Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

prijateljica Sanja

Ocjena: 3.5

Kad sam imao 18 godina bilo mi je prvi put. To se dogodilo sa prijateljicom iz razreda, neka se u ovoj priči zove Sanja. Sanja i ja išli smo u isti razred od 1. do 4. razreda srednje škole.

Na kraju 4. razreda svi iz razreda priredili smo malu feštu za kraj.Sanja je inače bila visoka 175 cm i za te godine extra riba.

Pričalo se da se jebala s nekim momcima, ali nitko nije znao sto posto.

Imala je srednje sise i krasnu okruglu guzu bez celulita i lice prekrasno,a noge vitke i duge. Zadnji dan 4. razreda feštali smo do kasno. Sanja i ja malo smo se odvojili od ostalih i počeli razgovarati o nekim stvarima o kojima nikad do tada nismo.

Pitala me jesam li nevin na što sam odgovorio da jesam i pitao ju je li i ona.

Sanja je odgovorila da je nevina , a na sebi je imala uske traperice i majicu sa dekolteom. Ušli smo malo dublje u šumarak i počeli se ljubiti,bilo je prekrasno. Lagano sam joj počeo spuštati ruke prema guzi i mjesiti njene guzove. Ona je meni počela skidati hlače i tražiti moj kurac.Rekla je da nikad nije pušila, ali da želi probati.Stavila ga je u usta i jako sam se napalio. Rekao sam da joj želim skinuti hlače,naravno pristala je odmah na to, a zatim i tangice koje i dan danas imam kod kuće.


Skinuo sam joj majicu i grudnjak, ostala je potpuno gola. Ljubio sam njene sise i uskoro počeo lizati njenu vrelu mladu pičkicu. Počela je stenjati i uvijati se.
Tada sam prislonio svoj nabrekli kurac na ulaz njene nevine pičke i lagano ugurao kurac u nju.

- Aaaaaaahhhhhhhh boli me. - uzdisala je, a ja nisam na to obraćao pažnju.

Nastavio sam je jebati i ubrzo je počela stenjati, ali od užitka.

- Aaaaaaaaahhhhhhhhh, ttoooooooooaaaaaaaaaaahhhhhhhhh, obožavam te. - povikala je.

Osjetio sam da sam blizu vrhunca i izvukao kurac te joj svršio po trbuhu, a ona je prstima kupila spermu sa trbuha i lizala ju .
Malo se bojala zbog krvi koja je ostala na travi iza nas, ali rekao sam joj da se ne brine i da je to normalno.

Obukli smo se i vratili natrag na zabavu. Ja sada imam 24 god. i djevojku, a ona dečka. Nakon toga nikad se više nismo posexali .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina