Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prijateljica

Mnogi se nađu u situaciji da se lože na prijateljicu, moja je bila visoka sto sedamdeset, kilažom od pedeset do šezdeset.. Imala je male sise ali hipnotično lijepe, te prčastu guzu koju bi svako u rukama poželio da mjesi.. .
Nisam inače ljubitelj mršavica ali ona je posebna zvjerka u glavi i dugim jezikom.
Voljela je da se poigrava samnom sa izazovnim slikama i dvosmislenim razgovorima. Dolazio sam često na ljetovanje do nje ali ove godine sam slavio trideset godina te dobivao od nje videe kako se erotično mazi.
Govorila za rođendan kaoo. Kod nje sam, došao doma tokom ljeta i bila je u majici dugačkoj, a ispod samo gacice crne. Bosa i vjerojatno ispod tuša izišla jer je izgledala veličanstveno..
Zalegli na kauč da gledamo film a ona se nagela na mene i sisama na moje tijelo, krutio se kolega u gaćama jer sam sanjao njene sise dugoo.


Bradavice na meni se kreću svakim njenim pokrenutom, namjerno me izluđuje to sam znao..
Gledam film i malo njene noge i polako se kao namjestim i ruku stavim na njenu nogu, mekana noga i polako je češkam a kurac hoce da eksplodira..
Kroz pola filma govori da je film dosadan i da je vrijeme da joj ispunim obećanja za masaže koje godinama nudim a ona odbija..

Rekao sam samo ako se skineš cijela.
Gledala je u mene i govorila a ne mogu gola, imam dečka to znaš..

Samo gola ili ništa.
Skinula je majicu i gledam sise slatke kako strše.. .
Šta gledaš, da legnem ili sjednem..

A gacice dobacim


one ostaju i legne na sise..

leži a ja stopala masiram polako i detaljno sve diram, uzdiše i govori kako ce zaspati aaa meni svejedno kad je diram.. .
polako i noge masiram i unutarnju stranu bedara fo gacica i zapinjem namjerno na njih..


dohvatim se napokon guze i mjesim svaki guz zasebno i čvrsto, pa ih pleskam..
Jaukne i kaže znam da ih želiš pleskati ali nemoj..

nagnem se i poljubim mekane guzove i ušuti.. .
mjesim ih pomalo i spustim gacice do koljena i opet šuti i sad ih mjesim i širim guzove da vidim pičku mesnatu.. .
Nisam dirao ali sam gledao i uživao, kroz par minuta sam, došao do ramena i okrenuo je na leđa i počeo dq, masiram malo obraze njene i vrat i napokon se spustio na sise te ih pod rukama lagano masirao. Bradavice kroz prste provlačio i tako mjesio grudi desetak minuta a ona zaspala.
Spustio sam ruku na klitoris i počeo je trljati polako, koja milina napokon je moja..
Malo je počnem prstenjaciti i počne se buditi te tada pošto sam joj blizu glave stavim kurac na njene usne pune i lijepe..


gleda me i hoce da se ustane, tad je rukama držim i govorim da otvori usta..
guram ga u njena usta i drzim joj glavu..
Zbunjena je ali ga guta i prima cijeloga.
Nisam više mogao da čekam i spustim se na niže te raširim njene noge dok sam legao na nju i počeo je ljubiti i tad sam ga stavio u pičku, bila je bolje nego sam je zamišljao, ostale cure su pale u zaborav na njenu mačku.
Polako sam je jebao jer je htjela da je ljubim.. kroz par minuta sam spustio glavu pored njene i počeo da je jebem silovito i uživao u njenom stenjaju. nije tražila da uspori nego mr nogama opkoračila, jedva čekala da je uzmem bez pitanja..
Jebao sam je još koju minutu i onda svršio na njen stomak i gledali smo se dugo te sam, je prstima po cijelom tijelu mazio da zapamtim svaki centimetar.


počeo sam joj guz mijesiti i držati dok me gleda i počne mi ga držati te drkati, gristi svoju usnu..
Prešao sam na njenu sisu da povlačim bradavice i da je sisam dok ga navlači čvršće i brže kako ja gricnem njene bradavice, tad je odlučila za drugu rundu, da ona bude glavna za reprizu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija