Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Prijateljičina prijateljica

Ocjena: 5

Povodom jednog ljetnog blagdana prijatelji su nas pozvali na druženje uz odojak, piće i što već sve tu ide. Volimo proć jer je društvo dobro, puno je veselja i zafrkancije. Kako su žena i sin bili na moru prošao sam sam, ipak da se ljudi ne uvrijede. Bilo je tu dvadesetak ljudi, muško, žensko, djeca, omladina, više manje bračni parovi, samo je jedna žena bila sama. Saznao sam da je to prijateljica od domaćice između četrdeset pet i pedeset, razvedena, dvoje odraslije djece, krupnija, ali ne debela, velika guza, jače noge i velike grudi, ruka-glavu bi ti otkinula da te zvekne. Stalno se smijala i bila je vrlo simpatična.

Nisam s njom komunicirao ali sam primijetio da se smijala na neke moje štoseve i upadice. Bilo je prilično vruće, najeo sam se, popio tri-četri pive i bilo mi je već dosta, zaželio sam se hladovine moga doma i krenuo sam se pozdraviti s domaćinima, kad me domaćica zapita mogu li B. odvesti doma, jer mi je usput. Normalno da sam rekao da može i ona se ustala, pozdravila sa svima, kao i ja i spustili smo se u dvorište, otvorio sam joj vrata i sjela je na suvozačko mjesto. Na sebi je imala šorc i majicu. Hoćeš-nećeš pogled mi je skretao na te bujne butine, lagano osunčane, glatke. Kako sam kresnuo tih par pivi malo me je uhvatilo i bilo mi je sve onako ravno, nije me brinulo što će mislipti o mojim glupostima. Rekao sam joj da vidim da je jaka i da me zanima bi li mi odvalila šamarčinu da joj ovako gurnem ruku među butine i ni pet ni šest gurnem desnu ruku među njene noge, a ona mi uhvati ruku izvuče između svojih nogu i stavi ju na volan. Rekla je da držim taj volan da ne sletim s ceste, a ako baš hoću gurat ruku među njene noge da to mogu kad ju sretno dopeljam doma. Čim sam to čuo počeo mi se dizat kurac u kratkim hlačamo što je ona primijetila i počela se smijati. Rukom mi je dodirnula izbočinu na hlačama i rekla da bi i ona rado gurnula ruku među moje noge. Sve mi je postalo jasno, očito je trebala kurac, a moj kurac u gaćama je očito zagrizao za nju i poželio se gurniti u njenu pičku, usta.

Vidjet ćemo. Osjećao sam trnce u donjem dijelu trbuha i u jajcima i jedva sam čekao da se zaustavimo ispred njene zgrade. Kako je bilo kasno poslijepodne, zapadna strana ispred kuće nije bilo nikog (uvijek možeš naletiti na nekog poznatog) i ušli smo u hodnik, stan je bio u visokom prizemlju, otključala je i ušli smo u mračni hodnik. Zaključala je vrata i odmah mi se bacila oko vrata, ugurala mi jezik i počeli smo se ljubiti. Primio sam ju za majicu i prevukao ju preko glave, skinuo lagani ljetni grudnjak i uronio glavu među bujne ali ćvrste grudi, počeo ih ljubiti, stiskati, gnječiti, grickati bradavice. Ona me je držala za glavu i pritiskala ju na svoja prsa.. Raskopčao sam i skinuo hlače i gaće, odmaknuo se od nje i skinuo majicu, ona je svukla svoj šorc i tange ispod. Gurnuo sam joj ruku u gusti, crni muf. Bilo je tu što za uhvatit, samo je zaječala i rukom potražila moj kurac i žestoko ga stisnula, kao da mu želi dušu ispustit. Počela ga je natezati, stiskati, nadrkavati. Rekla je da idemo u sobu. Gurnula me je na krevet i klekla pored i počela mi ga pušiti, lizati, cuclati, grickati jaja.

Onda se ustala opkoračila me, nabila se guzom i pičkom na moje lice, nalaktila se i nastavila mi ga pušiti. Meni je najslađe zabiti se u žensko međunožje, udisati njene mirise, razmicati jezikom usmine, lizati klitić, gurati jezik u sočnu pičku, gutati njene sokove, držati ju za guzu i mijesiti. Predivno i preuzbudljivo. Lizao sam ju sve jače i jače i osjećao sam kako se počinje grčiti i trzati, prestala mi je pušiti , dignula glavu u zrak i počela snažno svršavati. Prebacila se na leđa i rekla – sada ćeš me jebati. Prebacio sam se na nju, uzela je kurac u ruku i gurnula ga u pičku. Bila je toliko navlažena da da sam samo skliznuo unutra. Pička joj je bila uska i topla, sasvim sam se ugodno osjećao biti u njoj. Lagano sam klizio nutra - van, ona je uzdisala i jecala. Ljubio sam joj grudi, grickao bradavice, ona me je obuhvatila nogama i nabijala na sebe. Počeo sam se sve brže zabijati u nju, kroz zube je rekla idi do kraja, napuni me. Hormoni su suknuli u glavu, ništa oko na nije postojalo, samo naša znojna tijela koja se izvijaju, dodiruju, ona koja skviči, ječi i uzdiše, moj kurac koji ju nabija iz sve snage, a bio sam već na rubu, kao da trčim maraton. Svršavanje je bilo nezaboravno, činilo mi se kao da joj moja sperma razvaljuje pičku. Svalio sam se od umora pored nje, a niti ona nije bila u puno boljem stanju od mene.

Zagrlili smo se i šutili. Nakon nekog vremena se digla, obrisala spermu koja se cijedila iz pičke i otišla iz sobe. Vratila se s cigaretama i zapalili smo i pušili u tišini. Nakon što smo popušili legla je na bok i uzela moj iscijeđeni kurac u ruku i počela ga dirati i govoriti-hej majstore bi li još malo radio. Stavila ga je u usta i počela cuclati, što je majstoru očito prujalo jer se počeo buditi i uskoro je bio spreman za novu akciju. Sjela je i stavila vrh moga kurca na ulaz svoje pičke i skliznula niz njega. Vrtila je guzom u krug dižući je svakim krugom gore, dolje. Rekla je da sad ona jebe mene i da samo ležim, uživam i pustim nju da uživa. Ponovo sam se naježio od užitka. Gledao sam ju, grimase koje je radila, stiskala je usnice, kružila glavom zatvorenih očiju. Kruženje i nabijanje je postajalo sve jače i jače, bilo mi je sve teže samo ležati i spontano sam ju počeo pratiti, nije se bunila, nastavila je dalje sve jače i jače. Osjećao sam kako se stidnom kosti nabija o moju stidnu kost, bili smo kao zaljepljeni jedno za drugo, Svršili smo istovremeno i ona se svalila na mene, kurac je još ostao u njoj, ljubila me i cijedila ga stijekama svoje mokre, vrele pičke. Rekla je, ostani tako, ne miči, lijepo mi je. I meni je bilo lijepo, a možda se i ponovi.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija