Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prijateljica Maja

Nakon prve jebačine sa Majom, počelo je ljeto, odmori i nisam je vidio 3-–4 mjeseci. Na kraju ljeta opet me je zvala. Rekla mi je da se zaposlila na Pagu u sezoni, da je iznajmila sobu i da živi sa nekom gazdaricom.

Pozvala me je kod nje. Otišao sam, a ona me je čekala ispred apartmana. Pozdravili smo se i rekla mi je da me pozvala jer se poželila moga kurca. Popeli smo se u stan i ušli u njenu sobu koja je bila mala, ali je imala dobar, udoban, siroki stari krevet. Pričala je o gazdarici, da je zena šezdesetak godina, koja je stroga, da su joj sin i ćerka u braku, da živi sama i da je dosta stroga u pogledu dovoženja muškaraca u goste. Srećom, nije bila tu, ali se mogla brzo vratiti.
Odmah smo se uhvatili posla. Skinuli smo se i legli na krevet. Oboje smo znali da smo tu zbog seksa. Počeli smo da se valjamo u krevetu, a ona je pitala zašto je ne tražim, da se nismo dugo vidjeli i sl. Nisam mnogo mario za to, nego sam samo mislio na jebačinu. Dirao sam joj pičku koja je bila vlažna jos prije nego smo legli i počeo joj trljati klitoris. Počela se uvijati, tiho stenjati i bilo je jasno da je jako željna kurca i dobre jebačine.

Naravno, kurac mi je bio dignut i spreman za ševu, ali ga je ona ipak malo popušila prije nego je opet legla na leđa, raširila noge i očekivala da je počnem tucati, ali nisam odmah. Htjeo sam da je držim u napetosti. Rukama sam joj gnječio sise, noge, dirao klitoris, trljao sam kurac od njenoj pičić, ali ga nisam ugurao. Nije mogla da izdrži od napaljenosti i želje za seksom. Dizala je guzu, uvijala se jako, stenjala je, očekujući da je svakog trenutka probodem.

Više nije mogla izdržati i rekla je: „Hajde, šta čekas“. Bio sam iznad nje spreman da uđem, ali još nisam. Samo sam nastavio da joj trljam pićku (koja je bila ne mokra, nego vodena). Bio mi je jako ukručen. I onda sam ga naglo ugurao do kraja.

Ona je bukvalno urliknula. Nakon prvog uboda počeo sam da je žestoko jebem. Malte ne divljački. Ona je bila izvan sebe totalno prepuštena meni i kurcu. Nije izdržala i svršila je vrlo brzo. Bojala se da je ne čuju susjedi ili ne daj bože da joj je gazdarica ispred vrata, pa je pokušavala da krike koje je ispustila kad je svršavala budu što tiši.
čak je i stavila lice na jastuk. Onda sam je podigao ne vadeći kurac, tako da je ona sjedila na njemu. Počela je da se nabija, a onda sam legao ostavljajući da se sama jebe. Jahala me je, nabijala se, mješala kukovima, a ja sam joj gnječio sise i gutao joj bradavice. Onda sam je uhvatio za guzove, gnječio, širio ih i počeo da guram jedan prst u analni otvor. Htjeo sam da je jebem u guzu, ali sam osjećao da se bližim kraju, pa sam joj pronašao klitoris i počeo da ga trljam rukom sa namjerom da i ona brže svrši.

Počela se bližiti vrhuncu. Prevrnuo sam je na leđa popeo sam se na nju, nastavljajući da joj diram klitoris i gurao sam joj prste unutra. Bila je vrlo blizu vrhuncu. Zabio sam joj kurac i snažno je tucao. Počela je svršavati i ja sam još žešče napao kad sam osjetio talas orgazma. Izvukao sam kurac (nisam imao kondom) i počeo da je špricam po grudima. Onda smo odmah otišli u kupatilo, istuširali se i vratili u sobu i obukli se. Malo smo pričali i onda sam otišao.

Nisam joj se javljao, ali me je opet nazvala nakon par dana. Još je bila u istoj sobi i opet sama. Čim sam uhvatio slobodne dane na poslu odmah sam odjurio kod njei odmah smo se svukli legli i počeli se jebati. Seks je bio uobičajen, s tim da sam je okrenuo četvoronoške i jebao sam je otpozadi. To ju je jako uzbudilo. Uživala je u potčinjenoj pozi. Imao sam namjeru da je jebem u guzu. Do tada još nisam to probao. Počeo sam da joj diram analni otvor i polako gurao prst, malo – pomalo. Nije se bunila.

čak ni kada sam ga dublje stavio. Izvadio sam kurac iz njene pičke i počeo gurati u dupe. Malo sam se bojao neuspjeha, ali kako mi je nakon seksa rekla, ona je već iskusila analni seks, tako da sam relativno lako uspio da joj ga uguram u guzu i produžio da je jebem. Ona je zabila glavu u jastuk i počela maltene vrištati.
Kad je malo došla k sebi počela je da trlja svoj klitoris i pičku. Nisam puno izdržao i počeo sam da svršavam u njenu guzicu. Ona još nije bila gotova, ali je nastavila da se trlja i ubrzo je i ona svršila.

Kao i obično, ubrzo sam otišao i više se nismo čuli, ni vidjeli. Samo smo se jednom sreli,pozdravili u prolazu (ona je bila sama, ja sa prijateljem) i to je bilo sve. Vjerovatno je nastavila da se jebe s kim je stigla.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija