Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prijateljica iz srednje škole

Išli smo zajedno u gimnaziju, taman napunili 18, a kako su cure ranije ulaze u pubertet to su njih više zanimali stariji dečki iz viših razreda, mi smo za njih još bili klinci, tako da je ona uvijek imala starije dečke s kojima je hodala, a ja sam joj bio baš prijatelj iz razred, kao neka njena prijateljica, ali muškog spola, iako u meni, priznala mi je poslije, u to doba nije vidjela muškarca s kojim bi htjela imati nešto više od običnog školskog prijateljstva, šaptanja, prepisivanja zadaća, pušenja pod odmorom i slično. Na maturalcu smo zadnju noć spavali u nekom ferijalnom domu u Splitu i ležali smo zajedno, međutim ništa se nije dogodilo, a nije bilo niti pokušaja. Mene je bilo strah, iako sam mjesec dana prije toga ima prvo pravo seksualno iskustvo i prvi puta sam svoj kurac gurnuo u pičku neke cure, a s njene strane, barem sam tada to pomislio nije bilo želje.
Nakon gimnazije putevi su nam se razišli i znali smo se ponekad vidjeti u gradu i na godišnjicama mature. Na jednoj od nekih godišnjica, ne sjećam se točno, u jednom razgovoru mi je natuknula da li se sjećam maturalca, rekao sam da se sjećam. Ono što mi je tada rekla jako me je iznenadilo- a rekla je da bi mi, tada, da sam ju „pitao“ dala. Pa mogla si mi to onda reći, pokazati, odvesti me u mrak, a ne sad nakon puno godina, odgovorio sam joj. Nasmijali smo se na to i na tome je ostalo.

Međutim na tridesetoj godišnjici mature nije ostalo na tome, no idem po redu. Tada nisam više stalno živio u rodnom gradu i na godišnjicu sam došao autom s namjerom da se nakon što završimo vratim natrag, živio sam nekih sat i pol vožnje od rodnog grada. Bilo je to na početku srpnjai bilo je prilično toplo. Zabavu smo imali u jednom klimatiziranom restoranu u kojem je svirala i glazba i da skrati plesali smo zajedno i bio je neki laganc, onako sentiš , prigušili su svjetla i ja sam se stisnuo uz nju. Osjetio sam njen butić uz moj i cicice (i kao cura je imala male, a ni kasnije joj nisu narasle) na mojim prsima i moj karonja je se počeo dizati, a ja to nisam skrivao nego sam se namjerno stisnuo uz nju. Šapnuo sam joj u uho sjeća li se što mi je onda rekla za ono s maturalca. Odgovorila je da se sjeća, a ja sam ju na to pitao da ako bih joj sada dao znak da bih se poševio s njom kako bi reagirala. Odgovor je bio da ne zna, ali da bi razmislila ako bih joj dao znak. Tada sam uzeo njenu desnu ruku i stavio ju na svoju izbočinu i zapitao ju nije li joj ovo jasan znak? Opipala je i odgovorila da ovo sve govori. Na sebi je imala laganu ljetnu haljinu, ne preširoku, ali onako malo je lepršala oko nje- kako smo i dalje bili usko pripijeni jedno uz drugo, a oko nas je bila gužva i mrak, primio sam ju i pošlatao po guzi, a onda sam se malo odmaknu i gurnuo joj ruku među noge i opipao joj mačkicu onako preko haljine i gačica.

Samo je zadrhtala i povela me van iz sale. Iza restorana je bio park s grmljem i klupama i odvukla me je do klupe koja je bila dobro skrivena od pogleda, posjela me na naslon klupe, raskopčala i svukla hlače i gaćice i rekla da će mi ga sad na brzinu popušiti, a da ćemo se ševiti nako što fešta završi, jer bi sad svi primijetili da dilje budemo odsutni. Kako je kuronja bio tvrd i velik, a kako dulje nisam imao seksualnih aktivnosti i bio jako narajcan nije dugo trajalo i ubrzo sam joj svršio u usta. Oblizala ge je poljubila u glavić i rekla da jedva čeka da ga osjeti u svojoj pičkici i da mi odmah kaže, da ne pitam kasnije damogu svršiti u nju, jer više ne može zatrudniti, tako da ju slobodno napunim. Nakon što sam se obukao rekao sam da mi mora dati da samo malo rukom osjetim njenu pičkicu i gurnuo sam joj ruku pod haljinu, odmaknuo rub gaćica i uhvatio za lijepo gusto dlakavi mufić što me je dodatno raspalilo i oduševilo. Gurnuo sam joj prst u pičku i bila je fino topla, navlažena i podatna. Rekao sam joj da i ja jedva čekam da se kresnemo.
Vratili smo se u salu, jos se jelo, pilo, plesalo, ali smo i ona je se samo pogledavali, kolutali očima jedva čekajući da sve završi. Tko čeka dočeka, fešta je završila, razilazili smo se i ona je pitala tko će ju odvest doma, a kako je to meni bilo usput rekao sam da ću ju ja odvesti. Svi smo se izljubili, pozdravili i dogovorili da se ponovo nađemo za pet godina. Imao sam monovolume, mjesta ko u priči. Pitao sam ju kamo ćemo i rekla je da je najbolje na stadion, koji je bio van grada i noću, pogotovo preko vikenda služio kao mjesto kamo su na seks dolazili oni koji su imali auto, a ne prazan stan. Parkirao sam na prilično osamljeno mjesto, bilo je još nekoliko auta, razbanih uokolo, koji su već bili u akciji.

Otišli smo na zadnje sjedište, svukla je haljinu, gaćice, grudnjak i ostala potpuno gola. I ja sam svukao sve sa sebe.. Sjela je na sjedište, a ja sam kleknuo na pod i ljubili smo se, prvo lagano pa sve jače, a ja sam joj usput prstima obrađivao mačkicu, čepkajući joj dlačice, razmicao usmine i gurao prste u nju i nadrkavao ju i jebucka prstima. Malo sam ju ljubio, malo sam se posvetio i njenim malim cicicama i slatkim bradavicama, slinio po njojima, cuclao ih, grickao, jeziko prelazi po areolama. Na kraju sam spustio glavu među njene noge, ruke podvukao pod njene gozove, malo ih podignu i povetio se lizanju njene mačkice, Lizao sam ju, slinio po njoj, udisao čarobni miris pičke, gutao svoju slinu i njene sokove. Baš volim lizati pičku, gurati jezik u nju, jezikom razmicati usmine, lizati ju od međice do klitorisa, cuclati ga, lickati, osjetiti kako se trese od uzbuđnje, podiže guzove i dahće, stenje, jauče, ispušta sve te zvukove koji prate dobar seks. Osjetio sam do joj ne treba puno do svršavanja i pojačao sam lizanje po klitiću i oko njega i uskoro je uz nekoliko trzajeva i grčava svršila i odma je rekla da joj ga konačno metnem.

Malo se je spustila prema rubu sjedišta, tako da joj je pičkica bila na samom rubu i stavila noge na naslon prednjih sjedišta i ja sam onako klečeći s kurcem na ulazu u njenu pičku konačno dočekao onaj trenutak užitka koji se pruža kada tvrdi kurac prodire u toplu, navlaženu, narajcanu, podatnu pičku, ušao je glatko. Imala je usku pičku i jako sam ju dobro osjetio, a i ona je narihtavajući se, mrdajući guzom i nabijajući na mene rekla da ga baš dobro osjeti. Počeo sam prvo lagano ga gurati unutra i izvlačiti, uživajući u osjetu masnog kurca kako klizi u masnoj, toploj pički. Malo po malo pojačavao sam i ubtzavao ritam, kako su me već počela žuljati koljena promijenili smo pozu.

Spustio sam naslon sjedišta skoro u vodoravan položaj tako da je ona sada ležala na leđima kao na krevetu rukama se pridržavala za sjedište, spustila je noge s naslona i sada se njima oslanjala o pod kako bi mogla uzdignuti guzu i pičku baš kako treba da dodir kurca i pičke, moje i njene stidne kosti bude najbolji. Ponovo sam ga gurnuo u nju i nastavio tamo gdje sam stao i uskoro sam ju jebao iz sve snage, znoj je curio s mene i kapao na nju. Ja sam stenjao, jecao, uzdisao, a i ona je davala zvučni doprinos. Još sam pojačavao ubadanje i uskoro smo se jebali kao da smo oboje u transu, moj kurac je mlatio po njenoj pički, osjećao sam kako udaram u nju do kraja, kao do nekog zida, a jaja su mlatila po njenoj guzi. Osjetio sam kako se grči oko mene, sva se tresla, jecala, režala, počela je svršavati, lice joj se izobličilo, a bradavice stisnule i stvrdnule. Ni ja nisam želio odugovlačiti, osjetio sam da sam blizu i nakon tri, četiri žestoka, očajnička uboda na kraju snaga osjetio sam onaj neopisivi osjeća svršavanja, toliko jak i žestok i u nekoliko mlazova sam se istresao u nju. Još sam ga par puta gurnuo u nju kako bih i zadnju kap sperme iscijedio u nju. Nije mi dala da ga izvadim, rekla je da još budem u njoj i na njoj. Ljubili smo se, a iz nje je uz moj kurac moja sperma pomiješana s njenim sokovim i cijedila se niz njene butine na sjedište. Znao sam da ću imati posla dok to očistim, samo me to tada nije smetalo. Uživao sam snjom i bilo je lijepo i neponovljivo.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija