Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prijatelji sa povlasticom

Martina i ja smo frendovi od kada znamo za sebe, a odrasli smo skupa. Od vrtića, preko osnovne škole do srednje, a sad smo svako na svom fakultetu. Martina je na medicini, a ja sam na FER-u, pa se nismo baš viđali, jer smo imali jako puno obaveza.

Tako nam je bilo do ljeta i kraja prve godine, tj do jesenskih ispitnih rokova. Ja sam imao još dva ispita, a Martina još tri, a imali smo isti sustav da se prvo rješavamo težih predmeta, a da lakše ostavimo za kraj. Tako smo se sreli jedan dan na parkingu pred zgradom, pa smo se izgrlili i izljubili jer se nismo vidjeli već jako dugo. Kratko smo razgovarali, a pošto je bila sezona kupanja na Jarunu, dogovorili smo se za ovaj vikend da odemo na kupanje.

Došla je i ta subota, pa smo otišli već rano ujutro na kupanje. Smjestili smo se u blizini onih kioska sa pićem i hranom, pa se izvalili na šljunak koji se još nije pretjerano zagrijao. S obzirom da Martinu nisam vidio već dugo u badiću, a ni neku žensku općenito, jer sam bio sav u ispitima i fakultetu, počeo mi se dizati kurac. Otišao sam u vodu da bi mi se malo spustio od hladne vode, ali s obzirom da je bilo jako puno toga u jajima nije mi se nikako spuštao. Nadao sam se da Martina nije ništa primjetila, ali to što sam već desetak minuta u vodi i na jednom mjestu mora da je već postalo sumnjivo.
Pogledao sam prema obali i na svoj užas vidio da Martina ulazi u vodu. Moj kurac je i dalje bio napet, a Martina je plivala prema meni, pa sam se nastojao praviti da se ništa ne dešava. Doplivala je do mene i upitala:

- Jel sve u redu?
- Je, zašto ne bi bilo? -upitao sam u kontri.
- Ne znam.. -zakolutala je očima, pa nastavila- .. ali ti si se ukopao na jednom mjestu i ne mičeš se, pa sam se zabrinula..
- Ma sve je u redu, samo.. -tu sam zastao i počeo lagano crvenjeti u licu, pa je ona sa zanimanjem upitala
- Samo šta?
- Samo.. digao mi se i sad ne mogu takav van.. -tiho sam dodao.
- Zbilja? ! ? ! -Martina je bila iskreno iznenađena- Šališ se?
- Ne.. -tiho sam dodao, a Martina je doplivala do mene i odjednom sam osjetio njenu ruku na svom napetom kurcu.
- Stvarno.. -tiho je rekla i dodala- Takav stvarno ne možeš van..

Osjetio sam kako je odvezala špagicu na gaćicama i uskoro je njena ruka ušla u moje gaćice, te mi primila kurac i počela ga drkati, a pritom mi je namignula, te šapnula 'Čemu služi frendica? '. Nije joj dugo trebalo i uskoro sam počeo špricati spermu u vodu oko sebe, a ona je polako izvukla ruku iz vode. Na njoj je bilo tragova moje sperme koja se primila za nju, pa ju je ma moje iznenađenje oblizala sa ruke.

- Mmmm.. . ima ti dobar ukus..
- Marti? ! ? -gledao sam zabezeknuto u nju, a ona mi se nasmješila.
- Sad kad sam ti probala spermu voljela bi probati i ostatak -tu me ponovo primila za kurac sad već u mojim gaćicama- ali negdje na samo..
- Kako to misliš? -upitao sam ju, začuđen, jer ju do sada nisam nikad smatrao seksulano privlačnom iako je itekako bila komad bez premca, sa dugom plavom kosom, plavim očima i tijelom fotomodela.
- Mislim da bi te voljela isprobati u krevetu, jer me već odavno privlačiš.. ali sam čekala da ti napraviš prvi korak, pa kad nećeš, eto ja sam ga napravila.. -smješak joj nije silazio sa lica, a onda se okrenula i zaplivala prema obali, a ja sam se trgnuo i krenuo za njom.

Ležali smo na plaži, a okolo je bilo sve više ljudi, pa mi je Martina rekla da bi mogli ići natrag. Nevoljko sam se složio i počeli smo spremati stvari, a Martina je rekla da joj pridržim ručnik kako bi se presvukla. Tad sam ju prvi puta vidio golu, ako se ono kao klinci ne računa. Imala je čvrste sise sa velikim aureolama i tvrdim bradavicama, a iznad pice se vidio čuperak plavih dlačica. Opet sam osjetio kako mi se kurac diže, pa sam skrenuo pogled, a Marti se nasmijala i rekla:

- Nije valjda da se sramiš?
- Ma ne.. ali mi se opet počeo dizati.. -rekao sam sa smješkom.
- Stvarno? To mi se sviđa.. -rekla je i završila sa presvlačenjem, pa je na sebe stavila majicu, a hlačice u ruksak, te smo krenuli do auta.

Dok smo hodali do auta ja sam napomenuo kako mi starci nema doma, jer su na vikendici u Kašini, a Martina je vozila i samo rekla 'Odlično! '.
Došli smo pred zgradu i parkirali, a vani nije bilo nikoga jer su ljudi bili negdje vani, sudeći po praznom parkingu i večina roleta je bila navučena do kraja da sunce ne tuče unutra, pa smo prošli nezamječeni i ubrzo smo bili kod mene u stanu. Čim sam zaključao vrata Marti je bila na meni i počela me ljubiti, a ja sam ju zagrlio i onako dok je bila na meni odnio u svoju sobu. Položio sam ju na krevet i počeo se skidati, a i ona je sve poskidala sa sebe, pa smo oboje uskoro bili goli. Čim sam legao kraj nje ona me odmah opkoračila i sad mi je njena pica bila na licu, a ona je moj kurac več drkala i počela ga lizati. Ja sam joj prstima raširio usmine i gurnuo jezik u picu, te ju počeo lizati. Kad sam joj dotakao klitoris zastenjala je i malo mi pustila kurac, te je uživala u mom lizanju. Nakon par minuta je ustala i okrenula se prema meni i zajahala me. Namjestila je kurac na ulaz u svoju picu, a na moje pitanje o kondomu samo je odmahnula glavom i spustila se odmah do kraja na moj kurac. Sagnula se do mene, tj legla mi je na prsa i njene sise su bile sad na mojim prsima, moj kurac u njenoj pici, a mi smo se ljubili. Osjećao sam kako mi steže svojom picom kurac koji je lagano pulsirao u njoj. Nakon nekoliko minuta ljubljenja se uspravila i oslonila rukama na moja prsa, te se počela odizati i nabijati na moj kurac. Stenjala je pri svakom ubodu, a priznajem da je moj kurac bio izdašnih dimenzija, ali sam mislio da je probala i veće.. tipično muško razmišljanje. Uglavnom, nakon nekih desetak minuta smo oboje počeli svršavati nekako u isto vrijeme i sad sam joj zalijevao unutrašnjost pice, dok su se njeni sokovi cijedili po mojim jajima.

Ostala je ležati na meni i ljubila mi je lagano prsa, dok je noktima grebla po mom trbuhu, a moj kurac je i dalje bio u njenoj pici, te se nije nimalo spuštao, pa me na kraju upitala:

- Kad si se zadnji put poseksao ili izdrkao?
- Zadnji put poslije Nove godine sa kolegicom na faksu dok smo imali neke vježbe, ali drkao ga nisam već dugo.. ispiti.. -slegnuo sam ramenima.
- Čovječe.. -uzdhnula je i nastavila- Ne smiješ si to raditi.. ako ti treba pražnjenje jaja samo mi reci, tu sam za tebe -nakon toga mi je uvalila jezik i počeli smo se ljubiti.

Nije nam dugo trebalo i okrenuo sam ju na leđa, a da kurac nisam ni vadio iz njene pice. Oslonio sam se rukama na krevet, a ona je raširila noge i malo ih zadigla, pa sam ju odmah počeo žestoko jebati. Krevet je škripio ispod nas, a ja sam mjenjao tempo i vadio kurac do glavića, pa joj ga ponovo sjurio u picu. Martina je stenjala i dahtala, te svršavala, a ja sam jebao kao zeko na Durecell baterijama, bez stajanja. Trebalo mi je dvadesetak minuta dok nisam ponovo svršio i napunio joj picu svojim sokovima. Izvalio sam se kraj nje i oboje smo ležali znojni na krevetu, a onda se ona okrenula prema meni i poljubila me, pa tiho rekla:

- Znaš šta.. ovo mi je bio najbolji seks do sada.. ono sve prije.. hja za zaboraviti. Nadam se da ćemo se moći cijelo ljeto seksati?
- Naravno.. ioanko ne planiram na more, pa ću se kupati na Jarunu, a ti?
- I ja isto.. .

Ostali smo do večeri u krevetu, a onda je ona otišla kući, pa smo kasnije izašli zajedno van. Cijelo ljeto smo bili nerazdvojni i jebali smo se kao zečevi, jedino smo pazili kad su joj plodni dani, pa sam tada obavezno koristio kondom ili je ona bila na pilulama. To se nastavilo i kasnije kad je krenula nova godina na fakultetu, pa smo obavezno vikendom izlazili i dobro bi se izjebali. Nismo bili cura i dečko, ali je ona pazila sa kim će se spetljati, baš kao i ja.

I sada kad smo oboje u braku, ne skupa naravno, nađemo se povremeno na kavi, te se pojebemo ili u autu ili u nekom hotelu, jer mi smo ostali prijatelji zauvijek i to oni sa povlasticama.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija