Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prijateljica iz klupe:)

Idem još uvijek u srednju makar imam 19 godina ali to je nebitno sad i imam jednu dobru pijateljicu s kojom sijedim i sa kojom sam si jako dobar.. Kroz zezanciju jedno smo došli na temu sexa i počeli smo se dopisivati, tako sam saznao da ju pali masaža, jedno je bila loše volje i samo sam ju krenuo masirati što sam ju više i jače masirao to je ona više trljala noge jednu o drugu i lagano mrckala i uživala.

Završila je škola i ja sam otišao kući ali me nazvala i rekla da oko 8 se nađemo u parku, kada sam došao tamo imala je tajice na sebi i trenerku gornji dio, malo smo pricali i rekla je nek ju jos malo izmasiram, a ja sam naravno pristao, masirao sam ju 15-20 min a ona je svaku sekundu sve više mrckala i malo stenjala.. kada se jako napalila okrenula se prema meni i pocela me ljubiti i dirati rukom po kiti, a kada je osjetila da sam ju poceo dirati po nogi i krenuo prema njezinoj pici skočila je na mene i počela se trljati po meni i sve više i jače stenjati.. . najednom je samo skočila sa mene i klekla, okopcala i skinula mi hlace i gace i renula ga drzati i stiskati pa lagano s jezikom lizati glavic, kako mi se dizao tako je sve jace i vise ga lizala cjeloga spustala se je do jaja, stavila ih u usta i vracala se je opet sve do glavica dok ga nije pocela samo sisati i stezati usnama, tako se pocela spustati i kliziti s usnama po njemu dok nije cijeli joj usao u usta i lagano se gusila sa njime.

Tako je cijelo vrijeme radila dok ju ja nisam iznenadio vrućom spermom u grlu, lagano joj je curila sperma iz usta a ona se trudila da poliže i proguta svaku kap sperme koje je dobila. Tu nije stala, krenula ga je opet lizati i sisati glavic i nabijati se na njega da mi opet postane tvrd, dok se ona lagano mazila po pici koja je sve vise bila mokra. Kada mi je postao tvrd podigao sam ju mazio po pici i otkopcao trenerku, ispod nje nije imala ništa na sebi bila je gola, bradavice su joj skočile i narasle od toga što je bila napaljena imala je lep ravan trbuh s laganim crtama trbušnjaka i pirsing na pupku.

Počeo sam ju lizati po vratu i dirati po sisama, sve dok se nisam do sisa spustio i lizao joj bradavice i masirao picu dok je ona stenjala i lagano me grebla po leđima. Svakom sekundom je bila sve više vlažna i sve bolje mokre tajice. Najedanput sam ju skinuo tajice i naguzio, krenuo sam joj lizati picu koja je bila puna sokova, a ona sve više stenjala.. . Ustao sam se i lagano glavicem ju mazio i lagano ušao u nju do jaja, ona je zastenjala i govorila da hoce jos i jace i brze.. . svakom sekundom sam jace i brze ulazio u nju dok sam ju jednom rukom natezao bradavicu a drugom sam ju spenkao po guzi. Ona je sve glasnija i glasnija bila.

Najednom sam joj ga samo duboko zabio i ona je krenula mješati i nabijati se sama na njega i držala se za guzu i širiala ju dok sam ja uživao.. . sve više i glasnije smo zajedno stenjali dok ju nisam primio za kukove podigao od poda zabio joj ga u picu i svršio, ostavio sam ga unutra kratko dok je ona s nogama stezala i širila guzove, tu sam ga izvadio i krenuo lagano u šupak joj, dok sam joj ga lagano širio i ona lagano stenjala tako se sperma cjedila iz njezine pice lagano. Kako joj se šupak širio tako je sve bila glasnija i jače stenjala a moja jaja su udarala po njezinoj pici sve jace i sve brže. Kako je sve više stenjala i kako sam joj ga nabijao sve više i jače tako me i sve više počela moliti da usporim i da budem nježniji, ali nisam, jako sam ju jebao i guzio dok je ona stenjala i vriskala.. .

Najednom je pocela samo jako i glasno stenjati i zatim je svršila i pustila sokove koji su držili moja jaja tako da sam uskoro i ja opet svršio u nju! ! Kada smo si odmorili zapalili još smo malo pričali i rekla mi je da bi mogli to ponavljati češće. Drugi dan u školi smo gledali film i zamračili smo učionicu, pošto smo sjedili u najzadnijoj klupi samo je najednom spusila glavu i počela pušiti a ja sam joj opet svršio u usta.. . od onda se nalazimo dok samo da se jebemo i svaki put sve više i više ga želi..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija