Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prijateljica

Jedne ljetne večeri prijateljica me pozvala da izađemo vani. Nevoljko sam pristao jer sam drugi dan radio, ali nagovorila me jer se dugo nismo vidjeli. Našli smo se u našem omiljenom baru gdje poslužuju i hranu i tako je krenula već poznata naša zezancija. Nakon par tura pića pridružio se zajednički prijatelj i ostali do kraja radnog vremena. Noć je bila vrlo topla i sparna pa nas je cuga pripila više nego obično, ali nismo previše brinuli jer nam je bilo odlično. Odlučili smo krenuti na noćno kupanje jer je more bilo vrlo blizu i nije nas bilo briga što nemamo opremu za more. Čim smo stigli na plažu skinuli smo sve sa sebe i ušli goli u more i uživali na praznoj i tihoj plaži. Zajednički prijatelj je ubrzo morao otići pa smo nas dvoje ostali sami. Sjeli smo u pličaku i nastavili se zezati.
Bila je to savršena prilika da prijateljicu napokon vidim potpuno golu i proždirem je pogledom pošto mi je uvijek bila tiha patnja, a donedavno i udata pa sam morao biti na distanci. Iako je imala dvoje djece, na njoj se nije vidjelo. Visoka, vitka, poluduge smeđe kose, savršene atletske građe, grudi trojka i potpuno obrijanog tijela. Pravila se da ne kuži moj pogled, ali ju je lagani smješak otkrivao da joj paše kako je odmjeravam. Krenulo je zadirkivanje i priča o sexu, propitivali se i pričali o našim iskustvima i snovima što sve nismo isprobali do tada. Tada sam napokon saznao da me često imala u maštanjima dok se seksala s bivšim mužem što me i iznenadilo i napalilo. Sav već napet od napaljenosti uhvatio sam je u klinč iz kojeg se nije mogla izvuči pa smo se počeli divljački ljubiti, grliti i valjati po kamenčićima kao da sutra ne postoji. Srećom da smo već bili goli pa nismo imali posla oko skidanja. Samo je raširila noge i odmah mi dopustila da kurac stavim u njenu pičku. Kako je već bila mokra do bola kliznuo sam u nju bez problema. Nisam ni slutio kako je bila savršeno uska, ali dovoljno gipka da primi mojih 22 cm do kraja. Ležala je na leđima i samo podigla noge tako da je tabane stavila na moje grudi. Nabijao sam je na kurčinu kao da mi je to zadnji sex u životu, a ona je stenjala i vrištala od užitka: Jače, daj mi ga uvali jače. Ubij me od sexa. Nakon toga me samo grebala i molila da je grubo jebem iako se vidjelo da je nakon 15 minuta jedva izdržavala 22 cm kurčine u sebi. Pred svršavanje izvadio sam kurac iz nje i stavio joj dva prsta u pičku dok smo se ljubili. Htio sam joj priuštii fisting pa sam joj malo pomalo uspio staviti cijelu ruku u pičku na što je samo stenjala i svršavala u užitku. Na kraju se okrenula leđima prema meni i dopustila mi da kurac stavim u guzu, pa sam nakon svega par minuta guženja u velikoj količini i dugo počeo svršavati.
Onako goli i znojni nakon savršenog seksa samo smo u tišini legli u pličak da nas more preplavljuje i uživali u tišini. Nije dugo prošlo i zajahala me i strpala kurac u sebe dok me pohotno gledala. S onako jebežljivim pogledom i kosom koja joj je padala preko očiju izgledala mi je još napetije nego prije. Sada je krenula laganim ritmom gore dole po kurci dok je lagano grebla ruke, a ja se igrao njenim sisama. Ubrzo se legla potpuno na mene pa sam joj uspio strpati prst u guzu. Uz zauzete obje rupe samo je u uzbuđenju počela mijenjati ritam u vrtjeti bokovima sve brže i brže dok nije svršila. Tada je sišla s mene u strpala kurac u usta i lizala ga i pušila dok nisam dva put svršio. Nakon toga smo zapalili cigaru, spremili se i krenuli doma. Drugi sam joj dan iz zahvalnosti za taj nenadani sex poslao buket ruža i bocu vina kao zahvalu za pruženo savršenstvo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija