Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Prijateljica iz srednje škole

Ocjena: 3.3

Išli smo zajedno u gimnaziju, taman napunili 18, a kako su cure ranije ulaze u pubertet to su njih više zanimali stariji dečki iz viših razreda, mi smo za njih još bili klinci, tako da je ona uvijek imala starije dečke s kojima je hodala, a ja sam joj bio baš prijatelj iz razred, kao neka njena prijateljica, ali muškog spola, iako u meni, priznala mi je poslije, u to doba nije vidjela muškarca s kojim bi htjela imati nešto više od običnog školskog prijateljstva, šaptanja, prepisivanja zadaća, pušenja pod odmorom i slično. Na maturalcu smo zadnju noć spavali u nekom ferijalnom domu u Splitu i ležali smo zajedno, međutim ništa se nije dogodilo, a nije bilo niti pokušaja. Mene je bilo strah, iako sam mjesec dana prije toga ima prvo pravo seksualno iskustvo i prvi puta sam svoj kurac gurnuo u pičku neke cure, a s njene strane, barem sam tada to pomislio nije bilo želje.
Nakon gimnazije putevi su nam se razišli i znali smo se ponekad vidjeti u gradu i na godišnjicama mature. Na jednoj od nekih godišnjica, ne sjećam se točno, u jednom razgovoru mi je natuknula da li se sjećam maturalca, rekao sam da se sjećam. Ono što mi je tada rekla jako me je iznenadilo- a rekla je da bi mi, tada, da sam ju „pitao“ dala. Pa mogla si mi to onda reći, pokazati, odvesti me u mrak, a ne sad nakon puno godina, odgovorio sam joj. Nasmijali smo se na to i na tome je ostalo.

Međutim na tridesetoj godišnjici mature nije ostalo na tome, no idem po redu. Tada nisam više stalno živio u rodnom gradu i na godišnjicu sam došao autom s namjerom da se nakon što završimo vratim natrag, živio sam nekih sat i pol vožnje od rodnog grada. Bilo je to na početku srpnjai bilo je prilično toplo. Zabavu smo imali u jednom klimatiziranom restoranu u kojem je svirala i glazba i da skrati plesali smo zajedno i bio je neki laganc, onako sentiš , prigušili su svjetla i ja sam se stisnuo uz nju. Osjetio sam njen butić uz moj i cicice (i kao cura je imala male, a ni kasnije joj nisu narasle) na mojim prsima i moj karonja je se počeo dizati, a ja to nisam skrivao nego sam se namjerno stisnuo uz nju. Šapnuo sam joj u uho sjeća li se što mi je onda rekla za ono s maturalca. Odgovorila je da se sjeća, a ja sam ju na to pitao da ako bih joj sada dao znak da bih se poševio s njom kako bi reagirala. Odgovor je bio da ne zna, ali da bi razmislila ako bih joj dao znak. Tada sam uzeo njenu desnu ruku i stavio ju na svoju izbočinu i zapitao ju nije li joj ovo jasan znak? Opipala je i odgovorila da ovo sve govori. Na sebi je imala laganu ljetnu haljinu, ne preširoku, ali onako malo je lepršala oko nje- kako smo i dalje bili usko pripijeni jedno uz drugo, a oko nas je bila gužva i mrak, primio sam ju i pošlatao po guzi, a onda sam se malo odmaknu i gurnuo joj ruku među noge i opipao joj mačkicu onako preko haljine i gačica.

Samo je zadrhtala i povela me van iz sale. Iza restorana je bio park s grmljem i klupama i odvukla me je do klupe koja je bila dobro skrivena od pogleda, posjela me na naslon klupe, raskopčala i svukla hlače i gaćice i rekla da će mi ga sad na brzinu popušiti, a da ćemo se ševiti nako što fešta završi, jer bi sad svi primijetili da dilje budemo odsutni. Kako je kuronja bio tvrd i velik, a kako dulje nisam imao seksualnih aktivnosti i bio jako narajcan nije dugo trajalo i ubrzo sam joj svršio u usta. Oblizala ge je poljubila u glavić i rekla da jedva čeka da ga osjeti u svojoj pičkici i da mi odmah kaže, da ne pitam kasnije damogu svršiti u nju, jer više ne može zatrudniti, tako da ju slobodno napunim. Nakon što sam se obukao rekao sam da mi mora dati da samo malo rukom osjetim njenu pičkicu i gurnuo sam joj ruku pod haljinu, odmaknuo rub gaćica i uhvatio za lijepo gusto dlakavi mufić što me je dodatno raspalilo i oduševilo. Gurnuo sam joj prst u pičku i bila je fino topla, navlažena i podatna. Rekao sam joj da i ja jedva čekam da se kresnemo.
Vratili smo se u salu, jos se jelo, pilo, plesalo, ali smo i ona je se samo pogledavali, kolutali očima jedva čekajući da sve završi. Tko čeka dočeka, fešta je završila, razilazili smo se i ona je pitala tko će ju odvest doma, a kako je to meni bilo usput rekao sam da ću ju ja odvesti. Svi smo se izljubili, pozdravili i dogovorili da se ponovo nađemo za pet godina. Imao sam monovolume, mjesta ko u priči. Pitao sam ju kamo ćemo i rekla je da je najbolje na stadion, koji je bio van grada i noću, pogotovo preko vikenda služio kao mjesto kamo su na seks dolazili oni koji su imali auto, a ne prazan stan. Parkirao sam na prilično osamljeno mjesto, bilo je još nekoliko auta, razbanih uokolo, koji su već bili u akciji.

Otišli smo na zadnje sjedište, svukla je haljinu, gaćice, grudnjak i ostala potpuno gola. I ja sam svukao sve sa sebe.. Sjela je na sjedište, a ja sam kleknuo na pod i ljubili smo se, prvo lagano pa sve jače, a ja sam joj usput prstima obrađivao mačkicu, čepkajući joj dlačice, razmicao usmine i gurao prste u nju i nadrkavao ju i jebucka prstima. Malo sam ju ljubio, malo sam se posvetio i njenim malim cicicama i slatkim bradavicama, slinio po njojima, cuclao ih, grickao, jeziko prelazi po areolama. Na kraju sam spustio glavu među njene noge, ruke podvukao pod njene gozove, malo ih podignu i povetio se lizanju njene mačkice, Lizao sam ju, slinio po njoj, udisao čarobni miris pičke, gutao svoju slinu i njene sokove. Baš volim lizati pičku, gurati jezik u nju, jezikom razmicati usmine, lizati ju od međice do klitorisa, cuclati ga, lickati, osjetiti kako se trese od uzbuđnje, podiže guzove i dahće, stenje, jauče, ispušta sve te zvukove koji prate dobar seks. Osjetio sam do joj ne treba puno do svršavanja i pojačao sam lizanje po klitiću i oko njega i uskoro je uz nekoliko trzajeva i grčava svršila i odma je rekla da joj ga konačno metnem.

Malo se je spustila prema rubu sjedišta, tako da joj je pičkica bila na samom rubu i stavila noge na naslon prednjih sjedišta i ja sam onako klečeći s kurcem na ulazu u njenu pičku konačno dočekao onaj trenutak užitka koji se pruža kada tvrdi kurac prodire u toplu, navlaženu, narajcanu, podatnu pičku, ušao je glatko. Imala je usku pičku i jako sam ju dobro osjetio, a i ona je narihtavajući se, mrdajući guzom i nabijajući na mene rekla da ga baš dobro osjeti. Počeo sam prvo lagano ga gurati unutra i izvlačiti, uživajući u osjetu masnog kurca kako klizi u masnoj, toploj pički. Malo po malo pojačavao sam i ubtzavao ritam, kako su me već počela žuljati koljena promijenili smo pozu.

Spustio sam naslon sjedišta skoro u vodoravan položaj tako da je ona sada ležala na leđima kao na krevetu rukama se pridržavala za sjedište, spustila je noge s naslona i sada se njima oslanjala o pod kako bi mogla uzdignuti guzu i pičku baš kako treba da dodir kurca i pičke, moje i njene stidne kosti bude najbolji. Ponovo sam ga gurnuo u nju i nastavio tamo gdje sam stao i uskoro sam ju jebao iz sve snage, znoj je curio s mene i kapao na nju. Ja sam stenjao, jecao, uzdisao, a i ona je davala zvučni doprinos. Još sam pojačavao ubadanje i uskoro smo se jebali kao da smo oboje u transu, moj kurac je mlatio po njenoj pički, osjećao sam kako udaram u nju do kraja, kao do nekog zida, a jaja su mlatila po njenoj guzi. Osjetio sam kako se grči oko mene, sva se tresla, jecala, režala, počela je svršavati, lice joj se izobličilo, a bradavice stisnule i stvrdnule. Ni ja nisam želio odugovlačiti, osjetio sam da sam blizu i nakon tri, četiri žestoka, očajnička uboda na kraju snaga osjetio sam onaj neopisivi osjeća svršavanja, toliko jak i žestok i u nekoliko mlazova sam se istresao u nju. Još sam ga par puta gurnuo u nju kako bih i zadnju kap sperme iscijedio u nju. Nije mi dala da ga izvadim, rekla je da još budem u njoj i na njoj. Ljubili smo se, a iz nje je uz moj kurac moja sperma pomiješana s njenim sokovim i cijedila se niz njene butine na sjedište. Znao sam da ću imati posla dok to očistim, samo me to tada nije smetalo. Uživao sam snjom i bilo je lijepo i neponovljivo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina