja uvijek su to ili haljine ili suknje iznad kolena, ali ne previše kratke. Kad je u suknji, nosi košulje ispod kojih se brushalter ili korset.
To obično privlači dodatnu pažnju muškog dijela društva, mada se može primjetiti i zavist ženskog dijela društva.

Prošle subote smo posjetili prijatelje povodom njihove godišnjice braka. Pošto smo stigli prvi izabrali smo da sjednemo na kožnu garnituru.

Domaćin i njegova supruga su naših godina. Kad smo seli, moja draga je prekrstila noge. Tim potezom njena teget plava suknja se malo podigla. Prelijepe noge su odmah izazvale pogled domaćina na donji dio tijela moje supruge. To sam primjetio ali me sama pomisao o jebozovnosti moje supruge napalila.

Domaćinova supruga ima velike grudi i toga je svjesna. Njen stil oblačenja je da se uvijek ističe bujno poprsje. Domaćina bije glas da voli šarati sa strane.

Došla su još dva bračna para. Bračni par koji je sjeo do nas važi za uzoran i o njima nema loših priča. Međutim, i taj muškarac je blenuo u noge moje žene.

Tokom večeri je bilo svakakvih neobavezni priča. Moja draga i ja imamo iskustva i u avanturama i još nečemu. Bilo je tu i komplimenata na račun izgleda moje supruge. Mojim dvosmislenim komentarima se, po mojoj procjeni, najviše smijala domaćica. Pred kraj večeri smo se dogovorili da ćemo moja supruga i ja pomoći domaćinima u sređivanju stana. Ostali smo nas četvero.

Domaćin, vjerovatno ohrabren ne samo pićem, već i svojom reputaciju, počeo se nabacivanje mojoj jebozovnoj ženi. Ona, dovoljno iskusna, izazivala ga je. Pošto sam znao dokle će moja draga ići, ja sam ustao i otišao da pomognem domaćici i pranju suđa. Rekao sam domaćinu da se pripazi moje dr. Domaćica je to prokomentirala, ti njemu daješ upozorenje, A ne znaš šta te čeka.

Prije te večeri sam ja primjetioda domaćica malo trza na mene, jer je uvijek na druženjima nastojala biti blizu mene.
Otišli smo u kuhinju i dogovorili podjelu aktivnosti. Domaćica je bila u nekoj haljini sa bujnim dekolteom kojim su njene grudi bile na izvol'te.
Ja sam donosio suđe i u sobi sam video da domaćin sjedi do moje drage i dira je A ona se kao brani. Vratio sam se u kuhinju a moj kurac je već bio podignut. Domaćica me je zamolila da dohvatim deterdžent za suđe. On se nalazio iznad sudopere. Rekla je da su njoj mokre ruke. Rekao sam da ću se morati naslonite na nju da bih dohvatio deterdžent. Nasloni se ako smiješ, odgovorila je. Kad sam se naslonio, trgnuo se i rekla: da nije to zbog mene i za mene. Ja sam joj rekao, ako želi da može biti njeno. Obrisala je ruke i okrenula se. Spustila je ruku na moje hlače i otvorila šlic. Moj macan je iskočio. Počela je da ga drka, A ja sam joj mazio grudi. Rekla je: a oni? Provjerili smo u sobu, A tamo je domaćin već zavukao ruku ispod suknje moju drage.

Njih mi ne interesujemo. Vratili smo se u kuhinju. Domaćica se savila preko stola. Zamisao sam joj haljinu i stavio joj moj nabrekli ponos. Promeškoljila se i počela mijesiti guzom. Njena mačkica se tako vješto uvijala da sam za deset minuta svršio. Vratili smo se do sobe. Tu je domaćin oralno obrađivao moju dragu. Ona je vrištala od zadovoljstva. Domaćica je pitala svog muža šta to radi prilazeći mu. Vješto je legla i počela da mu puši. I ja sam se pridružio.

Približio sam macana ustima svoje drage jebozovne žene. Ona, pravi ekspert za felacio, sisala ga je, lizala i stavljala cijelog u usta. Kad ju je domaćin obradio jezikom i doveo do svršavanja, svaki od nas je uzeo svoju ženu i jebao je kako one žena. Domaćin je odveo svoju u kuhinju i jebao je na stolu, kao ja malo pijre toga, dok je moja draga sela na mene i nabijala se svom žestinom sve dok nismo svršili.

Dogovorili smo se za nastavak idući vikend.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija