Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prijateljičin rođendan

Sa Marijanom sam bio dugogodišnji prijatelj i znali smo se od malih nogu, ali sam ja sad već par godina u Austriji, pa se nismo dugo vidjeli. Došao sam na odmor, a nisam joj se ni javljao zadnjih mjeseci. Od starci sam saznao da se uskoro udaje, a ovaj vikend joj je bio rođendan, pa sam donio i poklon. Mada nisam očekivao da ću biti pozvan.

Drugi dan po dolasku lunjao sam po gradu obavivši sve one posliće koje nisam mogao prije, pa sam tako ušao u jedan kafić, te sjeo i naručio kavu i sok, pa odmjerio zgodnu konobaricu koja otišla sa smješkom i lelujavom guzom prema šanku. Nisam baš gledao okolo, već sam se zadubio u novine koje su bile na stolu. Konobarica je došla sa naručenim, platio sam joj, izmjenili smo osmjehe i mala mi je namignula, te istim onim lelujavim hodom odšetala za šank. Sad sam primjetio još jednu curu za šankom, duge raspuštene crvenkaste kose, te izbočenom guzom koja mi je bila jako poznata, ali nije bilo šanse da je to Marijana. Odmahnuo sam glavom za sebe i vratio se čitanju novina. A onda začuh poznati glas:

- Damire? ! ? Kad si se vratio? -digoh pogled i vidjeh onu curu kraj šanka kako se okrenula prema meni, pa prepoznah Marijanu i osmjehnuh se.
- Hej mala! ! ! Evo jučer stigao -ustao sam i krenuo prema njoj, pa smo se zagrlili i izljubili.
- Pa čovječe, ni glasa ni traga od tebe već skoro godinu dana! ? ! ? Sigurno si našao neku, pa se ne želiš javljati, ha? -rekla je i bubnula me u rame, a ja sam se samo glasno nasmijao pa odmahnuo glavom.
- A ne draga moja, ja se ne žurim kao ti u bračne vode -gledala me sa zanimanjem, pa sam nastavio- Bio sam po terenu zbog posla. Nešto u Njemačkoj, u Holandiji i Belgiji, a nakon godišnjeg idem u Emirate na mjesec dana.
- Ooooo.. . dobar neki posao -ubacila se ona konobarica sa šanka, pa sam ju malo pogledao, a Marijana se odmah ubacila:
- E da, baš sam nepristojna.. . Damire ovo je moja buduća kuma Danijela, Danijela ovo je Damir moj frend i najbolji zafrkant od djetinjstva.

Rukovali smo se, a ona mi je uputila dvosmisleni osmijeh i ponovo namignula, a onda je Marijana preuzela riječ, pa sam se preselio sa svojim pićem za šank. Ubrzo sam morao obećati da ću u subotu obavezno doći kod nje u vikendicu na ročkas. Nastavili smo razgovarati i dva sata su prošla kao od šale. Rastali smo se i morale su prihvatiti da ja platim piće iako Danijela nije htjela niti čuti, ali sam samo pustio novac na šank i poslao im puse, te otišao.

Došla je i ta subota, a kad sam došao oko 16 sati do vikendice na Žumberačkom gorju, fešta je već trajala. Nisam se nešto posebno oblačio jer sam znao kako je gore u šumi kod nje na vikendici i uvjek smo došli blatni natrag. Doduše, bili smo klinci, a sad smo kao ipak malo ozbiljniji.
Kad sam ušao, potražio sam Marijanu, a netko mi se objesio na vrat i leđa uz uzvik:

- Oooo vidi 'ko je doš'o! ! ! !

Okrenuo sam se i vidio Danijelu u nekoj prozirnoj majici i sa crvenim grudnjakom ispod nje. Bila je već popila, to se vidjelo i osjetilo na njoj, ali svejedno se je držala kao da joj nije ništa. Privila se uz mene i povela me, kroz uglavnom žensko, društvo do druge prostorije. Tamo je stajala Marijana sa jednim tipom, a onda se nasmješila kad me vidjela. Predao sam joj poklon, izljubili smo se, a onda me predstavila dečku sa kojim je razgovarala:

- Damire ovo je Tomislav, moj budući suprug, Tomislave ovo je Damir moj frend od malih nogu. -rukovali smo se, a onda me je Tomislav pogledao malo bolje i rekao:
- Ma mislim da se mi znamo sa faksa, sa druge godine i kolegija visoke gradnje.
- Da da.. . sad se sjećam -rekoh, iako se baš i nisam previše sjećao ekipe sa faksa.

Mislim, faca mi je bila poznata, ali nisam se baš trudio pamtiti imena. I tako, malo smo se zadržali u razgovoru oko građevine, a on je radio u firmi kod staroga, te su bili dosta jaki na ovom području i zapošljavali stotinjak radnika, ali nisam se dugo zadržao u razgovoru sa njim. Prihvatio sam se klope, jer mi je vani nedostajao dobar roštilj na drva i drveni ugljen, te taj neodoljivi miris.
Bio sam kod trečeg pilećeg batka kad se kraj mene stvorila Danijela i sjela kraj mene. Vidio sam da je došla malo k sebi, a u rukama je držala čašu mineralne i pijuckala pomalo. Pogledala me postrance i samo tiho rekla:

- Dobar tek!
- Hvala ti. Hoćeš i ti da ti donesem? -upitao sam ju pokazavši prema stolu sa hranom.
- Ne, hvala.. -rekla je zamišljeno, a onda me pogledala i nagnula se prema meni, pa šapatom rekla- Ja bi probala nešto drugo.. .
- Da? A šta to? -pravio sam se blesav mada sam se sjećao njenog pogleda iz kafića i kako me odmjeravala.
- Paaa.. . dođi za par minuta do spremišta za drva, pa ću ti pokazati -stisnula mi je nogu i ustala, te onim svojim jebozovnim hodom odšetala do stola i ostavila čašu, pa se okrenula, namignula mi i uputila se u spremište.

Ja sam završio sa jelom i malo razmislio o svemu, a s obzirom da nisam imao nikakvu curu koja bi me čekala, ustao sam i odložio tanjur na stol, obrisao ruke i poskrivečki otišao do spremišta. Čim sam otvorio vrata povukla me unutra i stisla se uz mene kao priljepak. Obgrlila me je i dala mi vruči poljubac, a jednom rukom mi je počela stiskati kurac preko hlača. Odmakla se i rekla promuklo:

- Skidaj hlače.. . -dok sam skidao hlače ona je skinula majicu i grudnjak i ugledao sam predivne trojkice sa velikim aureolama.

Klekla je na pod i primila mi kurac, te ga počela lizati i ubrzo ga je usisavala do kraja i cmakala po njemu. Mijesila mi je jaja prstima i nabijala se ustima na moj kurac koji je bio sve tvrđi i tvrđi, te je prijetila eksplozija. Ona je pokušavala progutati cijeli kurac i uskoro joj je bio skroz u grlu, a to je bilo previše za mene i ispalio sam sve iz mojih jaja u njeno grlo. Malo se zagrcnula jer nije očekivala toliku količinu sperme, ali nakon što je došla do daha i sve progutala, uspravila se i pitala:

- Pa koliko dugo se ti nisi poseksao? ? ?
- Sigurno dva mjeseca, zašto?
- Pa čovječe koliko toga ima u tvojim jajima? ! ? ! -rekla je dok sam ju privlačio k sebi i počinjao ljubiti.

Prepustila mi se i uskoro smo se ljubili i mazio sam joj napetu stražnjicu, a onda stavio ruku između njenih nogu i počeo joj trljati picu preko traperica. Počela je lagano stenjati, a onda se odmakla, otkopčala traperice, pa sam ugledao gaćice identične onom prsluku koji je skinula ranije. Brzo je i njih skinula, pa je ostala stajati predamnom obrijane i vlažne pice. Prišla mi je i počela mi drkati kurac dok mi je ljubila prsa, a ond kad je bila zadovoljna njegovom čvrstinom okrenula se i naslonila na zid, te malo raširila noge. Prišao sam joj s leđa i protrljao picu prstima, a tu je bila poplava, i to kakva. Samo je zastenjala kad sam joj stavio dva prsta u picu i malo ju jebuckao tako, a onda je zajecala:

- Daaaaajjjjj.. . stavi mi kuraaaacccc.. ..

Odmah sam ju poslušao i namjestio kurac na otvor njene pice. Protrljao sam ga po usminama malo i onda ga gurnuo unutra. Ušao je odmah do kraja i bez zadrške uz njen duboki uzdah. Malo sam zastao i osjetio njene mišiće kako se stišću oko mog kurca. Primio sam ju za bokove i počeo joj ga zabijati do jaja. Ona se je jedva držala za zid pod mojim naletima, a ja sam bio žestok i nisam posustajao u zabijanju u njenu picu. Jebao sam ju tako dobrih petnaestak minuta, a u tom vremenu je ona svršila već nekoliko puta. Onda je došlo i meni, pa sam ga brzo izvadio i zalio joj guzu i leđa sa svojom spermom.
Ostali smo u spremištu još neko vrijeme i dolazili do daha, pa se malo mazili i onda obukli na brzinu, a na kraju me zamolila da li ju mogu kasnije povesti kući, pošto će Marijana i Tomislav ostati u vikendici, a došla je sa njima. Još mi je šapnula da je do grada jako puno za voziti, a mogu i kod nje prespavati i da je ovo bilo samo uvertira.

I vozio sam ju.. . ali o tome drugi put.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija