Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prijateljica od kolegice

Već sam dugo radio u jednoj firmi, a kolegica iz ureda mi je bila ujedno i prva susjeda. Znao sam često navratiti kod nje i njenog muža, a došao bi najčešće sa svojim psom, pošto su i oni imali psa, pa bi se njihova klinka onda zabavljala sa dva psa vani na dvorištu dok bi mi pijuckali kavu ili nekad i vino.

Jedan dan smo tako sjedili i kolegica Jasna kaže da će joj doći frendica iz Zagreba, Petra, a za nju sam ćuo jer je uzela jednog štenca od njihovog psa, a Jasna, moja kolegica i susjeda, i ona su skupa bile na fakultetu. A Jasnin suprug mi je kroz šalu dobacio da bi nas mogli upoznati, na što smo svi prasnuli u smjeh, jer su znali da sam okorjeli neženja i da se ne namjeravam ženiti.

I tako je došao i taj vikend, pa sam navečer došao do njih na čašicu razgovora. Kada sam došao upoznali su me sa Petrom, crvenokosom i vedrom curom, par godina mlađom od mene i sa predivnim osmjehom. Jednostavno je zračila nekim seksipilom iako nije bila sad od onih ljepotica sa duplerica ili neka manekenka, ali imala je ono nešto. Bilo mi je jako ugodno u njenom društvu, tako da nismo ni skužili da se već približila i prošla ponoć. Ja sam se brzo ispričao, pa sam se pozdravio sa svima i otišao kući, a na leđima sam osjećao Petrine zelene oči.

Drugi dan su oni išli nešto u grad, a Petra je rekla da će ostati u kući, jer je njoj bila puna glava grada, te će prošetati sa psima, pošto je dovela i svog psa sa sobom. Ne znam kako i zašto je pozvonila na moja vrata, ali joj je sigurno Jasna rekla da i ja imam psa, pa me odlučila pozvati u šetnju. I tako smo sad nas dvoje i njih troje šetali po obližnjem parku koji je prelazio u gustu šumu, a razdvajao ih je samo mali potok. U jednom trenutku naše šetnje je Petra primila mene pod ruku, a onda se nasmješila i upitala:

- Nadam se da nemaš ništa protiv?
- Ne, naravno da nemam -rekao sam i ja sa smješkom, pa smo nastavili hodati dok su psi trčkarali oko nas.

U jednom trenutku kad smo bili već dosta daleko u šumovitom dijelu parka, Petra je stala i okrenula se prema meni, te satala na prste i zagrlila me i poljubila. Nisam očekivao ovo, ali sam se brzo snašao, te sam i ja nju zagrlio i uzvratio joj poljubac. Dok smo se tako ljubili osjetio sam kako se njena ruka spušta naniže i uskoro je milovala moj kurac preko hlača. Kad su nam se usne napokon razdvojile, samo sam ju upitao:

- Idemo kod mene?
- Može.. -prodahtala je, pa smo krenuli ubrzano natrag.

Čim smo ušli u kuću počeli smo se skidati, a onda sam se sjetio da su psi sa nama, pa sam joj rekao di je soba, a ja sam psima dao vodu i hranu, svakom za sebe naravno i otišao za njom. Kad sam ušao vidio sam da je već gola i na krevetu, tj u krevetu pod pokrivačem, jer ipak je vani bilo prohladno, pa sam se brzo skinuo do kraja i uvukao se kraj nje. Odmah me je zagrlila i počela ljubiti, a njena ruka se našla na mom kurcu i lagano ga drkala. A onda se počela usnama spuštati na niže i uskoro sam ih osjetio na svom kurcu koji je uskoro nestao u njenim ustima. Nisam vidio šta radi zbog prekrivača, ali sam zato osjećao i njen jezik, zube i ruke na svom kurcu, a povremeno i nokte na svojim jajima. Bio sam u sedmom nebu jer je znala šta radi i radila je to vrhunski, a usne je spuštala skroz do korijena kurca, a onda ga je pustila i izronila ispod pokrivača. Osjetio sam da me je opkoračila i njene usne su došla na moje, a njena ruka je držala moj kurac, te ga je uskoro uvela u svoju picu i spustila se polako niz njega. Bila je jako uska i trebalo joj je dosta da se spusti niz njega do kraja. Ali kad se spustila počeo je rodeo. Kao da je podivljala, jer se počela nabijati na moj kurac, koji baš i nije bio mali. Stenjala je i dahtala, a povremeno bi i zajecala, ali je sve trajalo jako kratko, jer je sukoro počela svršavati i tresti se na meni, a oko jaja je bilo mokro kao da me je netko zalio sa vodom.

- Koliko dugo se nisi poseksala? -pitao sam ju začuđeno.
- Mislim da je predugo -rekla je zadihano i nasmješila mi se, pa me ponovo počela ljubiti.

Uskoro je ona bila na leđima i sad sam ja bio oslonjen na ruke, smješten između njenih nogu i jebao sam ju udarajući svojim kurcem kao pneumatskim čekićem rasturajući njenu usku picu. Stenjala je i dahtala ispod mene, a ja sam se znojio od napora, dok napokon nisam osjetio da ću i ja svršiti, pa sam ga na brzinu izvukao iz njene pice i pošpricao joj trbuh i crvenkaste dlačice na brežuljku iznad pice. Nakon toga sam legao kraj nje i sad smo zagrljeni dolazili do daha. Nakon nekog vremena me je pogledala i upitala:

- Nadam se da nisi sve ispucao sada?
- Nisam, bez brige.. -rekao sam i zagrlio ju pa poljubio, a onda osjetio njenu ruku na svom kurcu kakao ga trlja i budi iz mrtvih.
- Onda dobro, jer mi je ovo bilo samo predigra.. -nasmješila se onako lukavo, a ja sam joj počeo milovati sise, koje su inače bile čista trojka, ali čvrste i postojane, sa velikim bradavicama, pa je samo uzdahnula- .. Mmmmm.. volim kad mi se sise maze..
- Aha.. onda moramo u poziciju da ih mogu maziti dok ti ga stavljam..
- Ahhaaaaa.. -rekla je mazno dok sam ustajao sa kreveta, ali nisam stigao daleko, jer je primila moj kurac i sad ga je ponovo pušila i ubrzo je stajao uspravan i tvrd spreman za njenu picu.

Privukao sam ju na rub kreveta i pošto je ostala na koljenima malo sam joj raširio noge, te protrljao glavićem po usminama od klitorisa skroz do šupčića, a onda ga gurnuo polako unutra. Zastenjala je dok joj je ulazio do kraja, a onda sam ju primio za bokove i počeo ju lagano jebati. Stenjali smo zajedno, a ona je podsticala da ju jebem i da ne stajem, a u jednom trenu sam ju uspravio i primio za sise, pa sam ju sad tako jebao, ali puno polakše. Ona je uživala sada kad joj je kurac bio u pici i moje ruke na sisama, jer se osjećala potpuno. Nastavio sam ju tako jebati jedno vrijeme dok mi nije postalo prenezgodno, pa sam ju spustio i nastavio joj ga zabijati sve jače u picu, da bi uskoro osjetio kako je počela svršavati, a onda sam i ja počeo jedva ga izvadivši na vrijeme iz njene pice, te sam joj zalio guzu svojim sokovima, a dio se sad slijevao niz razrez između njenih guzova i ostajao na šupčiću, te klizio dalje niz usmine njene pice. Protrljao sam prstom onaj dio na šupčiću, a ona se samo nasmješila:

- A ne.. još te dovoljno ne poznam da mi ga staviš u guzu.. -nakon toga smo oboje prasnuli u smijeh, a onda je pogledala na sat, te je rekla da mora ići jer će se susjedi i naši prijatelji uskoro vratiti.

Na odlasku je samo rekla da bi večeras mogli izaći negdje na piće, pa sam se složio i rekao da jedva čekam.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija