Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

PRIJATELJICA MOJE KĆERI

Zaboravila sam da sex sa ženom može biti odličan i strastven, bilo je to davno dok sam studirala i eksperimentirala zajedno sa mojom tadašnjom cimericom sa kojom sam dijelila stan. Da kažem nešto o sebi, zovem se Biserka prijatelji me zovu Biba, imama 45 godina, rastavljena, držim do svog izgleda baveći se pilatesom i jogom. Sa svojim izgledom mnogi mi ne bi dali 45 godina, znam da dobro izgledam najviše zbog muškaraca i njihovih svakakvih ponuda kako od kolega na poslu tako i raznih tipova koji mi uletavaju kada sam u izlasku sa svojim kolegicama i prijateljicama. Visoka sam 175cm, čvrste i kruškolike guze, grudi čvrste trojke koje sam malo utegla i podigla estetskom kirurgijom. Živim sa svojom 18 godišnjom kćerkom tako da sam baš ono kako kažu prava M. I. L. F. Sexa mi ne fali, niti mi treba muškarac u životu.

Nakon bivšeg muža ne želim niti tražim partnera s kojim bi provela ostatak života, kada sam napaljena igram se svojim igračkama, a kada želim kurac pokupim nekog tipa izjebem se s njim za jednu noć pa ga odjebem i nastavim dalje. Da se vratim na priču koja se desila prije par dana i sexa sa ženom kojeg nisam imala dugi niz godina. Ta žena zapravo je bila mlada djevojka koja je ujedno prijateljica moje kćeri, zove se Tina. Tina je baš napunila 19 godina, čvrstog mladog tijela sa lijepim sisama i super guzom koje sam osjetila pod svojim rukama. Tog dana došla sam malo ranije sa posla, naravno nisam nikoga očekivala znajući da je moja kćerka na fakultetu. Došla sam poprilično napaljena jer sam imala jednog klijenta na kojeg sam se sva ovlažila čim sam ga ugledala i naravno htjela sam ga te mu to dala do znanja, međutim ispostavilo se da on igra za suprotni tim.

Iako sam bila razočarana tim saznanjem svejedno sam bila napaljena te jedva čekala da dođem doma i igram se sa svojim igračkama maštajući o njemu.
Krenula sam prema svojoj spavaćoj sobi i kada sam stigla do vrata čula sam uzdahe i stenjanje, pomislila sam da je kćerka pronašla moje igračke što je izmamilo osmjeh na moje usne. Htjela sam pokucati na vrata kako bi joj dala priliku da se pokrije, ali ostala sam zatečena kada sam začula glas koji nije bio kćerin kako izgovara njeno ime, ali opet mi je to samo vratilo osmijeh na moje usne. Neću imati ništa protiv ako moja mala bude voljela žene, ali ipak sam se nadala da eksperimentira kao i ja u njenim godinama. Slušajući te uzdahe samo su još više pospješili moju i onako popriličnu napaljenost pa sam počela da se diram, ali brzo sam se osvijestila pitajući se kakva sam ja to majka koja sluša sex svoje kćeri i pri tome se još diram.

Slušajući djevojku koja je upravo doživljavala klimaks svršavanja pomutilo mi je razum i požuda je prevladala, tiho sam otvorila i odškrinula vrata te zavirila u sobu. Nisam zatekla svoju kćer nego njenu prijateljicu Tinu kako gola leži na mome krevetu i u trzajima svršava sa mojim vibratorom u svojoj pičkici. Nakon nekoliko trenutaka Tea me je primijetila te se naravno prepala pokrivajući svoje golo tijelo. Sva onakva u strahu počela se opravdavati, sve je u redu smirivala sam ju govoreći joj da se ne mora ničega sramiti ni ispričavati, rekla sam da se ne mora bojati niti sam ljuta na nju ili nešto slično. Sjela sam na krevet do nje, kada je shvatila da je sve ok. opustila se, pitala sam ju zašto spominje moju kćer. Odgovorila mi je kako joj se ona sviđa i da bi voljela imati sex sa njom, ali da se boji to joj reći jer ne želi da zbog toga izgubi njeno prijateljstvo.

Pitala sam ju da li je lezbijka, a ona mi je odgovorila da je biseksualna. Zatim sam je pitala da li je već imala sex sa ženom, odgovorila mi je da nije te da je to razlog da proba sa mojom kćerkom. Ja ti mogu pomoći sa time rekla sam, sa čime pitala me je, pa sa tim da imaš sex sa mojom kćerkom i da ja budem prva žena sa kojom ćeš imati sex odgovorim joj. Kada je htjela da mi nešto kaže svoj sam prst položila na njene usne rekavši joj neka se samo opusti. Zatim sam se spustila i prislonila svoje usne na njene te joj ih lagano počela ljubiti. Prihvatila je moje poljupce vrlo brzo te je sad njen jezik završio u mojim ustima pa smo se počele žvaliti i igrati se jezicima.
Pomagala mi je pri svlačenju, kada je oslobodila moje sise grudnjaka rekla mi je kako imam super sise te ih primila u ruke, liži mi i sisaj bradavice rekla sam.

Prišla je mojim bradavicama pa ih počela lizati i sisati malo jednu malo drugu, lagano sam joj rukom milovala kosu na glavi i sitne dlačice na njenoj pičkici, kada sam joj dotakla klitoris stresla se od užitka i počela sve dublje disati sisajući mi bradavicu. Bila je toliko vlažna dolje da je moj srednji prst lagano kliznuo u njenu pičkicu, počela sam lagano da je jebem njime, a palcem trljala njen klitoris. Prestala je da mi liže bradavice jer je počela sve jače uzdisati i stenjati, a onda doživjela orgazam koji joj je stresao tijelo. Skinula sam se gola te legla preko nje, žvalili smo se, počela sam da je ljubim po vratu sve sam radila polako istražujući svaki centimetar njenog mladog tijela. lagano sam joj stigla i do prekrasnih sisa koje su bile čvrste i savršene za moje šake.

Lagano sam joj mijesila te usnama i jezikom obrađivala njene napete bradavice. Uzdisala je povijala svoje tijelo, a ja sam nastavila da se spuštam sve niže. Konačno sam stigla do njene pičkice koja je bila puna njenih slatkih sokova koji su se cijedili po mojim ustima, jeziku i bradi dok sam joj lizala pičkicu. dahtala je i stenjala podižući kukove pritišćući sve jače moju glavu na njenu pičkicu. Počela sam je opet jebati prstima ulazila sam prstima postepeno ubrzavajući, pičkica je bila toliko vlažna da su moji prsti klizili bez otpora, zatim sam joj gurnula sva četiri prsta jebući je do pola svoje šake i palcem trljala njen nabrekli klitoris. Nakon nekoliko minuta ponovno sam je natjerala na orgazam koji je doslovno razarao njeno tijelo, svršila je sa glasnim uzdasima.

Izvukla sam prste pa ih počela oblizivati, a onda sam dala njoj da ih oblizuje dok sam se ja penjala poljupcima prema njenim ustima. Ljubile smo se kratko te sam se podigla i leđima okrenuta njoj prekoračila je te spustila pičku na njena usta, ona je isplazila jezik i počela da me liže. Pomicala sam se i nabijala na njen jezik, lizala me cijelu, dok mi je lizala anus prstima me je jebala u pičku. Zatim je počela da me prstima jebe u oba otvora, nije mi dugo trebalo da svršim. nakon svog orgazma samo sam se spustila dolje i nastavila joj lizati pičku i prstima ju jebati u obje njene rupe. jedna drugu smo dovele do još jednog orgazma , nastavile smo se ljubiti i maziti trljajući si pičke jedna drugoj. Između poljubaca smo pričale o ovoj situaciji naravno dotakle smo se i moje kćerke gdje sam joj dala dopuštenje i moju pomoć.

Zatim sam joj još rekla kako to dopuštenje neće biti baš besplatno, shvatila je bit pa mi se samo zahvalila, a onda se spustila dolje te ližući mi pičku i šupak dovela do još jednog orgazma.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija