Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prijateljica iz osnovne

Kao po običaju , budan sam skoro cijelu veče , pa tako jednu veče mi se i posrećilo.. Na društvenoj mreži sam naletio na prijateljicu iz Osnovne. Tad , u 8 razredu je imala najveće sise u odnosu na druge curice . Nakon što sam pogledao njene slike , nisam mogao vjerovati. Koja riba.. Visoka , crne kose , sise ogromne , dupe za 10 , vitka.. Baš mi se dopala.. Krenuli smo u chat i tako , pisali smo par sati , vraćali se u stare dane. O svemu smo pričali i baš mi je bilo drago da sam je sreo.. Predložio sam joj kafu na što je rado pristala.. Jedva sam čekao dan.. i došao je.. Čekao sam je na stanici , a iz busa je izašla top riba , nakon što sam je vidio, kurac je odma odradio svoje.. Hej.. divno izgledaš.. - Hvala , i ti isto. I tako , mi na kafi , pričamo o svemu , cijelo vrijeme sam posmatrao njene sise , a ona se samo smješkala.. Živio sam u blizini , pa sam je uz kafu pitao da joj malo pokažem grad , mjesto gdje živim i tako.. Šetali , pričali.. Otišli smo do mene. Stan je bio prazan. Ponudio sam je pićem , a njoj se očito dopalo pa je odma skinula jaknu.. Primjetila je da mi se kurac digao pa me upitala.. Šta je s njim? nasmiješila se.. Oh .. izvini.. Ustala je i počela me ljubiti.. Mmm, kako sam ovo čekao jebote.. Odma sam zabio glavu u njene sise i uživao.. Skinuo sam je brzo i počeo lizati njene bradavice . - too , to mi radi , ajde jače.. Nakon nekog vremena sam stao ispred nje , ona je skinula sve što je imala i jako ga nabila u usta.. Kako mi je to bilo divno.. Poslije mi je lizala jaja , pljuvala po kurcu.. Ustala je , bacio sam je na krevet , skinuo i zabio se u njeno međunožje.. Počeo sam lizati pičku.. - mmm , koliko uživam kad mi neko liže pičku , jače .. stavi prste molim te.. Bila je jako vlažna.. Uzeo sam kurac u ruku , trljao od pičku , a onda ga jako zabio. - Aah , to , mm , aaah , jače , jače , jebi me molim te.. Htio sam se pokazati pa sam bio grub do maximuma. Sviđalo joj se to.. Bila je mnogo mokra , mnogo napaljena i uzbuđena.. Sokovi su cijedili niz njenu pičku.. - Jooš , još , molim te. Poželjela sam ovako dobar kurac u svojoj pički. Nisi svjestan koliko mi je drago da ovo radim s tobom. aaah , hajde , molim te , poder mi pičku.. To me jako napalilo pa sam navalio kao budala . Bio sam sav mokar , a moj tvrdi kurac je rasturao njenu pičku.. . Aah , too..

Poslije sam legao na leđa , uzela je kurac u ruku , namjestila sebi na pičku i počela da se nabija.. Skakutala je kao luda. - Aaah , ah , kako je ovo dobro jebote.. Počela je miješati .. Aaaj koliko obožavam kad je tvrd.. Ustao sam , zabio joj ga do grla i jako jebao njena usta .. Lizala mi je jaja dugo vremena , pljuvala po kurcu , glaviću i smješkala se.. Poslije je stala u dogy pozu.. Uhvatio sam je za kukove i jebao. Baš sam je jako navlačio da je vrištala. - ah , , to.. . jebote kako je divno .. baš dobro jebeš.. A , jače , molim te , jaače . koliko ovo volim .. .. šta misliš da ga malo stavimo gore , bit će ti još bolje.. - Sa zadovoljstvom..

Pljuvao sam njen šupak , a onda ga počeo stavljati.. - Aah , jače , jače. Obožavam kad mi neko rastura guzu.. Ubrzao sam a njoj se to mnogo dopalo.. aah , ah , to , ne prestaj molim te , to , ah . Bila je sva napaljena.. Ponovo sam stavio u pičku , onako malo da se odmorim i lagano jebao.. Izmijenili smo nekoliko poza.. Zadnja poza je bila , onako ona na leđima , ja na njoj.. Jebem , rasturam.. , jače , jače molim te.. Jako sam jebao , a onda sam rekao.. Pri kraju sam.. - Svrši mi po pički .. . Ubrzao sam , a onda zadnji trenutak sam izvadio i prskao njenu pičku.. Koji osjećaaaaj.. Prstima je pokupila i polizala sve sa pičke. Istuširali smo se , spremili i odveo sam je do stanice.. Nakon toga smo se dogovorili za drugu partiju , a to će biti u sljedećoj priči..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija