Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prijateljica sa facebooka

Upoznao sam jednu prijateljicu sa facebooka nismo se do sada susretali ali smo odlučili da se nađemo .
Izgledala je preko slika jako dobro atraktivno bila je crnka sa malo većim sisama s dobrom guzom koja je bila primjetna na svakoj slici.
U početku je bilo to samo obično dopisivanje onda smo kasnije hotali svaki dan i zajedno svršavali .

Dogovorili smo se da se nađemo u jednom parku , ja sam prvi došao i tamo je nije bilo sjeo sam na klupu i čekao i rekao sebi samo da me ne zezne.
Nakon desetak minuta ona se pojavljuje pružili smo jedno drugome ruku poljubili se u obraz i počeli pričati.
Nisam odmah htio navaljivati na seks jer malo mi je glupo bilo o seksu nismo na početku ništa pričali.

Predložio sam da odemo na piće na šta je pristala bili smo još obadvoje ukočeni tj pod tremom htio sam da što više razgovarmo kako bi trema nestala.
Popili smo piće i već smo bili opušteni smijali i zezali smo se kada sam vidio da je trema nestala otvorio sam temu o seksu dok smo pričali o tome stavio sam ruke u njezine gaćice i vidio da se navlažila tako sam lagano trljao nitko nije ni pogledao nas o toliko ljudi.

Uhvatila me je za ruke odvukla u wc skinuo sam hlače i bokserice i krenula mi ga je već pušit onako dignutog uhvatila bi jednom rukom za jaja i gutala kurac koliko je mogla .
Ja sam ga nabijao gušila taman mi je došlo da svršim a onda se čulo da netko dolazi brzo sam se navukao i obadvoje smo izašli pognute glave i izašli iz kafića.
Rekli smo da nikada se nećemo u onaj kafić vratit , predložio sam joj da se poseksamo ispod jednog mosta gdje nema nikoga na prvi pogled se činilo .
Kleknula je i počela je pušit kurac koji je bio u mlitavom stanju odlično je pušila vidi se da ima iskustva brzinski je to radila pušila i drkala i došlo mi je opet da svršim pogledao sam na stranu i vidio da dolaze neki ljudi opet sam se brzinski navukao i krenuli smo dalje.

Trećeg puta sam izabrao jednu šumicu otišli smo tamo dobro sam razmotrio sve i već smo mogli početi opet je kurac obrađivala naguzila se i držala se za jedno drvo pomislio sam koliko puta sam drka na njezinu guzu gledajući njezine slike.
Jebao sam je i gledao okolo sa strane počeo sam jače ona se čvrsto držala za drvo da ne padne bilo je fantastično milkio sam je po sisama bilo je napeto ali opet uzbudljivo jer me pali seks vanka.

Guzom se što više nabijla na moj kurac vrištala ubrzavao sam i tada sam osjetio da ću svršiti izvadio sam ga i svršio joj po guzi bilo je sperme puno kao da nikad nisam praznio jaja razmazao sam joj po guzi spermu .
Ona je bila još napaljenja pa se okrenula i polizala sa mlitavog kurca spermu , obukli smo se i šetali po gradu tada smo malo ohladili od seksa .
Išli smo po trgovinama ništa posebno ali sam uočio jednu zdradu napuštenu i rekli smo da ćemo se tu poseksati nitko nas nije mogao vidjeti a siguran sam da nebi nitko ulazio u napuštenu zgradu , rekao sam sebi trebam bar još jednom svršiti.

Raširila je noge i sjela na stolicu počeo sam joj lizati pički i trljati prstima bila je mokra cjedilo se iz nje ubrzo sam ga stavio u onaku toplu i mokru pičku uhvatio sam je za noge i počeo tucati dok sam je jebao uhvatio sam je jednom rukom za vrat i ljubi je počeli smo ze lizati jezikom bio sam još više napaljen i ubrzavao sam tempo.
Ona je počela da svršava počela se grčiti pogledao sam izvadio sam ga na kratko a ispod pičke je bila lokva .

Opet sam ga stavio unutra i počeo jebati mazio sam joj macu a onda je došlo meni da svršim brzinski sam ga izvadio i svršio po pički jedna kap joj se niz nogu cijedila.
Pokupila je prstima spremu sa pičke i stavila usta a zatim oblizala moj kurac koji je bio još u krutom stanju , rekla je da želi još kleknula je ispred mene i opet mi počela pušit rekla mi je da sjednem a zatim je ona sjela na mene i ubacila kurac u pičku počela je da jaše , žestoko se nabijala jaja su me bolila jako dok se nabijala mazio sam je po sisama i dirao je po pički .

Onda kada mi je došlo da svršim rekao sam joj da svršavam digla se sa stolice i htjela je po licu da joj svršim , svršio sam joj po licu malo je otišlo po kosi znala je da ne mogu čevtri put.
Nakon toga svak je otišao svojim putem ali za mene je ovo bilo nezaboravno ponovit ćemo opet ovo tako je rekla

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija