Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prijatelji s povlasticom

Sve je počelo davno davno dok sam još dijete bio. Moja sada prijateljica već dugo godina je mene čuvala dok sam bio djete. Starija je od mene 17 godina. Nikad se nije udavala ni imala ozbiljnijih veza. Bila je samo za provod. Kako sam odrastao postali smo pa možda i najbolji prijatelji. Svaki dan smo se družili. Kako sam odrastao počeo sam ju gledat drugačije. Bila je stvarno bomba. Kraće plave kiše, solidinih grudi i sto me najviše palilo malo krupnija guza i bedra. Radila je kao medicinska sestra. Puno puta sam zamišljao kako ju jebem u toj uniformi.

Moj san se počeo ostvarivat sasvim slučajno. Ja sam imao 22 a ona tada 39 godina. Zapili smo se kod mene na vikendici sa društvom i dotakli se škaljivijih tema. Vidno pripiti kako je noć prolazila ostali smo sami. Pomogla mi je pospremit drlog sa stola i tako. Sjeli smo popit jes nešto i nastavili sa razgovorom. Nisam mogao a da joj ne kažem kako mi je već jako dugo želja da ju "opalim" a ona se samo nasmijala i rekla kako nisam normalan. Da me pamti kao djete koje je čuvala kupala presvlačila i da nema šanse da se to dogodi. Ali da ju zanima zašto to odjednom. Reko sam joj kako već duže vrijeme promatram nju i kako bi te kresnio a opet smo super prijatelji pa da se to ne prekine. Samo me udarila po ramenu i rekla da se ne sekiram da ćemo nešto riješit te me uhvatila na nogu malo bliže kurcu i otišla kući. Otišao smo i ja kao da ništa nije bilo. Idući dan me pozvala na kavu kod nje navečer i film pa da mi ima nešto za reć.

Došao sam kod nje u 9 sati navečer, ona me dočekala na vratima i ošli smo u sobu dok smo gledali film vratili smo se na temu od sinoć. Rekla mi je kako je malo razmišljala i da sam joj ubiti dosta privlačan ali da si to nije htjela priznat ranije do one situacije sinoć. Ali da se boji što će bit kad se sazna i ako se sazna jer je jako dobra sa mojima već godinama. Rekao sam kako neće niko znat ta našu malu avanturicu i da se ne sekira. Nasmješila se i uhvatila me za koljeno pa polako na višlje. U sekundi mi se digo. Nisam mogo vjerovat. Otišla je do toaleta a ja sam sav crven osto na kauču. Za par minuta je došla u bijeloj minici i košilji. Te mi rekla da legnem jer sljedi noćna vizita.

Lego sam na leđaa ona na mene i počela me strasno ljubit. Uhvatio sam ju za guzicu bila je božanstvena. Ona se trljala picom od moj već jako ukrućen kurac. Ustal se i povukla me gore. Skinila mi majcu i hlaćete gurnila nazad. Skinula je zatim i bokse te je moj kurac bio pred njezinim očima u punoj veličini. Zinula je jer sam imao dosta velik alat. Te mi rekla kako nije mogla ni sanjat dok me kupala kao djete da ću toliki kurac imat. Te ga strpala u usta i počela vrtit jezikom po vrhu. Ubrzo joj je cijeli bio u ustima pušila je fenomenalno. Nisam se mogao suzdržat i napunio sam joj usta spermom. Malo se zagrcnila ali pogutala je i isisala zadnju kap iz mene. Te se nasmijala i rekla kako dugo nije osjetila spremu u svojim ustima. Usto sam se i rastrgao košulju s nje. Nije imala grudnjak te su njezine sise bile pred mojim očima. Počeo sam ju ljubitpo vratu pa polako do sisa. Grickao sm joj bradavice stiskao ih a ona je samo uzdahivala. Spustio sam jednu tuku do njezine pice i trljao ju preko gaćica. Več je sva mokra bila. Polegao sam ju i polako preko stomaka spustio se do pice. Skinio joj minicu i tange. Imala je jako vlažnu i topli pičku sa frizuricom. Prešao sam jezikom preko guze i pice te joj počeo cuclat klitoris. Stenjala je kao luda lizao sam ju žestoko gurao jezik što sam dublje mogao a ona me samo rukama pritiskala kao svojoj pički. Počeo sam ju i za sise stiskat i grickat po klitu. Svršila je po meni jako. Ali nisam stao sok još jednom ne svrši. Bio je odličan sjećaj. Ubrzo je i drugi put svršila. Tresle su joj se bedra od orgazma. Podigao sam ju na stol i zadigo joj noge gore. Kad sam krenio prema njoj polako me odgurnila i rekla da polako i nježno ulazim jer dugo nije imala odnose a da ima dosta usku picu. Pa da ju nebi razvalio i da nebi boljelo previše. Polako sam ga gurnio a ona je već jecala kao da joj je prvi put. S vremenom sam ubrzavo tempo i podigao joj noge gore i ljubio po stopalima. Te samostojeće čarape su me palile više nego išta. Stenjala je i uzdisala a ja sam počeo sve brže i brže. Opet je svršila uz vrisak i grčenje. Gurnila me na pod i zajašila. Nabijalavse na mene svom snagom dok sam joj stiskao i ljubio grudi par puta je ustala s njega da izađe van i nabila se do jaja našto sam joj reko daću brzo svešit nastvavi li tako. I nastavila je sve brže i brže. Kad sam osjetio da ču svršit pokušaosam ju podić ali se nabila do jaja i rekla.-svrši u mene slobodno. Ako si mi usta napunio možeš i picu. Napunio sam ju pošteno a ona je samo vrtila bokovima na mene i uživala. Te legla na mene i malo smo se ljubili.

Kad se ustala krenio sam se oblačit sa osmjehom na licu. Brzo mi je uzela bokse i bacila te uhvatila za kurac i pljesnila po guzi. Rekla je-disi krenio momak? Ako si htio seks samnom onda ga odradi do kraja. Ti zaboravljaš da ja imam još jednu rupu za napunit. Ostao samu šoku pošto nikad nisam jebo u guzu. Uvatila mw za kurac i počela ga drkat i lizat od jaja do vrha. Ubrzo sam bio spreman za akciju. Jer je to za mene bio izazov. Nagnula se preko naslona od kauča i raširila noge. Zabio sam joj jezik u picu i jebo ju jezikom dok sam joj guro prst u guzu. Malo se trzala ali godilo joj je. Kad sam usto i naredio kurac na ulaz u njenu guzu. Uhvatila me za oge i rekla da samo glavic gurnem za pocetak pa onda sto lakse ostatak da ju ne razvalim jer nikad kurac od 25 centimetara nije bio u njenoj guzi. Polako sam uazio već nakon pola je rekla kako ju jako boli jer nije dugo te da malo zastanem dok se ne prilagodi. Nakon skoro 15 minuta je napokon ušo do kraja. Nago sam ga izvadio i vratio naza sa čvrstim stiskom za bokove. Vrištala jee od bolova. Suze su joj isle na oči. Ali rekla je da ne pomisljam prestat jer je odlično. Počeo sam ju nabija sve jače i jače i stiskat za sise. A jednom rukom joj jebao pičku. Svršila je 3 puta a i ja sam bio blizu. Još sam požurio i reko kakoću svršit. I ona se počela nabijat svojom guzom na mene. Napunio sam joj guzu i to jako puno jer me to palilo jako. Ostavio sam ga unutra dok se nije opustio i izvuko ga van. Cijedilo se i iz pice i iz guze moji i neni sokovi.

Vidno umorni otisli smo pod tuš i mlo se ljubili i mazili tamo. Nisam mogo vjerovat da mi se želja ispunila. Kad smo se obukli rekla je kako bi htjela da ostanem kod nje prespavat. Pristao sam sa smješkom. Nastavili smo gledt film i rekl je kako ovo treba ponovit jer nije tako obar seka imala jako dugo. Sto je meni inponiralo. Ubrzo smo zagljeni zaspali od umora.

Ja sam se oženio prije godinu dana ali naša tajna prijateljska veza traje već skoro 4 godine. Od one noći samo ja imam pristup njezinoj guzi koja svakim danom diže moj kurac kad ju pogledam.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija