Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

prijateljica Sanja

Kad sam imao 18 godina bilo mi je prvi put. To se dogodilo sa prijateljicom iz razreda, neka se u ovoj priči zove Sanja. Sanja i ja išli smo u isti razred od 1. do 4. razreda srednje škole.

Na kraju 4. razreda svi iz razreda priredili smo malu feštu za kraj.Sanja je inače bila visoka 175 cm i za te godine extra riba.

Pričalo se da se jebala s nekim momcima, ali nitko nije znao sto posto.

Imala je srednje sise i krasnu okruglu guzu bez celulita i lice prekrasno,a noge vitke i duge. Zadnji dan 4. razreda feštali smo do kasno. Sanja i ja malo smo se odvojili od ostalih i počeli razgovarati o nekim stvarima o kojima nikad do tada nismo.

Pitala me jesam li nevin na što sam odgovorio da jesam i pitao ju je li i ona.

Sanja je odgovorila da je nevina , a na sebi je imala uske traperice i majicu sa dekolteom. Ušli smo malo dublje u šumarak i počeli se ljubiti,bilo je prekrasno. Lagano sam joj počeo spuštati ruke prema guzi i mjesiti njene guzove. Ona je meni počela skidati hlače i tražiti moj kurac.Rekla je da nikad nije pušila, ali da želi probati.Stavila ga je u usta i jako sam se napalio. Rekao sam da joj želim skinuti hlače,naravno pristala je odmah na to, a zatim i tangice koje i dan danas imam kod kuće.


Skinuo sam joj majicu i grudnjak, ostala je potpuno gola. Ljubio sam njene sise i uskoro počeo lizati njenu vrelu mladu pičkicu. Počela je stenjati i uvijati se.
Tada sam prislonio svoj nabrekli kurac na ulaz njene nevine pičke i lagano ugurao kurac u nju.

- Aaaaaaahhhhhhhh boli me. - uzdisala je, a ja nisam na to obraćao pažnju.

Nastavio sam je jebati i ubrzo je počela stenjati, ali od užitka.

- Aaaaaaaaahhhhhhhhh, ttoooooooooaaaaaaaaaaahhhhhhhhh, obožavam te. - povikala je.

Osjetio sam da sam blizu vrhunca i izvukao kurac te joj svršio po trbuhu, a ona je prstima kupila spermu sa trbuha i lizala ju .
Malo se bojala zbog krvi koja je ostala na travi iza nas, ali rekao sam joj da se ne brine i da je to normalno.

Obukli smo se i vratili natrag na zabavu. Ja sada imam 24 god. i djevojku, a ona dečka. Nakon toga nikad se više nismo posexali .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija